Aprók nagyban - 2015.08.13.

Havi 20 millió dollárt hoz a Hearthstone, üdvözöl a család a Mafia 3-ban, a Star Wars: Battlefrontban pedig azért nincs kampány, mert úgysem játszanál vele...

Aprók nagyban - 2015.08.13.

Dátumot kapott a The Flock

Emlékeztek még arra a játékra, ami véglegesen lelövi magát, ha bizonyos mennyiségű játékos meghalt benne? Nos, most megtudtuk, hogy a végleges játékban 215 358 979 lény kap helyet, amelyek száma minden egyes halállal csökken nyilván. Ha pedig eléri a nullát, akkor a The Flockot többé nem lehet letölteni, akiknek pedig már megvan, azok egy eposzi végjátékot élhetnek át. Hogy mikor? A hivatalos megjelenési dátum augusztus 21.

Havi 20 millió dollárt hoz a Hearthstone

A Superdata pénzügyi elemzőcég szerint a Blizzard népszerű kártyajátéka havi 20 millió dollárt hoz be - PC-ről és mobilról összesen. Persze ez nem pontos adat, a Superdata is rámutatott arra, hogy az adatokat olyan bankoktól gyűjtik be, akik az elemzőcég szoftverével kompatibilis algoritmusokat működtetnek, majd ebből általánosítanak. Ebből kiderül egyébként, hogy a játék által termelt profit nagyjából egyenlően oszlik meg a PC és a mobil között.

Mafia 3 - üdvözöl a család

Még egy nap sem telt el, máris új fejlesztői naplót kaptunk a Mafia 3-ból. Ezúttal a központban a főszereplő áll, és az ő motivációi. Lincoln a vietnámi háborúból tér vissza, mikor rájön, hogy a nevelőszüleit megölte az olasz maffia. Mivel előtte egész életében árva volt, ez annyira nem esik jól neki, és innen indul el bosszúhadjáratára.

Miért nincs kampány a Star Wars: Battlefrontban?

Nos, az Electronic Arts operatív igazgatója, Peter Moore szerint egész egyszerűen azért, mert a kutya nem akarna játszani azzal. Ezt nem csak úgy előhúzta a hátsójából, hanem komoly kutatásokat végeztek, plusz megnézték az adatokat a saját játékaikból, például a Battlefieldből. Az adatok pedig azt mutatták, hogy egy ilyen jellegű játéknál egyszerűen a többség számára érdektelen az egyjátékos kampány.

Moore kicsit témát váltva a Star Wars: The Old Republic kapcsán hozott fel egy példát: "Emlékszem, hogy amikor elkezdtük a játék fejlesztését, akkor egyértelműen előfizetéses modellt akartunk alkalmazni, akkor ugyanis az volt a menő. Mire megjelent a játék, ez teljesen lecsengett, és át kellett alakítanunk az egész játékot free-to-play modellre" - mondta Moore, utalva arra, hogy a tapasztalatok és a játékosoktól begyűjtött adatok alapján számos dologra tudnak következtetni.

Kingdom Come: Deliverance - így lesznek valódiak a kardpárbajok

Az egyelőre remekül kinéző Kingdom Come: Deliverance célja mindig is az volt, hogy a lehető legvalódibb kardpárbajokat hozza el nekünk. Éppen ezért belső nézetből fogunk vívni, és kizárólag olyan fegyvereket használhatunk, melyek a valóságban is léteztek - és ezek fizikáját is igyekeztek a lehető legjobban megvalósítani.

Jön a Tales from the Borderlands negyedik része

A Telltalte elárulta, hogy augusztus 18-án, azaz kevesebb mint egy hét múlva jön a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, ami az Espace Plan Bravo névre hallgat. Ezt követően már csak egy rész van hátra, és zárul az első évad.

Elérhető a Pro Evolution Soccer 2016 demója

A mai naptól kezdve letölthető a PES 2016 demója PS4-re és Xbox One-ra, míg a végleges játék szeptember 18-án jelenik meg.

Új Warhammer-játék érkezik...

...csak éppen mobilokra. Ez nem más, mint a Warhammer 40,000: Freeblade, ami egy képernyőtapogatós-lövöldözős anyag, amiben egy Imperial Knightot, azaz egy erősen felpáncélozott lépegetőt irányítunk. A játék megjelenésére ősszel számíthatunk mindenféle mobilra és tabletre.

Megjelent Androidra a Fallout Shelter

Az utóbbi hetekben iOS-en sikert sikerre halmozó mobilos Fallout-játék végre megjelent a mai napon Androidra is. A mérete mindössze 141 MB, de ennyi is elég neki, hogy komoly függőséget váltson ki a játékosaiban. De Fallout, úgyhogy nem álljátok majd meg, hogy rávetődjetek.

Jó ötlet lenne felújítani a régi Witcher-játékokat...

...de ez nem fog megtörténni. Mondta el Marcin Momot egy rajongó kérdésére válaszolva. Mormot szerint az ötlet ugyan remek, de a jelenlegi helyzet szerint nem valószínű, hogy valaha is megvalósul, hogy a The Witcher első két részét áthozzák majd felújítva az új platformokra.

Magányos lett az NHL 16 borítóképe

Az EA Sports úgy döntött, hogy leveszi a Chicago Blackhawks játékosát, Patrick Kane-t az NHL 16 borítójáról, miután a sportoló ellen nemi erőszak vádjával indul eljárás. Kane lett volna egyébként a játék marketingjének középpontja is, számos publikus megjelenéssel, de nyilván ezek után már itt sem szerepelhet majd. A végleges borítón tehát marad egyedül a Blackhawks kapitánya, Jonathan Toews.

Ilyen cukiságot kapnak a BlizzCon látogatói

Mindenki, aki vásárol jegyet a Blizzard saját fesztiváljára, egy rendkívüli cuki murloc-Illidan állatkával lesz gazdagabb:

Mára pedig már tényleg kifőtt a maradék agyunk a helyéről...

...úgyhogy rendkívüli módon vonzóvá vált számunkra az iraki játékipar sikercíme:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward