Aprók nagyban - 2015.10.01.

Megjelent az Armikrog, eltörölték a Deus Ex: Mankind Divided furcsa előrendelési akcióját, dolgoznak a Tony Hawk’s Pro Skater 5 javításán...

Aprók nagyban - 2015.10.01.

Eltörölték a Deus Ex: Mankind Divided furcsa előrendelési akcióját

Talán emlékeztek még rá, hogy a Square Enix egy nagyon furcsán hangzó előrendelői akciót talált ki a játék mellé, amiről még annak idején mi is írtunk. Ennek az volt a lényege, hogy minél többen rendelik elő a játékot, annál több extra nyílik meg, végül pedig már a megjelenés dátuma is előrébb jött volna. Már akkor is mindenki látta, hogy ez az egész egy marhaság, azóta pedig rájött a Square Enix is, úgyhogy most eltörölték az egész akciót a fenébe, mondván, nagyon összezavarta a vásárlókat, senki sem tudta pontosan, hogy most akkor milyen kedvezmény illeti meg. Ez azt is maga után vonja, hogy a játék megjelenése nem jön előrébb, mindenki egyszerre kapja meg.

Call of Duty: Black Ops 3 - központban a történet

Ugyan egy olyan videót már kaptunk, ami a Black Ops-sorozat eddigi eseményeit meséli el, a mostani videó konkrétan a harmadik részre koncentrál. Az biztos, hogy a jövőben örökre háborúskodni fogunk.

19 millió dollárt hozott eddig a Prison Architect

Az Introversion stúdió vezetője, Mark Morris elárulta, mostanáig kicsivel több, mint 19 millió dollárt kerestek a független fejlesztésű játékkal. Az anyag három évig készült, ez alatt 36 alfa verziót próbálhattak ki azok, akik korán támogatták a játékot, de mindezzel együtt is közel a csőd szélére került a kicsiny vállalkozás. Most Morris úgy nyilatkozott, a csapat végre egészséges pénzügyi helyzetben van, így a régebbi tagok is vissza tudnak térni teljes munkaidőben. A stúdió még egy ideig tervezi támogatni a Prison Architectet, de mivel a csapat magja már 5 éve dolgozik a koncepción, lassan úgy érzik, hogy ideje lenne valami másba belefogni.

Dolgoznak a Tony Hawk’s Pro Skater 5 javításán

Éppen a tegnapi aprókban számoltunk be arról, milyen katasztrofális állapotban van az anyag, aminek az elsőnapos javítása nagyobb lett, mint maga a játék. Ma az Activision egy hivatalos közleményben tudatta a néppel, hogy dolgoznak a játék készítőivel a problémák megoldásán. Hogy miért nem lehetett még pár héttel eltolni a megjelenést, az rejtély marad.

Finnországgal bővült a Dirt Rally

Mondhatni a rali hazája került be végre a Codemasters játékába, ami továbbra is a Steam Early Access keretein belül érhető el. Meg kell hagyni, jól néz ki, mint ahogy a két új autó, a Subaru Impreza 2001 és a Ford Focus RS Rally 2001 is.

Október 4-ig folytatódik a Rainbow Six Siege bétája

Ezzel már másodszor tolja ki a határidőket a Ubisoft. Először ugyebár október 1-ig tartott volna, most pedig október 4-ig. Ezzel párhuzamosan a kiadó mindenkinek, aki eddig is részt vett a bétában, kiküldött további négy bétakulcsot, ami nyilvánvalóan nem jelenthet mást, mint hogy még masszívabban szeretnék stresszelni a szervereket, és nagyobb játékosbázissal kipróbálni a matchmaking rendszert.

Független stúdió lett a Twisted Pixel

Az eredetileg független Twisted Pixelt még 2011-ben vásárolta fel a Microsoft. A csapat olyan címeken dolgozott, mint a Splosion Man, a Comic Jumper, The Gunstringer és a Lococycle, bár utóbbi nem sikerült valami fényesen. Akárhogy is, a csapat most bejelentette, hogy függetlenedik a Microsofttól, és multiplatform címeket fognak készíteni. Ennek ellenére továbbra is jó a kapcsolatuk a redmondi óriáscéggel, és elmondásuk szerint a Microsoft is mindig tudta, hogy benne lehet a pakliban az, hogy újra függetlenként akarjanak működni.

Armikrog - előzetes a megjelenés mellé

A legendás Neverhood szellemi örököse végre mindenki számára elérhető, de sajnos ne örüljünk túl korán. Habár a megjelenést többször is elcsúsztatták, a Steamen található első beszámolók szerint a játék továbbra is eléggé bugos, így talán érdemes megvárni legalább az első egy-két javítást. Akárhogy is, kaptunk egy trailert a megjelenés mellé.

Visszatér a Mirror's Edge zeneszerzője

A Mirror's Edge annak idején kiváló zenével rendelkezett, éppen ezért örömteli tény, hogy valószínűleg ez az új Mirror’s Edge Catalyst esetében sem lesz másként. A DICE ugyanis visszahívta az első rész zeneszerzőjét, a svéd Solar Fieldset. Fields szerint a munka nem egyszerű, a muzsikának ugyanis pontosan le kell követnie az akciót, így a tempóváltásoknak tökéletesnek kell lenniük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward