Aprók nagyban - 2015.06.01.

Androidra épülhet a Nintendo új konzolja, megszűnik a Ubisoft női esport csapata, megjött a Halo 3: ODST az Xbox One-ra...

Aprók nagyban - 2015.06.01.

Bruce Campbell lerendezi a zombikat

Ahogy arról már írtunk, a veterán zombivadász Bruce Campbell érkezik a Call of Duty: Advanced Warfare zombis módjába. Az alábbi előzetesben őt is láthatjuk, amint (többek között) egy repülőgép-hordozón aprítja a zombikat.

Töltőképernyők nélkül jön a Batman: Arkham Knight

Az új Arkham Insider videóból tudhatjuk meg ezt, de szó esik még a Batmobile felszereléséről is, többek között. Ezen kívül kiderül, hogy a játékban lesz new game plus lehetőség is.

3DS-re és PS Vitára sem jelenik meg a FIFA 16

Tavaly az Electronic Arts operatív igazgatója, Peter Moore már elhintette, hogy a vállalat a jövőben minimálisra szorítja le a Nintendo 3DS és a PS Vita támogatását, és leginkább az új konzolokra, valamint PC-re fognak koncentrálni. Ezek után nem meglepő, hogy a kiadó most bejelentette, hogy a FIFA 16 sem PS Vitára, sem pedig 3DS-re nem jelenik meg - ellentétben a tavalyi verzióval.

Ezzel együtt meg kell azért említeni, hogy az Electronic Arts továbbra sem engedi el az előző generációs konzolokat, így a játékra továbbra is számíthatunk Xbox 360-on és PS3-on, bár nyilván visszafogott grafikával, fizikával és lehetőségekkel.

Mortal Kombat X - akcióban Tanya

Második DLC-karakterként érkezik Tanya a Mortal Kombat X-be, egészen konkrétan június 9-én. A hölgyet külön is megvásárolhatjuk, de a Klassic Pack részeként is bekerülhet harcosaink közé.

Filmszerű előzetesen a Rise of the Tomb Raider

Oké, valójában nem sokat látni az új trailerben, mindenki kedvenc Larája leginkább csak hegyet mászik, de a narrációból azért le tudunk szűrni néhány dolgot.

Androidra épülhet a Nintendo új konzolja

A Nintendo NX munkanéven futó új konzoljáról egyelőre csak sejtéseink vannak. Az elnök Satoru Iwata nyilatkozataiból ki lehet következtetni, hogy az NX valószínűleg az új nagykonzolt és hordozható konzolt is takarja, és a kettő között lesz valamiféle átjárhatóság - a Nintendo célja, hogy mindkét hardveren fusson az összes játék, így gyorsabb ütemben jöhetnek az exkluzívok, nem lesz hiány egyik gépen sem.

Ezért tűnik logikusnak a legújabb pletyka is, mely arról szól, hogy a Nintendo az Android operációs rendszerre építené fel az új konzol(okat). Azt már többek között az Nvidia Shield is bizonyította, hogy az Androidra fel lehet építeni egy remek játékgépet, és nyilván a Nintendo számára is segítség lenne, ha a már létező játékokat könnyen lehetne portolni a rendszerre. Sőt, mivel a cég mostanában kezd majd el terjeszkedni a mobilos piacon, nyilván itt is nagy segítség lenne, ha a már elkészült játékok futnának majd az új konzolon is.

Ha ez így is lesz, a Nintendo vélhetően egy saját Android variánst készít majd magának, amit a saját igényeinek megfelelően tud alakítani a jövőben.

Devil May Cry 4: Special Edition - Nero és Dante akcióban

A felújított Devil May Cry 4-ben összesen öt karakterrel játszhatunk majd, melyek között nyilván ott lesz Nero és Dante. Most kaptunk egy-egy videót mindkettejük harci stílusáról és mozdulatairól.

Megszűnik a Ubisoft hivatalos eSport-csapata, a Frag Dolls

A kizárólag lányokból álló csapatot kereken 11 évvel ezelőtt alapította Amy “Valkyrie” Brady, Brooke “Brookelyn” Hattabaugh, Ashley “Jinx” Jenkins, Morgan “Rhoulette” Romine, Kat “Katscratch” Hunter, Theresa “Eekers” Pudenz, és Emily “Seppuku” Ong, de azóta már több, mint 22 főre bővült a létszám. A Frag Dolls célja az volt, hogy megmutassa, nem csak a fiúk lehetnek eredményesek a videojátékokban, amit a lányok bizonyítottak azzal is, hogy megszerezték az első helyet a Cyberathlete Professional League (CPL) versenyen - női csapatként először.

Később a Ubisoft felkarolta a csapatot, és leginkább arra használta, hogy a játékait népszerűsítse. Ezek mellett a Frag Dolls segítségével jött létre az Egyesült Államokban a Frag Doll Cadette Academy, ami azoknak a lányoknak próbált segíteni, akik a videojáték-iparban szerettek volna elhelyezkedni.

Megjött a Halo 3: ODST Xbox One-ra

Még a múlt héten írtunk róla, hogy kiszivárgott információk szerint múlt pénteken kellett volna megjelennie a Halo 3: ODST kampányának az Xbox One-os Halo: The Master Chief Collectionbe. Ezt a Microsoft akkor tagadta, és jogosan: a frissítés nem pénteken, hanem szombaton érkezett meg. Igaz, azóta többen jelezték, hogy problémák akadnak a frissítés letöltése közben, de ezeket azóta elvileg már elhárították a fejlesztők. A kampányon kívül egyébként megkaptuk a Halo 2-es Remnant pálya felújított változatát is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward