Aprók nagyban - 2015.01.26.

Sikerült a PlanetSide 2 rekordja, 15 percnyi új Witcher 3 játékmenetünk van, és launch trailert kapott a Dying Light...

Aprók nagyban - 2015.01.26.

Launch trailert kapott a Dying Light

Egy nappal a hivatalos megjelenés előtt megkapta launch trailerét a Dying Light. Ugye nem felejtettétek el, hogy a kiadó a marhasága miatt elvileg nem lehet majd dobozos példányokat kapni, csak egy hónap múlva?

Sikerült a PlanetSide 2 rekordja

Ahogy azt pár nappal ezelőtt megírtuk, a Planetside 2 játékosai át akarják venni a Guinness világrekordot a "legtöbb játékos egyszerre egy online FPS csatában" kategóriában a Man vs Machine-tól. A feladat nem egyszerű, tekintve, hogy utóbbi egy böngészős játék, és kizárólag azért készült, hogy ezt a díjat elhódítsa. A sikeres rekordállításhoz több, mint 1000 emberre volt szükség, és szerencsére több, mint 1000 ember meg is jelent. 1158, egészen pontosan. A sikert David Carey, a játék producere aratta le.

Tudok majd tévét nézni Xbox One-on, miközben játékot streamelek a PC-mre?

Phil Spencer a múltheti Windows 10 sajtókonferencián jelentette be az örömteli tényt, hogy az Xbox One-os játékokat lehet majd streamelni Windows 10-es eszközökre. Ez idáig rendben is van, de (vélhetően nyugaton) valószínűleg sokakban felmerül a kérdés: ha már az asszony kitúrt a tévé elől, hogy megnézze a Pretty Little Liars legújabb epizódját, amiben ismét nem derül ki, hogy ki a gyilkos, és mindezt az Xbox One TV-funkcióját használva teszi, attól még fogok tudni streamelni játékokat, hogy kockulhassak?

Phil Spencer is tudja, hogy a probléma jelentős, és mindenképp meg kell oldani, úgyhogy a válasz: egyelőre még dolgoznak rajta, de valószínűleg igen! Egyébként Spencer azt is elmondta, hogy tervben van annak a lehetősége is, hogy a PC-s játékainkat streameljük majd Xbox One-ra, de ez csak valamikor később érkezik. Továbbá jelenleg a streamelés a PlayStation Vita Remote Play funkciójához hasonlóan 720p-ben és 30fps-sel megy, de a cél az 1080p és a 60fps.

15 percnyi új játékmenet a The Witcher 3-ból

Néhány szerencsésebb külföldi újság a napokban élesben tesztelhette a játékot három órán keresztül, úgyhogy a következő időszakban valószínűleg rengeteg új anyag árasztja majd el az internetet a The Witcher 3-mal kapcsolatban. Az alábbi felvétel elméletileg teljesen új játékmenetet mutat, amit - szintén elméletileg - az Xbox One-os verzióból vettek fel.

128 ezer dollárért kelt el az egyik évfordulós PlayStation

Az első PlayStation színeire festett, limitált számban gyártott PlayStation 4 20th Anniversary konzolok eleve drágán kelnek el, de most maga a Sony bocsátotta aukcióra a legértékesebb, 00001-es sorszámú példányt. Végül a szerencsés nyertes 128 ezer dollárért kaparinthatta meg a masinát, a magas záró összeghez pedig vélhetően hozzájárult a tény is, hogy a Sony a pénzt jótékonysági célokra fordítja. (ahelyett, hogy vennének belőle végre szervereket - a szerk)

Killer Instinct - Omen és Golem akcióban

Oké, valójában az alábbi trailer csak Omenről szól, de a videó végén kapunk egy kis betekintést a következő bekerülő harcosról, Golemről is. Igen, néha én is elcsodálkozok azon, milyen kreatív neveket tudnak találni a verekedős játékok készítői a karaktereknek...

Már tervezés alatt áll a The Game Awards 2015

A tavaly decemberben először megtartott The Game Awards elég nagy siker lett, így nem csoda, hogy az iparági partnerekkel együtt Geoff Keighley már most szövögeti terveit a következő eseményre. Egyelőre ennyit tudni, meg hogy az első részletek tavasszal jönnek.

Igen, készül a Borderlands 3

Sokan arra számítottak, hogy ma délután a PAX South-on jelenti be a Gearbox, hogy készül a Borderlands 3. Nos, ez nem történt meg, az viszont igen, hogy Randy Pitchford maga jelentette ki, hogy ténylegesen dolgoznak már a következő igazi, nagy Borderlands-játékon, és hogy ehhez egy rakás új munkatársa lenne szüksége a stúdiónak.

Ilyen a Life is Strange első 20 perce

A francia DontNod Entertainment konkurenciát állít a szintén francia Quantic Dreamnek - a készítők szerint a Life is Strange ugyanis ugyanannak a közönségnek szól, mint a Heavy Rain, vagy a Beyond: Two Souls. Grafikában láthatóan nem cél a versengés, de ezzel együtt is rendkívül hangulatosnak tűnik az anyag.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward