Aprók nagyban - 2015.06.05.

1 millió eladás felett a Project CARS, különös új shooteren dolgoznak a Far Cry 2 készítői, durván néz ki a Kingdom Come: Deliverance, és jön az új Hatoful Boyfriend

Aprók nagyban - 2015.06.05.

1 millió eladás felett a Project CARS

A megjelenés óta eltelt alig egy hónapban máris több, mint 1 millió példány kelt el a Project CARS-ból. A Slightly Mad Studios fejese, Ian Bell nem másnak tudja be a sikert, mint a közösség erejének, ami végig jelent volt a fejlesztés alatt, és nap mint nap segítette visszajelzésekkel a készítőket. "Habár a sikerre számítottunk, hiszen hatalmas közösség épül a játék köré, igazából csak a megjelenéskor fogtuk fel, mennyire szükség volt egy ilyen autós játékra, és mennyire értékelte mind a média, mind pedig a vásárlók" - nyilatkozta Bell.

PS4-en (is) aratott a The Witcher 3

A Sony nyilvánosságra hozta, hogy májusban milyen játékokat vettek meg legtöbben a PlayStation Store-ból. Nem meglepő módon Európában az élen a The Witcher 3: Wild Hunt áll, amit a Project CARS, a Battlefield 4, a Wolfenstein: The Old Blood, és a Battlefield Hardline követ.

A lengyelek szerepjátéka azonban Amerikában is népszerű, ott a sorrend így néz ki: The Witcher 3: Wild Hunt, Mortal Kombat X, The Wolf Among Us, Trials Fusion és Wolfenstein: The Old Blood.

BIOS - új shooter a Far Cry 2 készítőitől

A kiváló PIXYUL néven futó stúdió törzsgárdája a Ubisoft Montreálból került ki, és leginkább a Far Cry 2-n dolgoztak korábban. Tapasztalatuk tehát van az FPS-ekben, a BIOS azonban azt ígéri, hogy a lövöldözés mellett a versenyjátékok elemeit is behozza a képletbe. A lényeg, hogy kiképző pályákon vagyunk, és az akadályokat a lehető leggyorsabban kell vennünk. Az anyag az Unreal Engine 4-re épül, és már elérhető a Steam Early Access keretein belül.

Minden rendben az új Crackdown körül

Ha minden igaz, akkor az új Crackdown lesz az első játék, ami komolyan kihasználja a Microsoft felhős technológiáját, és például a fizika egy jelentős részét nem a konzolon számoltatja majd. Phil Spencer szerint a játék fejlesztése jól halad, de rajongói kérdésre nem tudta megerősíteni, hogy ott lesz-e az E3-on. Ez persze azt is jelenthetni, hogy igen, csak éppen nem akarja előre ellőni a meglepetést.

E3-as előzetest kapott a Kingdom Come: Deliverance

És nem tudunk betelni vele, annyira jól néz ki. A nyitott világú szerepjáték azt ígéri, hogy igyekszik nagyon megközelíteni azt a fajta valós harci stílust, amit ebben a korszakban használtak. Az alábbi trailer elvileg in-game modellekkel készült, a játék motorjából felvéve, de azért nem biztos, hogy a végtermék majd teljesen így fog kinézni.

Game of Thrones easter egg a The Witcher 3-ban

Igen, sikerült leírnom egy olyan címet, amiben csak egy névelő magyar, de annyi baj legyen. Szóval, a CD Projekt RED úgy gondolta, sejti mi fog történni Tyrion Lannisterrel a Trónok harcában. Meghal. Úgyhogy elhelyezték a szerencsétlen törpe holttestét a játékban, egy olyan nyitott cellában, amiben korábban is raboskodott már a sorozatban.

Jön a Hatoful Boyfriend folytatása

Valójában a Hatoful Boyfriend folytatásaként korábban már megjelent Hatoful Boyfriend: Holiday Star felújított változatát kapjuk meg PS Vitára, PS4-re és PC-re. Ha mindig is kedvelted a galambok közti romantikát, akkor ez te játékod lesz!

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik az FBI-SWAT egység

Folytatódik a játékban választható csapatokat bemutató videók sorozata, ezúttal az amerikai FBI-SWAT egységgel. Ezúttal is négy karakter közül választhatunk: Thermite, Ash, Castle és Pulse.

Miért nem jön PC-re a Rock Band 4?

Nos, sokan azt hitték, hogy a kalózkodás miatt, a készítők ugyanis "biztonsági okokra" hivatkoztak, és úgy néz ki tényleg ez a helyzet. A kutya valahol a licencelt zenék környékén van elásva a Harmonix szerint, aminek a védelméért tulajdonképpen ők a felelősek, és ez PC-n nagyon nehezen megvalósítható, míg a konzolok zárt rendszere erre több lehetőséget ad.

Nyáron jön PS4-re az I am Bread

Nyilvánvalóan a konzolos játékosok sem maradhatnak ki abból az érzésből, amit egy kenyér megszemélyesítése jelent. Az I am Bread PS4-es változatába az eredeti fejlesztő Bossa Studios mellé még besegített az Oddworld-játékokról ismert Just Add Water is, és ennek folyományaként még a nyáron megjelenik majd a Sony konzoljára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward