Aprók nagyban - 2015.06.04.

Első in-game képeken a Total War: Warhammer, szép lesz a The Bard’s Tale 4, kilépett a Remedy vezetője...

Aprók nagyban - 2015.06.04.

Első in-game képeken a Total War: Warhammer

A fejlesztők által közreadott képekről van szó, ennek megfelelően előfordulhat, hogy erősen Photoshoppoltak, de legalább végre betekinthetünk abba, hogyan is fest majd a játék:

Galéria megnyitása grid_on

Így fog kinézni a The Bard’s Tale 4

Az Unreal Engine 4-re épülő The Bard’s Tale 4 egészen kellemes látványvilággal rendelkezik. Ezt igyekeznek is hangsúlyozni a készítők, és a játékmenet fontos részévé teszik a felfedezést, a világ bejárását. És hogy ez még jobb legyen, ilyenkor a kamera FPS-nézetből követi az eseményeket, és csak akkor vált át a klasszikus felső nézetre, ha elkezdődik egy harc.

Jövő héten jön a Final Fantasy XV: Episode Duscae 2.0

A Square Enix annyira elhatároza, hogy a Final Fantasy XV kiemelkedően jó lesz, hogy még a demóként szolgáló Episode Duscae-hez is készítenek egy javítást, melybe beépítik a felhasználók által adott visszajelzéseket. Jobb framerate, szebb grafika, érthetőbb irányítás, átláthatóbb interface várja majd azokat, akik adnak neki még egy esélyt.

Elindult a GoG nagy nyári akciója

Ha a tegnapi aprókat kihagytátok volna, jobb ha tudjátok, hogy a Steamet beelőzve indult el a GoG nagy nyári, DRM-mentes akciója, és kereken 18 napig fog tartani. Ennek keretein belül közel 700 játékot kaphatunk meg kedvezőbb áron, akár 90%-os leértékeléssel, és persze lesz egy rakás kiváló csomag is.

Képeket kaptunk a Fallout 4-ből

Tovább folytatódik a Fallout-őrület, és valószínűleg már az E3-ig meg sem áll. Következzenek először is a dobozfotók:

Galéria megnyitása grid_on

Majd az új screenshotok:

Galéria megnyitása grid_on

Új környékkel bővül a The Sims 4

Ingyenes frissítésként bővül egy teljesen új területtel a The Sims 4. Ennek neve Newcrest, mely összesen három különböző környéket takar, egyenként öt beépíthető területtel. A frissítés június 11-én jelenik meg.

Igen, továbbra is jön PC-re a Lightning Returns: Final Fantasy XIII

A Square Enix pár hónapja beígérte, de azóta nem nagyon beszélt a projektről, ráadásul az eredetileg tavaszra ígért megjelenést is lekéste, így a rajongók aggódni kezdtek. Talán az előző részek nem teljesítettek jól PC-n, a kiadó meggondolta magát és a trilógia záró darabja mégsem jelenik meg Steamen? Nos, semmi ilyesmi nincsen, mindenki megnyugodhat: a Lightning Returns: Final Fantasy XIII továbbra is érkezik PC-re és Steamre, csak egyelőre nincs megjelenési dátuma.

Phil Spencer is megjelenik az első E3-as PC-s sajtókonferencián

Az AMD és partnerei által szervezett konferencia tulajdonképpen az első az E3-ak történetében, amikor kizárólag a PC kerül majd fókuszba. A fellépők között ott lesznek a Blizzard, a Bohemia Interactive, a CCP, a Fullbright, az Obsidian Entertainment, a Paradox és a Square Enix képviselői is - többek között.

Ezen kívül ma tudtuk meg, hogy az Xbox-főnök Phil Spencer is megjelenik majd a színpadon. Spencer persze jelenlegi pozíciójában mindenért felel, ami a Microsofttal és a játékokkal kapcsolatos. Ígérete szerint biztosan szó esik majd a Windows 10-ről és a DirectX 12-ről, de az sem zárható ki, hogy valamilyen játékbejelentést kapunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward