Aprók nagyban - 2015.09.16.

Tíz pályával jelenik meg a Rainbow Six Siege, hatalmas projekten dolgozik Nolan North a Warnernek, a BBC-féle GTA-film pedig nem sikerült túl jól...

Aprók nagyban - 2015.09.16.

Ingyen megkaphatjuk a Red Alert 2-t

Az Origin legújabb On the House ajánlatában a klasszikus stratégiai játék, a Command & Conquer: Red Alert 2 lehet a miénk ingyenesen. Ráadásul ebben a verzióban még a Yuri's Revenge kiegészítő is megtalálható.

FIFA 16 reklám, amit nem egészen értek

Oké, emberek játszanak benne mindenféle labdával, meg szerepel benne Lionel Messi, Sergio Agüero és Alex Morgan. Gondolom nem is az értelmet kell benne keresni, csak látni a szépséget, ha már ez a reklám címe is.

Megjött az ingyenes Tomb Raider: Definitive Edition az Xbox Live-előfizetőknek

Ahogy a Microsoft megígérte, a mai naptól Xbox One-on ingyenesen letölthető a Gold-előfizetők számára a Tomb Raider: Definitive Edition, valamint a The Deer God. Mindkettő október 15-ig marad a kínálatban. Ezen kívül Xbox 360-ra a Crysis 3 érkezett ingyenes címként a Battlestations: Pacific helyére.

Tíz pályával jelenik meg a Rainbow Six Siege

A megjelenéskor kereken tíz pálya lesz elérhető a Rainbow Six Siege-ben. Ami lássuk be, kevésnek tűnik. A Ubisoft pályatervezője, Benoit Deschamps elmondta, több mint 50 különböző ötletük volt, ám ezt végül leszűkítették tízre.

Kérdéses, hogy ez mennyi változatosságot nyújt majd, de persze meg kell hagyni, hogy a Counter-Strike alap pályáit is nyúzza még a nép a mai napig, és nyilván a kiegyensúlyozottság fontosabb lehet, mint a nagyobb felhozatal. Meg persze Deschamps azért megjegyezte, már dolgoznak a megjelenés után kiadandó pályákon is. Amit lefordítunk: jönnek a DLC-k ezerrel.

The Tomorrow Children - új előzetes a TGS-re

A Tokyo Games Show alkalmával egy új trailert kapott a The Tomorrow Children - ami ugye jelenleg leginkább arról híres, hogy sugárkövetéses bevilágítást alkalmaz. Hogy a játék maga milyen lesz, az persze kérdés, de leteszteljük, és kiderül minden.

Hatalmas projekten dolgozik Nolan North a Warnernek

Nolan North napjaink talán legfoglalkoztatottabb játékszínésze (Troy Baker mellett). Az úriember éppen most írt alá egy több évre szóló szerződést az Activisionnel a Destinyhez, és bejelentette, hogy emellett a Warnernél is fog dolgozni. A projekt olyan méretű, hogy North szerint a következő tíz évben folyamatosan igénybe fogják venni a szolgálatait. Egyelőre ennél többet azonban nem tudunk.

Új előzetest kapott a Dark Souls 3

De sajnos ennek a ténynek nem kell annyira örülni, ugyanis a korábbihoz képest viszonylag kevés újdonságot tartalmaz. Persze a rajongók számára minden egyes apróság fontos, hiszen számos következtetést lehet levonni belőlük.

Folytatódni fog a Nintendo Direct

Egy ideje már rendszeresen online közvetített adásokban kommunikál a Nintendo a közönségével - jellemzően az új játékokat is itt jelentik be, és az éppen készülők állapotáról is itt adnak tájékoztatást. Ezekben egyébként jelentős részben maga Satoru Iwata, a cég elnöke szerepelt, azonban halála után is azt szeretné a Nintendo, hogy a sorozat folytatódjon. "Mindenképpen folytatjuk majd, egyelőre azonban nem tudunk nyilatkozni arról, hogy ki fog szerepelni benne, vagy milyen témákról fog szólni" - írja a Nintendo hivatalos nyilatkozata.

7 millió egyedi játékossal rendelkezik a Forza

A Microsoft ma bejelentette, hogy kizárólag Xbox One-on 7 millió egyedi játékossal rendelkezik a Forza-sorozat - így tehát a Forza Motorsport 5, a Forza Horizon 2 és a most megjelent hatodik rész összesen. Ezen kívül a Forza Motorsport 6 demóját több, mint 1 millióan töltötték le.

Fallout 4 - központban a Perception

Folytatódik a Fallout 4 videosorozata, ami a SPECIAL rendszerre fókuszál, ezúttal a Perceptiont mutatják be.

Kétszer akkora az új Need for Speed, mint a Rivals

A Ghost Games szerint az új Need for Speed minden tekintetben kétszer annyi tartalmat hoz magával, mint a 2013-ban megjelent Rivals. Érdekes, hogy az összes autó elérhető lesz a kezdetektől - csak persze elég pénzt kell összeszednünk ahhoz, hogy meg is tudjuk venni őket.

A játék továbbá nem támogatja az osztott képernyőt, a fejlesztők ugyanis a lehető legjobb grafika törekednek, és emellett (ahogy azt már írtuk) Xbox One-on és PS4-en fix 30fps-sel fut majd az anyag.

Így rögzítik Nolan North és Troy Baker mozgását az Uncharted 4-ben

Egészen elképesztő látni, ahogy a színészek a játék jeleneteit egy szürke szobában, mindenféle szürke objektum között veszik fel. De, hát ezért színészek. Az alábbi video érdekessége, hogy azt az üldözős jelenetet láthatjuk benne rögzítés közben, amit korábban már az előzetesek megmutattak in-game.

Úgy tűnik, hogy borzalmasan sikerült a BBC-féle GTA-film

Megérkeztek az első beszámolók a BBC által készített drámáról. Ez egyébként egy olyan sorozat első darabja lenne, aminek pont azt a célt kellene szolgálnia, hogy bemutassa, milyen remek digitális dolgok készülnek az Egyesült Királyságban. Ehhez képest úgy tűnik, hogy a skót Rockstar North nem nagyon kap benne szerepet, helyette az egész film Jack Thompson ügyvéd körül forog, és néma még megmutatják a Rockstar főnökét is, Dan Housert, akit egy munkamániás megszállottként ábrázolnak. A Rockstar Twitteren tette fel a kérdést a BBC-nek, hogy mégis mi ez a véletlenszerűen összerakott marhaság:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward