Aprók nagyban - 2015.09.11.

Lehetsz szakállas nő a Rock Band 4-ben, a hétvégén ingyenes az XCOM: Enemy Unknown, mindjárt megjelenik a Final Fantasy V PC-re....

Aprók nagyban - 2015.09.11.

Jó lesz az Assassin’s Creed: Syndicate zenéje

Ezt honnan tudjuk? Onnan, hogy nem más komponálja, mint a Journey zeneszerzője, Austin Wintory. Ő készítette a muzsikát a The Order: 1886-hoz is, ami szintén remek volt.

Igen, lehetsz szakállas nő a Rock Band 4-ben

A Harmonix szerint a rajongók azt kérték tőlük, hogy részletesebben lehessen testreszabni karaktereinket a Rock Band 4-ben, és hogy a különböző kozmetikai dolgok ne legyen behatárolva az egyik nemre vagy a másikra. Éppen ezért a "hajstílusok, az arcszőrzet és a ruházatok elérhetőek lesznek a feminin és a maszkulin testtípusú karaktereken egyaránt" - úgy látszik, már azt sem illik leírni, hogy nő vagy férfi. Innentől kezdve nekem személy szerint az a lesz a célom, hogy a The Order: 1886 szereplőit megszégyenítő bajuszt helyezzek el majd a női karakteremen.

Élőszereplős előzetest kapott a Destiny: The Taken King

A The Taken King egy nagyon fontos állomás a Destiny életében, ezzel ugyanis hivatalosan is elkezdődik a játék "második éve", számos változtatással. Ennek megfelelően a Bungie egy nagyon ütős élőszereplős előzetest is készített, amit a TRON: Legacy rendezője, Joseph Kosinski hozott tető alá, és a Led Zeppelin zenéje szól alatta. A The Taken King kiegészítő szeptember 15-én jelenik meg.

A hétvégén ingyenes az XCOM: Enemy Unknown

A 2K bejelentette, hogy a Steamen a hétvégén ingyenesen játszható az XCOM: Enemy Unknown, ha pedig megtetszett, akkor kedvezményesen meg is lehet vásárolni. Mind az Enemy Unknown, mind az Enemy Within, mind pedig az összes DLC most 75%-os kedvezménnyel vihető el. Ezzel párhuzamosan pedig már elő lehet rendelni az XCOM 2-t.

Fable Legends - bemutatkoznak Albion hősei

Oké, legalábbis az egyik, akinek a neve Flair. Ez ugyanis egy új videosorozat kezdete, ami igyekszik bemutatni a játékban található karaktereket.

Még ebben a hónapban megjelenik a Final Fantasy V PC-re

Meglepetés a Square Enixtől: szeptember 24-én a Steamen keresztül megjelenik PC-re a Final Fantasy V, és már elő is lehet rendelni. A port elkészítéséhez visszatért a veterán karaktergrafikus, Kazuko Shibuya, hogy a Gameboy Advance készült változat karaktereit feltupírozza PC-re. Fejlesztettek az irányításon is, és a harcrendszer is megváltozott némileg, hogy pörgősebb legyen az anyag (bekerült az active-time battle). A job és ability rendszerek lehetőséget adnak arra, hogy a négy hősünket 26 egyedi módon szabjuk testre, és készült egy új opcionális főellenség is, akit nem más rajzolt, mint Tetsuya Nomura nagymester.

PvP multiplayer játékok az aktuális Humble Bundle-ben

Az eheti Humble Bundle ráment az online PvP játékokra, így nagyon klassz kis címeket szerezhetünk meg, szokás szerint nagyon olcsón. A Super Slam Showdown csomagban első körben (fizess amennyit akarsz) a Phantom Breaker: Battle Grounds, a Stardust Vanguards és a No Time to Explain Remastered lehet miénk, de ha az átlagnál többet rakunk le az asztalra (ez jelenleg 2,68 dollár), akkor máris hozzácsapják a Divekick és a Robot Roller-Derby Disco Dodgeball játékokat. Amennyiben 7 dollárnál többet fizetnénk, megkapjuk a Sportsfriendset.

Elindult a Blood Bowl 2 bétája

Aki előrendelte Steamen a játékot, a mai naptól kezdve már tolhatja a Blood Bowl 2 bétáját. A teszt során kipróbálható mind a multiplayer, mind pedig az MI elleni játék, valamint választható a fajok közül az emberek, az orkok, a skavenek és a törpök. Később persze a megjelenéshez közelítve bővül majd a választék.

És végül...

Bemutatkozik Master Chef:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward