Aprók nagyban - 2015.01.22.

Elindult a Nosgoth nyílt bétája, augusztustól forgatják az utolsó Resident Evil-filmet, és megtanuljuk a The Order: 1886 irányítását...

Aprók nagyban - 2015.01.22.

Shepard parancsnon a Street Fighterben

Ha kíváncsi vagy, milyen lenne egy verekedős Mass Effect-játék, akkor ez a mod a PC-s Ultra Street Fighter IV-hez meg tudja mutatni. A női Shepard parancsnok Poison mozdulatait veszi át, míg Tali a jó öreg (már ha szabad ilyet mondani egy hölgyre) Cammy támadásait örökölte.

Így irányítjuk a The Order: 1886-ot

Egy TPS-akciójáték irányításához mondjuk nem feltétlenül kell diploma, de úgy látszik, hogy a Sony mostanában szereti az ilyen videókat - elvégre a Bloodborne-hoz is készült egy.

Amikor idősek tolják a GTA 5-öt...

...akkor egyrészt elég aranyosak, másrészt pedig nem is annyira rosszak, mint elsőre gondoltam volna. Az én nagyapám szerintem már a kontroller látványától elmenekülne. Ezek a nénik és bácsik azonban egész jól elszórakoznak a játékkal, és még a gyilkolászáson meg a káromkodáson sem akadnak ki. Dicséretes.

Evolve - magyarázzuk a bizonyítványt

A játék kreatív igazgatója, Phil Robb beszélt a csapatnak mostanában komoly fejfájást okozó DLC-helyzetről. Szerinte a közönség azért reagált ilyen rosszul az Evolve-val kapcsolatos fizetős tartalmakra, mert sok nagy kiadó stigmatizálta a DLC-ket, és a játékosoknak rossz élményeik vannak ezekkel kapcsolatban. Újra elmondta: ők nem akarják lehúzni a népet, ezért is lesz minden pálya ingyen, és ezért is játszhatnak együtt a DLC-karakterek a nem DLC-karakterekkel.

A játékot azonban a kezdetektől úgy építették fel, hogy könnyen bővíthető legyen tartalmakkal, egy multiplayer játékot ugyanis hosszú ideig frissen lehet tartani megfelelő támogatással. "Semmi olyan marhaságot nem fogunk elkövetni, ami manapság jellemző a DLC-kre. Nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, hogy valami aljas sz*r megoldással csikarjuk ki a pénzüket".

Feltűnt, milyen póló volt tegnap Phil Spenceren?

Most, hogy a Rare egyre inkább mozgolódik, és állítólag több régebbi játékát is feltámasztja, akár egy egészen kis utalás is úgy tud hatni, mint olaj a tűzre. Például olyan dolgok, mint hogy a tegnapi Windows 10 sajtókonferencián színpadra lépő Xbox-főnök Phil Spencer pólóján a Battletoads logója figyelt. Nem ez az első eset, hogy Spencer egy közelgő játékkal kapcsolatos pólót vesz fel sajtókonferenciára, azt pedig ő maga mondta, hogy ilyen módon sosem trollkodna a rajongókkal, szóval valami biztosan van benne...

Igen, még mindig készül a Tekken X Street Fighter

A Street Fighter X Tekken már annyi éve megjelent, hogy a beígért folytatást (ahol a két cím fordítva szerepel) már szinte el is felejtették a rajongók. Azaz hogy pont nem, mert nap mint nap zaklatják vele a Tekken-nagyfőnök Katushiro Harada mestert. Harada ma úgy nyilatkozott, ő is jóval előbb tervezte megjelentetni a játékot, de kisebb porszem került a gépezetbe. Leginkább az, hogy szerinte mostanában túl sok verekedős játék fog megjelenni. Ettől függetlenül megerősítette, hogy a Tekken X Street Fighter továbbra is készül, jelenleg egy 40 fős csapat dolgozik rajta.

60fps-es előzetes a felújított DmC: Devil May Cryból

Március 10-én jelenik meg a játék, szóval ideje elkezdeni a hájpolódást. Az 1080p60-ra felhúzott, grafikáját és játékmenetét tekintve is kibővített alkotásból most egy rövidebb előzetest kaptunk.

Augusztustól forgatják az utolsó Resident Evil-filmet

A fantáziadúsan Resident Evil: The Final Chapter névre keresztelt mozin idén augusztustól forognak a kamerák - azért ilyen későn, mert a főszereplő Milla Jovovich éppen terhes. A színésznő azon igyekszik, hogy ne szedjen fel annyi túlsúlyt, mint első gyermeke születésekor, most ugyanis nem lesz annyi ideje leadni a felesleget a forgatás előtt. A filmet ezúttal a hölgy férje, Paul W.S. Anderson rendezi. Jó kis családi vállalkozás ez.

John Romero a DOOM-mal játszik

Az (egykor) legendás designer John Romero volt a DOOM egyik atyja, így most különösen megható látni, ahogy játszik vele. Közben egyébként mindenféle érdekességet mond el a fejlesztéssel kapcsolatban, szóval érdemes a szövegre is figyelni.

A közönség bétateszteli a Halo: The Master Chief Collection új javítását

Még mindig akadnak problémák a Halo-gyűjteménnyel, melyeket a Microsoft meg akar oldani (plusz bővítenék is a játékot), mindezt egy nagyobb javítás formájában. Innentől kezdve azonban a fejlesztő 343 Industries nem bízza a véletlenre a dolgot, és az Xbox Preview Program résztvevőinek lehetőséget ad arra, hogy bétateszteljék a patch-et január 23-tól. Hogy szólt az Xbox One eredeti szlogenje? "Beta tested in the future" - na, ez most szó szerint igaz.

Elindult a Nosgoth nyílt bétája

A terveknek megfelelően elindult a Nosgoth bétatesztje, amihez mindenki hozzáférhet, ha regisztrál a hivatalos weboldalon. Minden résztvevő dupla XP-t kap egészen január 28-ig.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward