Aprók nagyban - 2015.01.30.

Van egy kis új infónk a Star Wars: Battlefrontról, lelépett a Borderlands 2 írója, előrendelhető a Hatred, és PS4-es Bloodborne-csomag jön...

Aprók nagyban - 2015.01.30.

Evolve: Hunters Quest - ingyenes alkalmazás mobilokra

Az Evolve társalkalmazásaként jelent meg az Evolve: Hunters Quest telefonokra és tabletre. Az anyag a klasszikus "match 3" játékmenetet követi, és több mint 100 küldetést kínál az Evolve univerzumán belül.

A játékosok a Shear bolygón alakítják a vadászokat, különleges élővilágot és szörnyeket fedeznek fel. Ha sikerül egymás mellé tennünk három egyforma színt, akkor támadhatunk, közben pedig energiát tölthetünk fel, és különleges képességeket használhatunk, továbbá szinteket is léphetünk. De ami a legjobb, hogy az itt összegyűjtött Mastery Pontokat felhasználhatjuk majd a végleges játékban is, segítve ezzel az ottani előrehaladásunkat.

PS4-es Bloodborne-csomagot kapunk

Igazi Souls-rajongóként már vágom a centit a Bloodborne megjelenéséig, és ha még nem lenne PS4-em, akkor biztosan ez lenne az a játék, amiért beruháznék egyre. Valószínűleg nem lennék egyedül ezzel a gondolatommal, ezt pedig a Sony is pontosan tudja. Ezért kiad egy Bloodborne-nal egybecsomagolt PS4-et, sztenderd fekete színben, fekete kontrollerrel. Ezt a magyar kiskereskedésekben 124 ezer forint körüli áron kell majd keresni.

Ezen kívül kaptunk egy új videót, ami igyekszik kicsit többet megmutatni nekünk a játék procedurálisan generált dungeonjeiről:

Teljesen kinyitja kapuit Kína a játékkonzolok előtt

Amikor eddig arról írtunk, hogy az Xbox One és a PS4 kaphatóvá vált Kínában, tulajdonképpen arról volt szó, hogy a Sanghaj-környéki kereskedelmi zónában voltak kaphatóak. A kínai kormány ezt ugyanis egyfajta próbának szánta, most azonban a Bloomberg arról számolt be, hogy a próba jól sikerült, így a játékkonzolok meghódítják egész Kínát. A dolog így sem fog túl gyorsan menni, mert a platformtulajdonosoknak együtt kell működniük a helyi kormányzatokkal, de tulajdonképpen arról van szó, hogy a sanghaji kereskedelmi zónában érvényes szabályozásokat terjesztik ki az egész országra.

11GB-ot nyom a Battlefield Hardline bétája

Ugye nem felejtettétek el, hogy jövő keddtől indul a Battlefield Hardline nyílt bétatesztje minden létező platformon? Nos, akkor jó, mert hétfőtől már elő is lehet tölteni majd az anyagot, ami PC-n és az új konzolokon 11GB-ot foglal majd, míg Xbox 360-on és PS3-on 4GB-ot.

Ami a gépigényt illeti, a Visceral majd a jövő héten nyilatkozik bővebben, de ígéretük szerint körülbelül arra lehet számítani, mint a Battlefield 4 esetében.

Nem szereti a különleges karaktereket a Fahrenheit Remastered

Mármint a különleges karaktereket a Steam felhasználók neveiben. A játék ugyanis a felhasználónév alapján hozza létre a játék mentési mappáit és fájljait, és ha ezekben olyan különleges karakterek találhatók, amiket a Windows nem engedélyez, akkor bizony meg vagyunk lőve. Remélhetőleg hamarosan érkezik egy javítás.

Ermac a Mortal Kombat X új karaktere

A több halott harcos egyfajta keverékéből létrejött Ermac telekinetikus erővel rendelkezik, amit nem is fél kamatoztatni a harcban. Az egyik kivégzésénél például ezt az "erőt" használva csavarja szét az ellenfele testét, míg egy másiknál leszakítja a fejét, letolja a torkán, majd áthúzza a törzsén keresztül. Kedves dolog.

Star Wars: Battlefront - egy rajz és némi infó

Valószínűleg egyelőre a Star Wars-film körüli hírzárlat miatt nem mutathatnak és mondhatnak többet a DICE-os srácok az új Battlefrontról, de egy koncepciórajz azért kikerült a kezeik közül. Ezen kívül Niklas Fegraeus, a játék vezető tervezője elmondta, hogy a sokféle játékmódra és pályára lehet számítani, és a pályák a Battlefieldhez hasonlóan számos különböző méretben érkeznek majd. Ezen kívül a pályákat eleve igyekeznek majd jobban hozzáigazítani egyes játékmódokhoz, így a játékosok "kiélhetik majd a legvadabb Star Wars-csata frantáziáikat".

Fegraeus szerint egyébként a fejlesztéssel kapcsolatban az a legnehezebb, hogy kordában tartsák az elvárásokat. "A Star Wars-rajongók, mint mi is, nagyon törődnek az univerzummal, és mindenkinek megvan a maga kedvenc szelete, amit szeretne látni a játékban".

Valaki befektet az Ouyába?

Az Ouya mikrokonzol pont ugyanolyan gyorsan tűnt el, mint ahogy megjelent - jelenleg tulajdonképpen senki nem foglalkozik vele. Most azonban úgy tűnik, hogy a cég a kínai Alibabától kap 10 millió dolláros befektetést. Na nem azért, hogy új konzolt csináljon, hanem azért, hogy az Ouya játékai és szoftverei felkerülhessenek az Alibaba set-top-boxaira.

Előrendelhető a Hatred

A játék hivatalos weboldalán már kétféle csomagban is elő lehet rendelni a Hatredet. Az egyikben benne van a játék és a soundtrack 16,66 euróért, míg a másikban ezek mellé még egy póló is jár, összesen 36,66 euróért - utóbbiból csak 1485 egység áll rendelkezésre. A végleges megjelenésre egyébként a második negyedévben lehet számítani, és van egy új előzetesünk:

Lelépett a Borderlands 2 írója

Anthony Burch, a játék egyik - a közösség által is igen kedvelt - írója bejelentette, hogy otthagyja a Gearboxot, és átnyergel a sorozatok világába. Egészen konkrétan a Hulu új saját gyártású sorozatát fogja írni, mely a Freddie Wong-féle Rocketjumpra épül, és a Lionsgate stúdió készíti.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward