Aprók nagyban - 2015.07.06.

Új javítás érkezett a The Witcher 3-hoz, nem lesz többjátékos mód az Until Dawnban, beregisztrálták a Dawn of War 3 domain címét...

Aprók nagyban - 2015.07.06.

Kedvcsináló előzetesen a Shenmue 3 készítéséről szóló dokumentumfilm

Kétségtelen, hogy a Shenmue-sorozat kalandos utat járt be az utóbbi másfél évtizedben, mire eljutott odáig, hogy most a Kickstarter és más partnerek segítségével végre elkészülhet a harmadik rész. Ezt az utat örökíti meg a Gamer’s Journey: The Definitive History of the Shenmue, aminek a kedvcsináló előzetese most érkezett meg.

Új javítás futott be a The Witcher 3-hoz

Ami nem csak, hogy az ígéretek szerint némileg javít majd a teljesítményen, de talán ami még fontosabb, hogy beállítható lesz egy új, opcionális mozgás Geraltnak. A készítők szerint ez reszponzívabb lesz, mint az eredeti, de mivel sokan az alapot szokták meg, ezért választhatóvá teszik.

Ezen kívül kapunk saját ládikót a cuccaink tárolására, melyek számos helyen elérhetők lesznek a játék világában, és a térkép is jelölni fogja őket. De javult még számos ponton az interfész, egyszerűbbé válik például az alkímiához használt formulák kezelése is.

Visszafelé kompatibilis lehet a Burnout Paradise is

A Microsoft nagyon egyszerűen tud bármilyen Xbox 360-as játékot visszafelé kompatibilissá tenni Xbox One-on, hiszen az új konzol egy az egyben képes futtatni a régi operációs rendszerét. Ez azt jelenti, hogy a játékokat csak át kell tolni egy gyors, automatizált teszten, és már mehetnek is ki, csak éppen ehhez először a kiadó engedélye kell. Most épp a Criterion Games közölte, hogy ők és az Electronic Arts is folyamatosan beszél a lehetőségekről a Microsofttal, így a Burnout Paradise nagy valószínűséggel visszafelé kompatibilis lesz.

Így harcol a Ragadozó a Mortal Kombat X-ben

Holnaptól tölthető le a Predator Bundle az új Mortal Kombathoz, ami az ikonikus filmes karakteren kívül tartalmaz három új skint is. Ezek a Commando Johnny, Infrared Scorpion, és Carl Weathers mint Jax.

Nem lesz többjátékos mód az Until Dawnban

A Heavy Rain stílusában készülő horrorjáték leírásában a Sony hivatalos oldalán ma feltűnt a 2-12 játékosig terjedő online multiplayer. Mivel senki nem tudta elképzelni, hogy mégis hogyan kerül többjátékos mód egy filmszerű, kizárólag a történetre koncentráló játékba, az újságírók betámadták a Sonyt néhány kérdéssel. Pár órával később a Sony Computer Entertainment Europe képviselője jelentkezett egy hivatalos nyilatkozattal, miszerint a kiírás hibás volt, és az Until Dawn csak egyjátékos módot támogat.

Beregisztrálták a Dawn of War 3 domain címét

A SEGA a mai napon beregisztrálta a Dawn of War 3 domain címét, így lehetséges, hogy készül a Warhammer RTS új epizódja. De az is lehetséges, hogy nem, hiszen a nagy kiadók rendszeresen vesznek meg és védetnek le dolgokat, csak hogy előre bebiztosítsák magukat.

The Crossing - a Dishonored készítőinek új játéka

Azt tudtátok, hogy az Arkane még a Dishonored előtt egy The Crossing néven futó FPS-en dolgozott? Ezt aztán 2009-ben lelőtték, és igazából sosem lehetett róla sokat tudni, de a ValveTime remek műsorában most utánajártak kicsit, hogy mégis milyen anyag lett volna.

Unreal Engine 4-et használ a Vanishing of Ethan Carter új verziója

A készítők bejelentették, hogy a Vanishing of Ethan Carter július 15-én jelenik majd meg PS4-re. Ez azonban nem csak egy egyszerű port lesz, hanem a játékot tulajdonképpen teljesen újraépítették az Unreal Engine 4-re, ami már natívan támogatja a Sony konzolját - ezzel párhuzamosan pedig számos előnnyel kecsegtet. A legjobb hír azonban, hogy a PC-s verzió tulajdonosai pár hét múlva ingyenes frissítésként kapják meg az új verziót. Maga a játék tartalmilag ugyanaz marad, azonban az új engine hoz majd változásokat, bár ezeket nem részletezték a készítők, pusztán annyit mondott a vezető fejlesztő Adrian Chmielarz, hogy "nem ugyanazt kapjuk majd, mert egyszerűen jobb érzés játszani vele".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward