Aprók nagyban - 2015.09.02.

Cenzúrázatlanul jelenik meg egy szexjáték Steamen, Itagaki magyarázza a bizonyítványát, lehet jelentkezni a Battleborn zárt tesztelésére...

Aprók nagyban - 2015.09.02.

Tomonobu Itagaki magyarázza a bizonyítványát

Az egykor olyan legendás játékokért felelős dizájner, mint a Dead or Alive és a Ninja Gaiden, mára némileg lejjebb süllyedt. A Devil’s Third fejlesztése eredetileg az előző generációs konzolokra és PC-re kezdődött, majd a THQ csődjével az egészet megvette a Nintendo, és Wii U-exkluzív lett belőle. Nem ez a legnagyobb baj, hanem inkább az, hogy Itagaki az akciójátékok új generációjának, és úttörő alkotásnak nevezte, valójában azonban annyira rosszul sikerült, hogy a Metacriticen jelenleg 42 ponton áll.

Itagakinak megvan a magyarázata is a dologra: "Néhány kritika jogos és konstruktív. Általánosságban azonban úgy gondolom, hogy a legtöbb tesztelőnek nem voltak meg a megfelelő körülményei, hogy rendesen kiélvezhesse a játékot. Például az online multiplayer részleget úgy terveztük meg, hogy rengeteg játékos élvezhesse együtt, de úgy tűnik, hogy számos kritikus csak zárt környezetben próbálhatta ki a játékot".

Holnap karbantartják a Destiny szervereit

Szeretnénk jelezni, hogy a Bungie szeretné jelezni, hogy holnap délután 5-től körülbelül este 11-ig offline lesz a Destiny összes szervere, ugyanis egy nagyobb karbantartást és frissítést ejt meg a stúdió a The Taken King kiegészítő megjelenése előtt.

Masszív játékmenet-bemutatón a Salt and Sanctuary

Ha még emlékeztek, ez az a játék, amit a készítők egyszerűen csak 2D-s Dark Soulsként írtak le. Az anyag PC-re, PS4-re és PS Vitára érkezik, egyelőre nem tudni, hogy mikor.

Ne feledjétek, a Metal Gear Solid 5 telefonos alkalmazása is megjelent

Ha már toljátok a játékot, ne felejtsétek el letölteni az megjelent ingyenes társalkalmazást Androidra és iOS-re.

Cenzúrázatlanul jelenik meg egy szexjáték Steamen

Oké, a cím kicsit bulvárosan sikerült. Természetesen egy japán játékról van szó, ennek megfelelően fogalmam sincs, hogy mégis mi a lényege, vagy hogy pontosan miről is szól ez az egész. Ha jól vettem ki, akkor nagyjából arról van szó az egészen célratörően elnevezett Kindred Spirits on the Roof című anyagban, hogy két leszbikus szellemlány el akarja veszíteni a szüzességét - gondolom a tetőn, hol máshol. A készítők nem győzik dicsérni, hogy "az egynemű kapcsolatok ezen őszinte reprezentációját" egy olyan hatalmas platform, mint a Steam, mindenféle cenzúra nélkül tölt fel. Ne féljetek, a megjelenéskor ráállítjuk a tesztelésre a japán meleg szellemlányok szakértőjét, Svindlert. (You got it bro! :D - Svin)

Gears of War: Ultimate Edition - minden játékmód minden pályán

A The Coalition frissítette a Gears of War: Ultimate Editiont, hogy minden pályán elérhetővé váljon minden játékmód - ezt egyszerűen úgy tették meg, hogy az egyes játékmódok playlistjéről levették a pályakorlátozást. A készítők innentől kezdve várják a visszajelzéseket, hogy mi működik, és mi az, ami nagyon nem, így később ennek fényében még módosításokat eszközölhetnek majd.

Miért vonult vissza Cliff Bleszinski?

Bleszinski ugyan éppen most robbant vissza a köztudatba legújabb játékával, a LawBreakersszel, azonban nem lehet elfelejteni, hogy 2012-ben látványosan otthagyta az egész játékipart. Miért történt ez? Nos, Bleszinski most úgy nyilatkozott, egyszerűen az érdektelenség és az elcsigázottság miatt.

Az úriember igazából nem a játékkészítésbe fáradt bele, hanem a munkatársai és az iparág számos szereplőjének érdektelenségbe fulladó viselkedésébe: "Úgy láttam, hogy a játékosok is belefáradtak sok dologba, és a velem dolgozó, egyébként rendkívül tehetséges emberek is elnyűtté váltak. Az Epicnél töltött időm végén előadhattam a legjobb játékötleteket, és egyszerűen senkit nem érdekelt semmi. Nem akarom lehúzni őket, mert ez az iparág egyszerűen ilyen, hajlamos belefáradni az ember."

Bezárnak a Soul Calibur Lost Swords szerverei

A megjelenését követően másfél évvel, idén november 30-án leállnak a Soul Calibur Lost Swords szerverei, jelentette be a Bandai Namco. A játék eleve csak PS3-ra jelent meg, és a sorozattól idegen free-to-play egyjátékos koncepciója eleve nem tetszett sem a kritikusoknak, sem a vásárlóknak. A megvásárolható in-game holmikat október 27-ig árulják majd. A bezárással kapcsolatban a kiadó a lenti videót is közölte, ami legalábbis azt sugallja, hogy azért vannak még terveik a Soul Calibur-sorozattal a jövőben - a legutolsó normális rész a 2012-ben PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Soul Calibur 5 volt.

Lehet jelentkezni a Battleborn zárt tesztelésére

Fontos, hogy alapvetően egy zárt technikai tesztről van szó, így a jelentkezés még önmagában nem garantálja a részvételt. A Gearbox elmondta, a jelentkezők közül több kritérium alapján választanak, főként olyanokat, akik a leghasznosabbak tudnak lenni. Így például figyelembe vehetik a platformot, a régiót és az elérhetőséget is. Mindenesetre az érdeklődésünket a hivatalos oldalon jelezhetjük.

Megvan a dátum, amikor bejelentik a Starcraft 2 utolsó kiegészítőjének dátumát

Igen, jól olvastátok. A Blizzard ma bejelentette, hogy majd szeptember 13-án bejelenti, mikor jelenik meg a Starcraft 2: Legacy of the Void. Mindezt egy élő stream keretein belül fogja megtenni a stúdió hivatalos Twitch-csatornáján, ahol láthatjuk a bevezető videót, és megtudhatunk minden részletet a kiegészítő által hozott újdonságokról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward