Aprók nagyban - 2015.01.29.

Nem butítják le grafikailag a The Witcher 3-at, jön a LEGO Jurassic World és a LEGO Marvel’s Avengers, megszületett a legjobb Star Wars játéktermi gép...

Aprók nagyban - 2015.01.29.

Ezeket a játékokat kapják februárban a PS Plus-előfizetők

A Sony bedobta, hogy milyen játékokra számítsanak februárban az európia PS Plus-előfizetők. Köztük van a tavalyi év egyik legjobb (indie) játéka, a Transistor is, úgyhogy örülünk.

- Transistor (PS4)

- Apotheon (PS4)

- Yakuza 4 (PS3)

- Thief (PS3)

- Rogue Legacy (PS Vita|PS4|PS3)

- Kick & Fennick (PS Vita)

Akcióban a PS4-es Project CARS

A készítők ígéretének megfelelően mindkét konzolon 1080p-ben és 60fps-sel fut majd a Project CARS, így most kaptunk is tízperces játékmenet felvételt, 60fps-ben a PS4-ről.

Ezen kívül pedig van egy összehasonlító videónk, ami a PC-s és PS4-es verzió különbségeire igyekszik rávilágítani.

Nem butítják le grafikailag a The Witcher 3-at

Tavaly óta folyamatosan azon paráznak a rajongók, hogy a The Witcher 3 grafikája rosszabb lesz, mint a korábban bemutatott játékmenet-videókon. Az aggodalom persze jogos, és néhány ponton tényleg megváltozott a játék kinézete (nem feltétlenül rosszabbra), de nem kell aggódni a CD Projekt RED nem húz egy lapot a Ubisoftra.

Michal Stec, a The Witcher 3 producere egyértelműen kijelentette, hogy jelenleg kőkeményen optimalizálják a játékot, de ez még véletlenül sem azt jelenti, hogy butítanak a grafikán annak érdekében, hogy jobban fusson. Éppen azért csúsztatták el újra a megjelenést, és azért lőtték be a májusi dátumot, hogy az utolsó hónapokat tisztán az engine és a játékélmény polírozásával, optimalizálásával tölthessék, tartalmilag ugyanis a játék már készen volt hetekkel ezelőtt.

Ez a legjobb Star Wars játéktermi gép, ami valaha készült

2015 a Star Wars éve lesz, ez nem vitás. De nem csak az új film, és a DICE-féle Star Wars: Battlefront érkezik, hanem egy olyan dolog is, ami minket magyarokat nem valószínű, hogy érint - sajnos. A Bandai Namco jóvoltából ugyanis megszületett a legkomolyabb Star Wars játéktermi gép (szimulátor?). Mit meg nem adtam volna gyerekként, hogy egy ilyennel játszhassak. Oké, kit akarok átverni, még most is megadnék bármit.

Idén jelenik meg a LEGO Jurassic World és a LEGO Marvel’s Avengers

A Warner szó szerint futószalagon gyártja a LEGO-játékokat. Novemberben jelent meg a LEGO Batman 3: Beyond Gotham, a LEGO Movie Videogame hamarosan megérkezik iOS-re a konzolos és PC-s megjelenés után, a LEGO Ninjago: Shadow of Ronin pedig március 24-én érkezik Nintendo 3DS-re és PS Vitára.

Most pedig két újabb játékot jelentett be a Warner és a Traveller's Tale. A LEGO Jurassic World mind a négy Jurassic Park-filmet magában foglalja, és júniusban jelenik meg 3DS, PC, PlayStation 3, PS4, Wii U, Vit, Xbox 360 és Xbox One platformokon.

A LEGO Marvel’s Avengers a hamarosan érkező Avengers: Age of Ultron, valamint az első rész történetéből merít, és ősszel jelenik meg, pontosan ugyanazokon a platformokon, mint a Jurassic World.

Meg tudod tippelni ki ez a karakter a Mortal Kombat X-ből?

Valamikor a holnapi nap folyamán leplezi le a NetherRealm a legújabb karaktert a Mortal Kombat X-ből, addig is azonban a lenti klippet tette közzé a stúdió. Ebben tulajdonképpen csak hangot hallhatunk, azt is a szóban forgó karakter kivégzéséből. Az biztos, hogy jó sok adag lötty folyhat ki a kivégzés során. Szóval, ki tudja ez alapján megtippelni kiről van szó? Kis segítségként az eddig bejelentett karakterek: Reptile, Kano, Kitana, Kung Lao, Quan Chi, Raiden, Scorpion, Sub-Zero, Cassie Cage, D’Vorah, Ferra/Torr és Kotal Kahn, valamint Goro, mint előrendelői DLC.

Nem tudod letölteni PS4-re a Dying Lightot?

Akkor belefutottál abba a hibába, amibe mi is, meg sokan internetszerte. A játék bekerül a Libraryba, de nem töltődik le, a PlayStation Store felülete pedig azt írja, hogy már le van töltve. Mi a megoldás?

Nos, az, hogy egy másik eszközről kell elérni a PlayStation Store-t - akár mobilról, akár böngészőből -, ahol be tudjuk tenni a játékot a PS4-es letöltési listánkba. Kattintsunk rá erre, és már meg is jelenik az üzenet a konzolunkon, hogy a letöltés elkezdődött.

Ilyen lesz a manuális lock-on a felújított DmC-ben

A DmC keményvonalas rajongói hiányolták az alapjátékból (többek között) a manuális lock-on lehetőségét az ellenfelekre, így a Ninja Theory most behozza azt a felújított verzióval. 60fps-sel felvett játékmenet következik egy rakás kombóval.

The Witcher 3 és a szex

A CD Projekt RED egyik vezető designere, Damien Monhier elárulta, összesen 16 órányi motion capture adatot rögzítettek a The Witcher 3 szexjeleneteihez. Ez nem kevés, és legalábbis arról árulkodik, hogy lesz néhány erotikus pillanat a játékban, például rögtön a kezdő jelenetben is, azzal a bizonyos lánnyal, akit nem spoilerezünk le azok számára, akik nem ismerik a történetet. Monhier elmnondta, ez nem véletlen, hanem célja van: a szexjelenet egyértelművé teszi, hogy Geralt intim kapcsolatba került ezzel a nővel, így amikor később a lány eltűnik, a játékos számára egyértelmű, hogy főhősünk miért érez motivációt a felkutatására.

125 ember dolgozik a Minecraftban a Game of Thrones világán

A WesterosCraft projekt célja nem kisebb, mint hogy a Game of Thrones teljes világát elkészítsék a játékon belül. Ezen nem kevesebb, mint 125 ember dolgozik már két éve, és jelenleg körülbelül 70%-os készültségnél tartanak. Saját textúrákat és blokkokat terveztek, és a már elkészült területeket is folyamatosan átalakítják, újraalkotják, hogy minél "realisztikusabbak" legyenek. Szóval mondhatjuk, hogy maximalisták.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward