Aprók nagyban - 2015.06.09.

2016-ban jelenhet meg a Gran Turismo 7, hatalmas siker a The Witcher 3, és ezen az E3-on sem kapunk Half-Life 3-at...

Aprók nagyban - 2015.06.09.

2016-ban jelenhet meg a Gran Turismo 7

A Gran Turismo atyja, Kazunori Yamauchi Párizsban járt a Gran Turismo 6-hoz elkészített Peugeot Vision GT megjelenésének alkalmával. Itt kérdezte a helyi sajtó a sorozat folytatásáról, és Yamauchi ismét viszonylag nyíltan beszélt arról, hogy igenis készül a hetedik rész, és abban igyekeznek majd kijavítani a korábbi felvonások legnagyobb hibáit. Ezek közül a hibák közül egyébként leginkább a törésmodell gyengeségét emelte ki a mester. Amikor a dátumról és egy esetleges 2017-es megjelenésről kérdeztők, Yamauchi azt mondta, hogy "az emberek sosem várnának addig". Ebből pedig azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a Gran Turismo 7 még valamikor 2016-ban a piacra kerülhet.

Az új konzolokra is jön a Broken Sword 5

A Broken Sword 5: The Serpent’s Curse fantasztikus sikert aratott a Kickstarteren, mindössze 13 nap alatt megszerezte a szükséges pénzösszeget, és persze már meg is jelent PC-n, PS Vitán, iOS-en és Androidon. A nyáron azonban az Xbox One és a PS4 tulajdonosai is örülhetnek majd, ugyanis ezekre a masinákra is elkészül a játék portja.

Kiszivároghatott a Rise of the Tomb Raider és a Forza Motorsport 6 megjelenési dátuma is

Mostanában némileg sok a szivárgás a Microsoft háza tájáról. Ma éppen az Amazonon tűnt fel pár percre, hogy a Rise of the Tomb Raider november 13-án, a Forza Motorsport 6 pedig szeptember 18-án jelenik meg. Persze gyorsan levette az oldal mindkét dátumot, és visszarakta az átmeneti dátumnak használt december 31-et. Egyébként a korábbi tapasztalatok és információk alapján mindkettő reálisnak tűnik.

Metal Gear Solid 5 témájú PS4 érkezik

Európában is megjelenik szeptember 1-től a Snake bionikus karja után mintázott Metal Gear Solid 5 témájú PS4 konzol. Az egyedi festésű konzolon kívül megkapjuk a szintén egyedi fegyverszürke kontrollert is, ráadásul mindkettőre rányomták a Diamond Dogs jelvényét. Ezen kívül jár mellé a játék is, ráadásul a Day One Edition, ami egy extra DLC-t hoz magával. A lényeg tulajdonképpen az, hogy mától van egy eladó, megkímélt állapotú, eredeti, fekete PS4-em, ami mindenképpen szeretné megtalálni új gazdáját szeptember 1-ig. Igény szerint dedikálom is, várnám a jelentkezőket!

GTA 5 a való életben - eddig ez a legjobb video

Sokan készítettek már olyan videót, ahol a Grand Theft Auto valamelyik részét próbálták meg újraforgatni a való életben, de még egyik sem sikerült olyan jól, mint alant látható verzió. A GTA 5 tényleg megelevenedik, a kameraszögek, a hangok, a helyszínek gyakorlatilag mind-mind tökéletesek.

Már 4 millió példányban kelt el a The Witcher 3

A CD Projekt RED jelenti, hogy két hét alatt 4 millió ment el a The Witcher 3-ból. Ez nem csak önmagában nagyon nagy szám, de érdemes megjegyezni, hogy a világ legsikeresebb játékából, a GTA 5-ből két hét alatt "mindössze" 2,6 milliót sikerült értékesíteni.

Marcin Iwiński, a CD Projekt RED vezetője az egész csapat nevében a köszönetét fejezte ki, és elmondta, hogy nem csak a játék üzleti sikere döbbenetes, hanem az is, hogy mennyi levelet és emailt kaptak a megjelenés óta, amiben a vásárlók megköszönik az élményt. Elmondta továbbá, hogy a hatalmas siker új lendületet adott a csapatnak, így még nagyobb lelkesedéssel tudnak dolgozni az érkező fizetős nagy kiegészítőkön - de addig is minden héten számíthatunk ingyenes DLC-kre.

Újra magyarázzuk a Fortnite-ot

Az építkezős, stratégiázós, akciózós Fortnite lényegét még mindig nem értik meg, legalábbis az Epic így gondolja. Éppen ezért az új előzetes most röviden igyekszik összefoglalni, amit tudnunk kell.

Ilyen egy igazi Elder Scrolls-rajongó pincéje

Az elvetemült Elder Scrolls-fanatikus Tyler Kirkham kereken 50 ezer dollárt költött arra, hogy a pincéje úgy nézzen ki, mintha egy játékbeli helyszínre érkezett volna. Nem tudom, hogy elmebetegnek tituláljam, vagy holnaptól én is belekezdjek a pince átalakításába.

Galéria megnyitása grid_on

Ezen az E3-on sem kapunk Half-Life 3-at

A Valve bejelentette, hogy hivatalosan nem képviseli magát a mostani E3-on, és semmilyen bejelentést nem tesz a vállalat. Ez persze nem meglepő, hiszen a Valve már egy ideje a hagyományos játékipari cikluson kívül működik, és bármit is jelent be, az bőven elég visszhangot kap az E3-on kívül is.

Megjött a Porsche a Forza-sorozatba

A Porsche némileg szerencsétlen módon még a Need for Speed csúcsidőszakában kötött exkluzív szerződést az Electronic Artscal, így mostanáig csak a kiadó játékaiban tűnhettek fel a német prémium sportautók. Ez mostantól megváltozik, így végre (többek között) a Forza-sorozatban is lesznek majd a Porschék, míg korábban csak a Porschékat átalakító RUF autói szerepelhettek.

A Sony stúdióinak főnöke profi a Bloodborne-ban

Shuhei Yoshida, a Sony Wolrdwide Studios főnöke tulajdonképpen azóta vezekel a FROM Software irányába, mióta annak idején gyakorlatilag értéktelen szemétnek nevezte a Demon's Soulst. Miután a hardcore réteg rátalált a játékra, majd a Dark Souls multiplatform megjelenése váratlanul nagy siker lett, Yoshida hirtelen megtért, és megszerezte PS4-exkluzívnak a stúdió következő játékát, a Bloodborne-t. Ezek után nyilván bizonyítania kellett azt is, hogy nem csak megvenni, de játszani is tud vele, és meg kell hagyni, egészen profira gyúrta ki magát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward