Aprók nagyban - 2015.06.10.

Folytatódhat a Shadow Warrior, elrontotta a modokat a GTA 5 legújabb frissítése, kiszivárgott az Adr1ft E3-as előzetese, jövőre jöhet a Dark Souls 3...

Aprók nagyban - 2015.06.10.

3DS-re is megjelenik a Hyrule Warriors

A tavaly Wii U-ra kiadott, a Zelda és a Dyansty Warriors sorozatokat ötvöző Hyrule Warriors hamarosan megjelenin Nintendo 3DS-re is. Ráadásul a YouTube-leírás szerint ez már az "All Stars" verzió, amiből legalábbis arra következtetünk, hogy ez a verzió tartalmazza a DLC-ket is. Azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy a játék csak a New 3DS-en, vagy a régi masinákon is fog-e futni.

Elrontotta a modokat a GTA 5 legújabb frissítése

A ma megjelent 2GB-os csomag után nem működik a Script Hook V és a Native Trainer, két olyan segédprogram, amik szükségesek voltak a naponta megjelenő, rendkívül népszerú single player modok futtatásához. A modderek szerint a frissítés megváltoztatott számos dolgot a programkódban, és DRM-es védelmet tett rá egy rakás scriptre, így azokhoz nem lehet többé hozzáférni. A Script Hook V készítője elmondta, már dolgozik a program frissített változatán, amivel talán meg tudja oldani a problémákat, de addig is mindenkinek azt javasolja, hogy mentsék ki a fájlaikat.

Megjelenési dátumot kapott a Volume

A Thomas Was Alone-t is készítő Mike Bithell már egy ideje bejelentette, hogy Volume néven új játékon dolgozik. Az anyag tulajdonképpen a Robin Hood egy modernebb feldolgozása, átültetve egy lopakodós játékba. Az egyik főszereplő egyébként nem más, mint maga Gollam, pontosabban Andy Serkis, aki egy Guy Gisborne néven futó gonosz cégvezetőt alakít. A lényeg, hogy van egy új előzetesünk, és egy megjelenési dátumunk: augusztus 18-án számíthatunk a játékra PS4-re, PS Vitára és Steamre.

Ingyenesen kipróbálható a Sunset Overdrive

Bizonyos ideig az Xbox Live Gold-előfizetők ingyenesen kipróbálhatják az Insomniac remekül sikerült és teljesen elmebeteg akciójátékát, a Sunset Overdrive-ot. A dolog június 15-ig érvényes, és összesen 3 órányi játékidőt tolhatunk le.

Dátumot kapott a LEGO Marvel’s Avengers

A LEGO Jurassic Worlddel együtt bejelentett Avengers megjelenésére télen, valamikor az ünnepi időszakban számíthatunk, szokás szerint minden létező platformra, amit csak valaha szilíciumból kiöntöttek ezen a Földön. Ezzel párhuzamosan megkaptuk a játék E3-as előzetesét is:

Folytatódhat a Shadow Warrior

A történetünk rendkívül egyszerű: egy rajongó rákérdezett a Shadow Warrior hivatalos Twitter-oldalán, hogy mekkora az esély egy folytatásra a következő évek. Erre pedig az a válasz érkezett, hogy "nagyon magas".

Igazából is elkészült Snake motorkerékpárja

A Metal Gear Solid-sorozatban számos alkalommal tűntek fel a Triumph márka motorjai, persze némileg testreszabva Snake igényeinek megfelelően - kilométer-óra és fordulatszám-mérő például nem kell rájuk, hiszen Snake eleve túl kemény ahhoz, hogy betartsa az 50-es korlátozást, meg mondjuk az olyan helyeken, ahol ő jár, viszonylag ritkák a táblák és a trafipaxok is.

Most azonban a Metal Gear Solid 5 tiszteletére a Triumph a valóságban is elkészítette Snake motorját, amit a játék legújabb részében is használ. A motor neve Venom, és részben karbon-kevlár, részben pedig a Snake ruhájánál használt neoprén bevonatot kapott. Azt nem tudjuk, hogy a motor a valóságban is megvásárolható lesz-e, de mivel - ahogy írtam - még sebességmérő sincs rajta, kérdéses.

PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a ZombiU

Az Unseen64 néven futó felhasználó korábban már bizonyította, hogy jó forrásai vannak a játékiparon belül, így érdemes odafigyelni arra, amit mond. Most pedig éppen azt mondja, hogy a Ubisoft (egyébként kiváló) zombis játéka, ami a Wii U gyenge teljesítménye miatt annak idején eltűnt a süllyesztőben, most megjelenhet Xbox One-ra és PS4-re is. Az informátor szerint a Ubisoft legalábbis dolgozik a porton, ez azonban még nem jelenti azt, hogy meg is fog jelenni végül.

Kiszivárgott az Adr1ft E3-as előzetese

Nem, továbbra sem tudjuk, hogy miről szól a Microsofttól kirúgott Adam Orth vezetésével készülő Adr1ft, meg azt sem, hogy mégis hogyan lesz ebből játék. Az viszont biztos, hogy tulajdonképpen a Gravity megfelelőjét kapjuk meg videojáték formájában. Talán a véletlenül kiszivárgott E3-as előzetes majd többet elmond, gondolhatnánk, de az nem játékmenetet tartalmaz, hanem a neves CGI-stúdióval, a Blurrel készíttetett filmszerű kedvcsinálót.

Már a Sony eszközein kívül is elérhető a PlayStation Now

A Sony felhős játékstreamelős szolgáltatása szép lassan felbukkan nem Sony márkás gépeken is, mostantól például elérhető néhány Samsung okostévén - bár egyelőre csak Észak-Amerikában.

10 percig mozog a Devil's Third

Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden atyja a legtöbbünk bánatára Wii U-exkluzív játékot készít. Ez lesz a Devil's Third, amiről pont a Nintendo-exkluzív állapota miatt viszonylag keveset írtunk eddig. Mindenesetre az E3-ra készített játékmenet-video azért bőven elárulja, miről is van szó, továbbá megtudtuk az európai megjelenési dátumot is, ami egészen konkrétan augusztus 28!

Mikor jelenik meg a Dark Souls 3?

Nos, az elmúlt napok szivárgásai után az sem meglepő, hogy az IGN erre a kérdésre is tudni véli a választ. A lapnál ugyanis egy olyan anyag landolt, amiben a FROM Software közli, hogy 2016 első negyedében várható a játék megjelenése. Ha ez igaz, akkor a japán fejlesztőcsapat extra sebességre kapcsolt: februárban jelent meg a Bloodborne, majd tavasz elején a Dark Souls II felújított változata, és amennyire mi tudjuk, csak két különálló csapat tud dolgozni a projekteken.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward