Aprók nagyban - 2015.03.26.

Most már szinte biztos a Black Ops 3 idénre, "új" kedvcsinálót kapott a Star Wars: Battlefront, és elkezdődött a PSN Store tavaszi akciója is...

Aprók nagyban - 2015.03.26.

Mortal Kombat X - Liu Kang megerősítve

Valójában mindenki tudta, hogy Liu Kang játszható karakter lesz az új Mortal Kombatban, de a készítők egészen eddig húzták a hivatalos megerősítést. Az új video azonban eloszlatja a kételyeket, sőt, még feltűnik Kung Lao is, valamint Kung Kin, aki új karakter a sorozatban. De nem ez az egyetlen meglepetés: feltűnik Bo’ Rai Cho is, akit szintén régóta pletykáltak már.

Összesen hat ingyenes játék jár az Xbox Live-előfizetőknek áprilisban

A Microsoft ráduplázott a havi adagra, és ezúttal összesen hat játékot szór szét az előfizetők között a két konzolon. Lássuk:

Pool Nation FX: egész hónapban elérhető Xbox One-on

Child of Light: egész hónapban elérhető Xbox One-on

Gears of War: Judgment: április 1-15-ig elérhető Xbox 360-on

Terraria: április 1-15-ig elérhető Xbox 360-on

Assassin’s Creed 4 Black Flag: április 16-31-ig elérhető Xbox 360-on

Army of Two: The Devil’s Cartel: április 16-31-ig elérhető Xbox 360-on

"Új" kedvcsinálót kapott a Star Wars: Battlefront

Oké, valójában a tavalyi E3-on már leadott kedvcsinálót kaptuk meg újra, csak éppen egy más szöveggel a végén, ami felhívja a figyelmünket a tényre, hogy az április Star Wars Celebration alkalmával leplezi majd le az Electronic Arts a játékot.

Elkezdődött a PSN Store húsvéti akciója

Március 15-től április 25-ig tart majd a PlayStation Store húsvéti akciója, ahol folyamatosan újabb játékokat vehetünk majd meg akár 70%-os leárazással. A kedvezmények elérhetőek lesznek PS4-en, PS3-on és PS Vitán is.

Elég nagy címekre lehet lecsapni, hiszen jelenleg például akcióban van a Far Cry 4, az Assassin's Creed Unity, a Tomb Raider Definitive Edition, a Demon's Souls és a teljes Mass Effect-trilógia is. A teljes listáért érdemes meglátogatni a PS Blogot.

Bemutatkoznak az Evolve új vadászai, és a szörny

Az Evolve négy új vadásszal bővült, valamint elérhető már a Behemoth nevű szörny is. A vadászokat meg lehet venni közösen is a hunting pass segítségével, a szörny azonban csak az előrendelőknek jár ingyen, egyébként 15 dollár. Mindenesetre vicces, ahogy a Behemoth átgurul a pályán.

Csak, hogy tudjuk: még mindig készül a Mass Effect 4

Nem, a BioWare nem felejtette el a játékot, továbbra is keményen dolgozik rajta a csapat. Ezt bizonyítandó Ken Thain, a játék átvezetőiért felelős rendező kiadott nekünk egy képet, amin éppen javában dolgoznak a motion capture-ön. Oké, ez nem sok, de azért valami!

Csak offline módban lehet suspendelni a Bloodborne-t

A PlayStation 4 mai frissítésével bevezetett Suspend/Resume lehetőség egy olyan dolog, ami akár kifejezetten jól is jöhet a Bloodborne-ban, hiszen egyébként a játékot nem lehet pause-olni. Az elgondolás működik is, ám csak offline módban, ha ugyanis online módban suspendeljük a játékot, akkor a visszakapcsolás után azt fogjuk tapasztalni, hogy kidobott minket a főmenübe. És természetesen online azért mégiscsak jobb játszani, hiszen így megkapjuk az összes üzenetet, szellemet, és persze megidézhetünk más játékosokat is.

Tényleg a Black Ops 3 lesz az idei Call of Duty

Legalábbis elég egyértelműen ez következtethető ki a Treyarch által pár másodpercig kirakott facebookos posztból. Hacsak ki nem találtak egy másik címet, ami szintén B-vel és O-val kezdődik.

Steven Spielberg készít filmet a Ready Player One könyvből

Ernest Cline nagy sikert aratott sci-fi / videojátékos könyvéből film készül, és nem más fogja rendezni, mint Steven Spielberg. A könyv története 2044-ben játszódik és leginkább a virtuális valóság körül forog, de rengeteg játékos és popkulturális utalást tartalmaz egészen az 1980-as évektől kezdve.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward