Aprók nagyban - 2015.08.17.

Interaktív élőszereplős előzetest kapott az Until Dawn, Peter Moore szerint kibékül Kojima és a Konami, és egészen durva PS4-es Star Wars-csomag érkezik...

Aprók nagyban - 2015.08.17.

Uncharted: The Nathan Drake Collection - fókuszban a sztori

Ahogy a játéknak, úgy a lenti előzetesnek is a történet és a filmszerű jelenetek állnak a középpontjában. És meg kell hagyni, az egész teljesen eposzi, ha valakinek ettől nem jön meg a kedve a felújított Uncharted-gyűjteményhez, akkor semmitől.

Interaktív élőszereplős előzetest kapott az Until Dawn

Viccelődhetnénk azzal, hogy persze az egész játékot ki lehetne adni YouTube-on, hiszen sokkal több interakció nem kell hozzá, mint amit az alábbi előzetes megkövetel, de ez nem lenne igaz - hiszen ha a készítők hűen követik a Heavy Rain irányítását, akkor a csuklótörő, kézkifacsaró gombsorok lenyomásához mindenképp kontroller kell majd. Akárhogy is, a lenti előzetes élőszereplős, és mi választhatjuk meg, hogy mi történjen benne. Az eddigiek alapján a játék hangulatosnak tűnik.

És interaktív előzetes jött a Mad Max-játékhoz is

Micsoda véletlen. Bár ez nem élőszereplős, a Mad Max előzetesben is mi választhatjuk meg, hogy mi történjen, bár itt leginkább arról van szó, hogy a főszereplő milyen módon okozzon még nagyobb káoszt az egyébként is nagy káoszban.

Felújították a Gears of War klasszikus Mad World-előzetesét

Ha még emlékeztek, az eredeti Gears of War annak idején kapott egy zseniális előzetest, ami alatt a Mad World szólt. Azért is lehet emlékezetes a számunkra, mert még a magyar mozikban is leadták párszor a filmek előtt, amire korábban nem nagyon akadt példa. Na, most a Gears of War Ultimate Edition kapcsán ezt az előzetest is felújította a The Coalition. És még mindig jó.

Peter Moore szeretné, ha kibékülne Kojima és a Konami

Az Electronic Arts operatív igazgatója, Peter Moore szerint a két fél csupán összezördült kicsit. Moore ugyebár annak idején a SEGA-nál dolgozott, és legfőbb projektje a Dreamcast volt, mielőtt az teljesen megbukott. Moore később átkerült a Microsofthoz az Xbox-részlegre. Az úriember így tisztában van a japán üzleti kapcsolatokkal, és szerinte az országban egyszerűen nem szokás ilyen módon szakítania két régi partnernek.

"Az én tapasztalatom azt mondatja velem, hogy ki fognak békülni. Az ilyen jellegű üzleti kapcsolatok Japánban jellemzően egy életen át tartanak, és Kojima nagyon fontos része volt ennek az egésznek. Lehet, hogy most éppen problémás a kapcsolatuk, lehet, hogy Kojima túl sok pénzt és időt költött el a játékára, de ez sokakkal megesik. Szerintem megcsókolják majd egymást és kibékülnek." - nyilatkozta Moore.

Ratchet & Clank - így néz ki PS2-n és PS4-en

Kiváló összehasonlító videó érkezett a Ratchet & Clankből, amit éppen felújítanak a jóemberek PS4-re. Ugyan az eredeti is egy remek játék, de ilyenkor döbben rá az ember, hogy mennyit fejlődött a technológia menet közben.

Megjött a New Game Plus a The Witcher 3-ba

Legalábbis Xbox Live-on már elérhető az új ingyenes DLC, ám mivel az eddigi tapasztalatok alapján a többi rendszer néha pár napos késésben van a The Witcher 3 tartalmakkal, így még nem biztos, hogy PS4-en és PC-n mikor érkezik. Legfeljebb csak pár napot kell majd várni rá.

Megérkezett a világ legmenőbb konzolja

Azaz hamarosan megérkezik majd, ugyanis november 17-én jelenik meg a PlayStation 4 Star Wars: Battlefront csomagja. Ebben megtaláljuk a játékot, és egy 500GB-os konzolt.

A lényeg azonban nem ez, hanem a két limitált kiadású változat. Ezek vagy a Star Wars: Battlefront Deluxe Edition kiadásával, vagy a Disney Infinity 3.0-val és az ahhoz kapcsolódó Star Warsos kiegészítő, a Rise Against the Empire-rel jönnek. Itt a konzol teljes fedlapját Darth Vader foglalja el, és a kontroller is a legendás karakternek megfelelő színezést kapott.

Utóbbi kettőhöz kapunk egy négy játékra szóló kupont is. Ennek segítségével letölthetjük majd a Super Star Wars, a Star Wars: Racer Revenge, a Jedi Starfighter és a Star Wars Bounty Hunter játékok felújított, teljes mértékben a PS4-hez igazított verzióit, jobb grafikával és a trófeák támogatásával.

Ezek az új set itemek a Diablo III-ban

A Diablo III új, 2.3.0-ás verziószámú javítása már egy ideje tesztelhető a PTR-en, és nagyjából mindent tudunk is róla. Ennek ellenére a Blizzard szükségét érezte, hogy megmutassa nekünk az új set cuccokat.

Szívesen átvenné a Dead Island 2 fejlesztését a Deep Silver

Az eredeti Dead Islandért felelős Techland, aki azóta hatalmas sikert ért el a Dying Light elkészítésével, szívesen átvenné a Dead Island 2 elkészítését. Ahogy arról már írtunk, a Dead Island 2 fejlesztését a kiadó Deep Silver elvette a Yagertől, új csapatot pedig még nem jelentett be a projekt mögé.

Tymon Smektala a Techlandtől elmondta, mivel a Dead Island eleve az ő gyermekük, bármikor szívesen visszatérnének a sorozathoz. Ezzel együtt azonban Smektala együttérzését fejezte ki a Yager irányába: "Akár mi is kerülhettünk volna ebbe a helyzetbe. Sosem vagyunk boldogok, ha egy csapattal ilyen történik a játékiparban. Remélem, hogy folytatódik a Dead Island, és azt is remélem, hogy a Yagert nem viselik meg nagyon a történtek".

New Game Plus játékmóddal jön a Deus Ex: Mankind Divided

Az eredeti Human Revolutionbe a Director's Cut verzióval érkezett meg a manapság eléggé népszerű New Game+ játékmód, de a Mankind Dividedben már alapból benne lesz. Többek között ezt is megtudhatjuk az alábbi videóból, ami az utóbbi időben a fejlesztők által elhintett újdonságokat igyekszik egyben összefoglalni nekünk. A végleges játék elvileg 2016 elején érkezik PS4-re, PC-re és Xbox One-ra.

Ezek a muzsikák várhatóak a Tony Hawk’s Pro Skater 5-ben

Mi a deszkás szubkultúra egyik legfontosabb része? Igen, a zene. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: ha már a játék grafikáját sikerült elrontani, vajon a lenti soundtrack alapján legalább a zene jó lesz?

Anti-Flag – “Stars and Stripes”

Atmosphere – “Southsiders”

Black Pistol Fire – “Hipster Shakes”

Bully – “Milkman”

Cloud Nothings – “I’m Not Part of Me”

Cold Cave – “A Little Death to Laugh”

Connie Price and the Keystones – “International Hustler”

Crass Mammoth – “All 149″

Deaf Poets – “Degenerate Mind”

Death – “Keep On Knocking”

Death From Above 1979 – “Virgins”

Deer Mother – “When The Wolves Come Out”

Doomtree – “Mini Brute”

Fake P – “Rorschach”

Family Force 5 -“Raised By Wolves”

Four Year Strong -“Go Down In History”

Harlan – “Moment To Myself”

Hundred Visions – “Our Ritual”

Hungry Hands – “Highline”

Icon For Hire -“Cynics and Critics”

Killer Be Killed -“Wings of Feather and Wax”

New Politics -“Everywhere I Go”

Plague Vendor – “Black Sap Scriptures”

Ratatat -“Cream on Chrome”

RattBlack – “Skate Rock”

Royal Blood – “Little Monster”

State Champs – “Secrets”

Temples – “Shelter Song”

The Orwells – “Who Needs You”

The Schitzophonics – “Rat Trap”

The Sheds – “Bad Things are Bad”

Yogi & Skrillex – “Burial”

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward