Aprók nagyban - 2015.01.28.

Az Originről származtak a rossz uPlay-kódok, bemutatkozik Reptile az új Mortal Kombatban, launch trailert kapott a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered...

Aprók nagyban - 2015.01.28.

Lekerült PS Vitáról a YouTube és a Maps alkalmazás

A Sony bejelentette, hogy egy márciusban érkező frissítéssel eltávolítja a Maps alkalmazást a kézikonzolról, továbbá a Near-szolgáltatást is teljesen kiheréli azzal, hogy nem tud majd címet lekérni és térképet megjeleníteni.

Ezen kívül mától kezdve már nem lehet letölteni az alkalmazásboltból a YouTube appot, és április 20-án annak is véglegesen megszűnik a támogatottsága a handhelden - ugyanakkor böngészőből továbbra is elérhető majd a YouTube, így ez tehát némileg kiváltható.

A Sony nem indokolta meg, miért van szükség ezekre a változtatásokra.

Launch trailert kapott a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered

Annak ellenére, hogy akkor még nem történt meg a játék hivatalosan bejelentése, tulajdonképpen már mindent megírtunk róla. Ehhez most annyit tennénk még hozzá, hogy az anyag 8,99 euróért lehet majd a miénk, és PC-re, Macre, Linuxra és iOS-re jelenik meg, később pedig érkezik az androidos verzió is. A Quantic Dream megerősítette, hogy konzolokra nem tervezik kiadni a játékot.

Kooperatív móddal jön a Resident Evil: Revelations 2

A készítők megerősítették, hogy a játék történetét ketten is végigjátszhatjuk, de csak offline - vagyis a klasszikus módon, ketten ülve a gép előtt. Kiderült továbbá, hogy a játék igyekszik visszatérni a klasszikus Resident Evil-részek hangulatához, így a horror kerül előtérbe az akcióval szemben - fegyvert például nem is kapunk kezdéskor. Ezen kívül a történet nem kapcsolódik az első részhez, így az is nyugodtan belevághat, aki azt nem ismeri.

Durva lesz a legnehezebb fokozat a The Witcher 3-ban

A CD Projekt RED jelenleg azt fontolgatja, hogy a The Witcher 3 amúgy is iszonyatosan nehéz Insanity módját még állandó halállal is megspékelné, ezen a fokozaton a játék egyszerűen törölné a mentést, ha Geralt elpatkol.

Megtudtuk ezen kívül, hogy a második rész mentéseit nem lehet majd átvinni a folytatásba, de rögtön az elején beszélnünk kell egy karakterrel, aki szépen kikérdez minket a múltbéli cselekedeteinkkel kapcsolatban. Az itt adott válaszokkal határozhatjuk meg tehát, milyen állapotból indul a világ.

Holnap derül ki, mikor indul a Battlefield Hardline bétateszt

Az Electronic Arts hivatalosan holnap árulja el a dátumot, amire sokan (?) várnak, de az Xbox Store-ra már véletlenül ma felkerült a Battlefield Hardline béta kliense, február 3-as megjelenési dátummal. Szóval valószínűleg akkor vághatunk majd bele a tesztelésbe.

Addig is, a lenti fejlesztői naplóval készült nekünk a stúdió, melyben leginkább arról beszélnek, hogyan változott a játék a felhasználók visszajelzései alapján. És itt a felhasználók alatt azt kell érteni, hogy mindenki, aki részt vett a korábbi bétákban, plusz az a rakás profi játékos, akit kifejezetten felkértek a tesztelésre.

Nagyot kaszált a BioWare a Dragon Age: Inquisitionnel

Az Electronic Arts a negyedéves pénzügyi jelentésében megerősítette, hogy a BioWare történelmének legsikeresebb startját produkálta az új Dragon Age, és meghaladta a kiadó várakozásait. Ráadásul az anyag nem csak az új konzolokon teljesített jól, de még az előző generáción is több ment el belőle a vártnál.

Nagy lehetőséget lát a Microsoft vezére a HoloLens-játékokban

Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója a vállalat negyedéves eredményeinek ismertetése után mondta el a befektetőknek, hogy hatalmas lehetőséget lát a HoloLensre épülő játékokban. Ezeket a játékokat persze az alapoktól úgy kell majd megtervezni, hogy megfelelően használják az eszközt, és ahhoz illeszkedő játékmenettel rendelkezzenek, de ha ez sikerül, akkor szerinte az élmény utánozhatatlan lesz.

Kiemelte, a Minecraft már kísérleti projektként működik bizonyos formában a szemüvegen, és ebben is hatalmas lehetőséget lát a Microsoft. Nadella nem részletezte, mik a terveik a HoloLensre épülő Minecrafttal, de nem nehéz tovább gondolkodni: a fiatalok körében eszméletlenül népszerű a játék, a holoszemüveggel pedig tulajdonképpen ez lehetne az "új LEGO". Ha pedig ez megvalósul, a Minecraft sokszorosát fogja érni annak a 2,5 milliárd dollárnak, amit a Microsoft fizetett a Mojangért.

Mortal Kombat X - bemutatkozik Reptile

A Mortal Kombat-sorozat legendás karaktere természetesen nem maradhat ki az új epizódból sem. Jöjjön kedvenc zöld savköpködő barátunk!

Az Originről származtak a rossz uPlay-kódok

Pár napja írtunk róla, hogy a Ubisoft leszedett a felhasználói fiókokról olyan játékokat, melyek kódjai bizonytalan forrásból származtak. Ma kiderült, hogy a kódokat egy lopott hitelkártyával vásárolták az Originről, majd azokat olcsón eladták a Kinguin néven futó orosz oldalnak, ami több kisebb másik oldal számára értékesít kulcsokat. Ezeket a kulcsokat az említett kisebb oldalak meg is vásárolták, majd eladták a felhasználóknak. Egyelőre nem tudni pontosan, mennyi kulcsról van szó, de a Kinguin szerint akár a tízezres nagyságrendet is elérheti, összesen körülbelül 150 ezer euró értékben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward