Aprók nagyban - 2015.04.10.

A Black Ops 3-ból sem maradnak ki a zombik, Tony Hawk 5 lesz az új Tony Hawk-játék címe, új játékon dolgoznak a Bound by Flame készítői...

Aprók nagyban - 2015.04.10.

Egy ilyen kellene neked is otthonra

A Storm the Castle néven futó kellékkészítő csapat elkészítette élőben a Bloodborne ikonikus fűrész-bárd kombinációs fegyverét. És lássuk be, nagyon keményen néz ki.

Úgy tűnik, a Black Ops 3-ból sem maradnak ki a zombik

A játékot még be sem jelentették teljesen, de azt okos emberek már most kitalálták, hogy lesz benne zombis mód. Ami persze nem csoda, hiszen eredetileg a Treyarch indította el az egész zombis őrületet a World at Warral.

Honnan derült ki ez? Nos, a hivatalos oldal forráskódjában turkálva egy olyan mondatra leltek rá, amiben az áll, hogy három játékmódot kínál majd a Black Ops 3, a kampányt, a multiplayert és a zombikat.

1 millió példánynál jár a Final Fantasy Type-0 HD

Igaz, ez még csak a leszállított mennyiség, de úgy tűnik, hogy a játék nagyon sikeres. Vagy mondjam inkább azt, hogy a Final Fantasy XV demójára nagyon kíváncsiak az emberek? Akárhogy is, mindkét cím Hajime Tabata vezetésével készült/készül, a direktor pedig azt kéri a néptől, hogy osszák meg tapasztalataikat a Final Fantasy XV demójával kapcsolatban, hogy abból tudjon profitálni a játék fejlesztése a következő hónapokban.

Kiszervezte vevőszolgálatát a Guild Wars 2

Pontosabban a Guild Wars 2 és a WildStar kiadója, az NCSoft. Az eddig házon belül működtetett vevőszolgálati és terméktámogatási szekciót teljesen leépítette a vállalat, és kiszervezte egy külsős cégnek. Erre azért volt szükség, hogy gyorsabban (értsd kevesebb költséggel) tudjanak reagálni az egyes játékaik viszonylag gyorsan változó játékosszámához és igényeihez.

Ami magyarra fordítva azt jelenti, hogy teljesen felesleges egy méretes csapatot tartaniuk erre házon belül, amikor olyan buktákat készítenek, mint a WildStar, amivel már csak alig néhányan játszanak. Érdekes lesz látni mindenesetre, hogy ez milyen hatással lesz a vevőszolgálat minőségére.

Játékmenet bemutatón a Trine 3: The Artifact of Power

Az IGN rátette a mancsát egy exkluzív játékmenet videóra a fantasztikusan kinéző Trine 3-ból. Ahogy azt már korábban megjegyeztük, magáról a játékról egyébként viszonylag keveset tudunk eddig, de a legnagyobb újdonsága (ahogy az látható az előzetesen) a teljesen 3D-s játéktér lesz.

PS4-re is jöhet a Dissidia Final Fantasy

Kiderült néhány meglepő tény a játéktermi gépekre bejelentett Dissidia Final Fantasyról. Az egyik, hogy nem a Square Enix készíti, hanem a Dead or Alive- és a Ninja Gaiden-játékokról ismerős Team Ninja.

Megtudtuk azonban, hogy a játék egy PS4-hez nagyon közeli technológián készül, a Sony hardverére épülnek ugyanis azok a játéktermi masinák, amin ez futni fog. Ez pedig azt jelenti, hogy vélhetően várható belőle egy PS4-es port is a jövőben - erre azonban legfeljebb azután kerülhet majd sor, hogy már egy éve megjelent a játék arcade változata.

Tony Hawk 5 lesz az új Tony Hawk-játék címe

Legalábbis úgy tűnik, hogy ezt árulja el nekünk az a szerencsétlenül készített kép, amit az étkeztető vállalkozás egyik embere készítette egy Tony Hawk-rendezvényre való felkészülés során. A játék egyébként még idén megjelenik majd, de egyelőre csak Xbox One-ra és PS4-re jelentették be.

Örömhír: új játékon dolgoznak a Bound by Flame készítői

A francia Spiders stúdió különösen "közel áll" a szívemhez, hiszen annak idején a teszt megírása miatt kénytelen voltam végigszenvedni magam a rettenetes Bound by Flame-en. Nem tudom hogyan történhet meg ilyen, de a fejlesztők továbbra is folytathatják tevékenykedésüket, és ami még ennél is rosszabb, új játékon dolgoznak Technomancer néven. A címből kitalálható, hogy ismét a Mars: War Logs világába látogathatunk vissza, vagyis egy újabb Marson játszódó poszt-apokaliptikus cyberpunk RPG-t kapunk.

A játék 2016-ban fog megjelenni PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Spiders négy különböző képességfát, és három különböző harci stílust ígér, ami pedig a történetet illeti, egyelőre csak annyi tudunk, hogy a döntéseink hatással lesznek a világra, és a beszélgetések a bejáratott válasz-tárcsás rendszerrel mennek majd. Remélem a főszerkesztőnknek egyáltalán nem fog feltűnni, hogy a játék megjelenésének környékén véletlenül elutazom majd több hétre. //Legyen benned könyörület, én már kiszenvedtem a War Logs-szal... - Magrathea//

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward