Aprók nagyban - 2015.05.07.

Zárt ajtók mögött mutathatják be a Fallout 4-et az E3-on, nem tart sajtókonferenciát a GamesComon a Sony, és felfedjük Batgirl kilétét is...

Aprók nagyban - 2015.05.07.

Zárt ajtók mögött mutathatják be a Fallout 4-et az E3-on

A német PC Games úgy értesült, hogy a Bethesdánál tényleg készül a Fallout 4, és azt be is fogja mutatni a kiadó az E3-on, csak éppen nem a közönségnek, hanem egy 20-30 perces demó keretében néhány kiválasztott újságnak. Hogy miért, azt egyelőre nem tudjuk, és persze érdemes ezt az egészet egyelőre pletykaként kezelni. Nem kizárt persze, hogy a Bethesda nem akarja, hogy a Fallout 4 elvesszen az E3 forgatagában, bár talán az éppen ilyen bejelentések miatt döntött úgy a cég, hogy idén saját sajtókonferenciát tart.

Ők szinkronizálnak a Batman: Arkham Knightban

A Rocksteady nem aprózta el, és egy rakás ismertebb színészt szerződtetett a játék karaktereinek megszólaltatására. A Better Call Saulból és a Breaking Badből ismerős Mike Ehrmantraut alakítja Gordon felügyelőt, a Fringe profja és A gyűrűk ura gondori helytartója, John Noble adja Madárijesztő hangját, míg Barbara Gordon szinkronjáért a Twilight-sorozatban feltűnt Ashley Green lesz felelős. De ne felejtsük ki a Friday Night Lights kedvencét, Scott Portert sem, aki Nightwing szövegeit mondja fel.

Melléjük persze visszatérnek a már bejáratott arcok: Kevin Conroy mint Batman, Tara Strong mint Harley Quinn, Nolan North mint Pingvin, és Troy Baker mint Kétarc.

Így készül a The Division zenéje

Mostanában viszonylag keveset hallunk a Ubisoft készülő játékáról (meg is lepődnénk, ha idén megjelenne), de most hallattak magukról a fejlesztők. Szó szerint, ugyanis a játék zenéjének elkészítésébe nyerhetünk bepillantást.

Miért pont Black Ops III?

Miért nem valami új? Nos, erre egészen egyszerű a válasz: Eric Hirshberg, az Activision alelnöke egy befektetőknek tartott konferenciahíváson elmondta, a Call of Duty történetében messze a Black Ops-epizódok voltak a legsikeresebbek. A két rész összesen 100 millió játékosnak van meg, és a második epizód játékostábora a mai napig rendkívül aktív. Logikus volt tehát ezt a vonalat folytatni.

"A Black Ops III a Treyarch első olyan Call of Duty-címe, amin már három évet dolgozhattak. Ez meg is látszik rajta, ugyanis eszméletlen mennyiségű tartalmat szórtak szét a három fő játékmód között" - mondta Hirshberg, aki szerint rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptak eddig. A sajtónak ugyanis már megmutatták a játék egy korai változatát, és körülbelül kétszer annyi pozitív kritikát kaptak eddig ezzel kapcsolatban, mint a tavalyi résznél - pedig már azt is nagyon szerette a sajtó. Az Activision annyira biztos a Black Ops III minőségében, hogy idén először egy bétatesztet is tart.

Nem jön Xbox One-ra a Far Cry 4: Complete Edition

A Ubisoft újságírói kérdésekre reagálva elmondta, hogy a minden DLC-vel kibővített Far Cry 4: Complete Edition az európai régióban csak PC-re és PS4-re jelenik meg, Xbox One-ra nem. Érdekes döntés ez egy olyan játék esetében, ami korábban már megjelent a Microsoft konzoljára is, a Ubisoft azonban azt már nem kommentálta, mi alapján határozott így. Nem nehéz azonban megtippelni, hogy a kontinentális Európában rendkívül gyengén teljesítő Xbox One lehet az oka.

The Witcher 3 - Geralt továbbra is kemény

A május 19-es megjelenésig a CD Projekt RED ki tud még adni néhány előzetest (mondjuk minden napra egyet), mára éppen a Rage & Steel fantázianevű jutott. Ez tulajdonképpen arról szól, hogy Geralt lehentel mindenkit, aki szembe jön vele.

Batman: Arkham Knight - de kicsoda Batgirl?

Pár nappal ezelőtt tudtuk meg, hogy a Batman: Arkham Knight szezonbérletének része lesz a Matter of Family nevű DLC, melynek főszereplője nem más, mint Batgirl. A DLC-ről sokat nem tudunk, de úgy tűnik, hogy egyfajta előzménynek szánják a készítők, ám a rajongók azóta is azon agyalnak, hogy vajon ki rejtőzik Batgirl jelmeze mögött. A képregények alapján két karakter jöhetett szóba: Gordon felügyelő lánya, Barbara Gordon, valamint David Cain lánya, Cassie Cain. Nos, a Rocksteady ma elárulta, hogy ténylegesen Barbara lesz a denevérlány. Hamarosan egyébként új "így készült" videókat kapunk a játékból, melyek egyikében a John Noble által megszólaltatott Madárijesztő kapja majd a főszerepet.

Megjavult a Mortal Kombat X PC-s javítása

Mostantól már biztonságosan telepíthető a Mortal Kombat X PC-s javítása, nem fognak elveszni a mentéseink. Sajnos ez önmagában nem segít azokon, akiknek a patch korábbi telepítése már törölte a mentéseket, a PC-s portért felelős High Voltage stúdió azonban már dolgozik az ügyön. A csapat holnap délig kért haladékot arra, hogy előálljon valamiféle megoldással, amivel segíthetnek az érintetteknek visszaállítani a mentéseket.

Vezethetünk majd AT-ST-t a Star Wars: Battlefrontban

Ha valaki számára ez nem lett volna egyértelmű az előzetest követően, akkor a DICE most megerősítette: vezethető lesz a Star Wars univerzum ikonikus lépegetője. Az AT-AT-ről még nem tudunk semmit.

Nem tart sajtókonferenciát a GamesComon a Sony

Közelebb került idén egymáshoz a GamesCom és az E3, ezért a Sony úgy gondolta, teljesen felesleges mindkettőn sajtókonferenciát tartania. Az E3-at természetesen nem hagyják ki, és a GamesCom helyett tartanak majd egy nagyobb sajtókonferenciát október 27-én a Paris Games Weeken, Franciaországban. A japánok ígérete szerint egyébként komoly bejelentéseket tartogatnak az utóbbi eseményre is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward