Aprók nagyban - 2015.05.29.

2017-ben jelenik meg a Lords of the Fallen 2, hamarosan kezdődik a Steam Summer Sale, állandó internetkapcsolat kell az új Need for Speedhez...

Aprók nagyban - 2015.05.29.

10 perces előzetest kapott a SOMA

Meg egy megjelenési dátumot, ami egészen konkrétan szeptember 22. Ha már elfelejtettétek volna, a SOMA-t az Amnesia: The Dark Descent fejlesztői, a Frictional Games csapata készíti, és persze egy horrorjátékról van szó. Az anyag dobozosan megjelenik PS4-re, de digitálisan elérhető lesz PC-n is.

2017-ben jelenik meg a Lords of the Fallen 2

A lengyel CI Games által készített, Dark Souls-ihletésű Lords of the Fallen sikeres volt - szögezték le a fejlesztők. A játék már átlépte a 900 ezres eladott példányszámot, és lassan közelíti az 1 milliót. Mivel a költségvetése viszonylag kicsi volt, és egy új címről van szó, a fejlesztők ezt egyértelműen sikerként értékelik.

A CI Games vezetője, Marek Tyminski elmondta, már elkezdték a munkát a folytatáson, ami nagy eséllyel meg is jelenik 2017-ben. A fejlesztésben azonban ezúttal nem segít be az első részen dolgozó német csapat, a Deck 13. Hogy miért nem, az Tyminski szerint bizalmas információ, de már az első rész DLC-inek elkészítésekor elváltak útjaik, és nem valószínű, hogy újra keresztezik majd egymást.

Ettől függetlenül több partner is bedolgozik majd a lengyeleknek: ahogy az első rész esetében, ezúttal is segít majd egy csapat az Egyesült Királyságból, továbbá várhatóan a grafikai munkák egy jelentős részét újra Kínába szervezik ki.

LEGO Jurassic World - túra a parkban

A játék új előzetese VIP-vendégként mutatja be nekünk a LEGO-formában annyira nem ijesztő őslényparkot. Főleg, hogy a narrátor szerint az egész teljesen biztonságos, még az a nagy, genetikailag módosított T-rex is!

Hamarosan kezdődik a Steam Summer Sale

A karácsonyi nagy leértékelés mellett a Steam nagy nyári akcióját várják a játékosok leginkább, ha arról van szó, hogy rengeteg kiváló játékot lehet bezsebelni olcsón. Nos, a Valve okosan a májusi fizetések megérkezése utánra időzítette a mostani akciót, a Steam Summer Sale ugyanis június 11-én kezdődik, és június 20-ig tart. Ez egyben azt is jelenti, hogy az akció végig megy majd az E3 alatt, ami szintén egy okos döntés lehet a Valve részéről.

Ez már az új Xbox One kontroller

Tegnap írtunk róla, hogy egy "új" kontrollert kap a Microsoft konzolja, amin a tervrajzok alapján egyedül a 3,5mm-es jack csatlakozó megjelenése a tényleges újdonság. Nos, mára már egy kép is kiszivárgott egy katonai mintázatú kontrollerről, amin egyértelműen látható, hogy a kontroller teljesen megegyezik a korábbival - egyedül a dobozon olvashatjuk a jack csatlakozó jelenlétét, ami logikus módon az irányító alján kapott helyet.

Állandó internetkapcsolat kell az új Need for Speedhez

A fejlesztő Ghost Games ma elárulta, az új Need for Speedhez bizony állandó internetkapcsolatra lesz szükség. A készítők szerint erre a változatosság miatt van szükség, és lehetővé teszi, hogy a barátaink állandó részesei legyenek a narratív élménynek.

Érdekes lépés ez azt követően, hogy ugyan a Need for Speed Rivals esetében is fontos komponensnek számított az online rész, azonban a játék működött állandó kapcsolat nélkül, ilyenkor a mesterséges intelligencia vette át a játékosok szerepét.

Nem lesz kint az E3-on a Titanfall 2

A Titanfall 2 létezését ugyan már elismerte a Respawn Entertainment vezetője, Vince Zampella, az úriember azonban most egyértelműen leszögezte, hogy sem az, sem pedig más játék nem lesz kint a stúdiótól az E3-on.

Végéhez ért a Killer Instinct második évada

A mai nappal megjelent a Killer Instinct jelenleg futó szezonjának utolsó karaktere, Aria. Az Ultra Edition vásárlói már le is tölthetik, mindenki másnak június 4-ig várnia kell. Hogy mit hoz a jövő a sorozat számára, azt egyelőre nem közölte a Microsoft, de meglepődnénk, ha nem bővülne tovább a játék.

Besegít a High Moon Studios a Destiny fejlesztésébe

Kezd eléggé nyilvánvalóvá válni, hogy a High Moon Studios egyfajta kisegítő csapattá vált az Activision berkein belül. A brigád tavaly a Call of Duty: Advanced Warfare elkészítésénél dolgozott be, most pedig kiderült, hogy éppen a Bungie foglalkoztatja őket a Destinyvel. Ezt azt követően tudtuk meg, hogy a stúdió elkezdett új munkaerőt keresni, melyben feltételként jelölték meg a Destiny alapos ismeretét, és az online játékokban szerzett dizájneri tapasztalatokat. A Bungie ezt követőek hivatalosan is elismerte, hogy a High Moon ténylegesen besegít, azt azonban már nem kötötte az orrunkra, hogy pontosan a Destiny melyik részén dolgozik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward