Aprók nagyban - 2015.01.21.

Összeesküvés a The Order: 1886-ban, túlélés az Evolve-ban, szerverleállás a H1Z1-ben, és ingyenes Theme Hospital az Originen...

Aprók nagyban - 2015.01.21.

Így élj túl az Evolve-ban

Az Evolve világa kegyetlen, ahol nem könnyű a túlélés. Ha éppen nem a mérges gázok, a húsevő növények, vagy a vadvilág nyel le keresztbe, akkor jön a harmadik szintű szörny, és ő harap ketté. Vagy éppen pont a vadászok durrantják hátsóba szegény szörnyet - nézőpont kérdése. Akárhogy is, a túlélés fontos, és ezt az üzenetet a játék készítői egy video keretein belül szeretnék átadni:

PlayStationre is megjelent a Plex

A rendkívül népszerű multimédia-rendszerező és streamelő alkalmazás az Xbox-platformok után elérhetővé vált PS3-on és PS4-en is. A Magyar store-ban már előző héten felbukkant, csak elkerülte a figyelmünket, mert nem csaptak neki túl nagy hírverést.

The Order: 1886 - az összeesküvés

Ahogy manapság már megszokhattuk egy-egy nagyobb játék megjelenése előtt, szinte minden napra jut egy új előzetes. A mostani éppen egy nagy összeesküvésre koncentrál a The Order történetén belül. Egyébként bizonyos bennfentesek szerint a teljes játékidő valahol 8-10 óra körül lesz, esetleg 12 óra, ha alaposan körbenézel mindenhol.

12 órán át álltak a H1Z1 szerverei

A Sony Online tegnap este kritikus hibákat fedezett fel a H1Z1-ben, aminek következtében teljesen lekapcsolták a játék szervereit. John Smedley, a stúdió vezetője azt ígérte, viszonylag gyorsan megoldják a problémákat, ám menet közben további bonyodalmak léptek fel, így végül majdnem kereken 12 órán keresztül nem működött a játék. Az egyébként is felfokozott idegi állapotban leledző rajongók ettől még idegesebbek lettek - úgy látszik sokan továbbra sem értik, hogy mi az early access lényege.

Bevásárolhatod magad a Heroes of the Storm bétatesztjébe

A Blizzard bejelentette, hogy a Founders Pack már megvásárolható 39,99 dollárért, és ezért cserébe a játékosok rögtön bekerülhetnek a jelenleg zajló bétába is. Továbbá a csomaghoz jár 2500 arany, örökre és véglegesen kioldott Diablo, Raynor és Tyrande hősök, három extra skin, és egy golden cyber wolf mount.

Innentől kezdve egyébként már minden átmentődik majd a végleges játékba is.

Ingyenes Theme Hospital az Originen

Ezúttal a Bullfrog egyik klasszikusát kapjuk meg ingyen az Electronic Arts "On the House" ajánlatának keretein belül. Az 1997-ben megjelent játékban - a nevének megfelelően - egy modern kórházat kell megterveznünk, menedzselnünk és karbantartanunk. Nem lesz könnyű feladat. Persze a játékban megtalálható a Bullfrogra jellemző humor is azért, így néha például megjelenik a kaszás...

Márciusban indul a PlayStation tévésorozata, a Powers

A Powers egészen pontosan március 10-én indul el, rögtön három epizóddal, utána pedig minden kedden érkezik majd egy-egy újabb rész. A teljes évad (mind a 10 rész) elérhető lesz a PlayStation Store-ból, a PS Plus-előfizetőknek természetesen ingyenesen. Az első részt azonban bárki ingyen streamelve megtekintheti majd itt. Emlékeztetőül pedig egy korábbi előzetes:

Megmutatja az országok átlagos netsebességét a Steam

Egy újabb értelmetlen, de érdekes cuccal bővült a Steam. Ezen az oldalon meg lehet nézni országokra lebontva az átlagos letöltési sebességet a Steamről. Ebből kiderül például, hogy a magyarok átlagosan 15,2Mbps sebességgel húznak le játékokat, és hogy egyébként a DIGI előfizetői büszkélkedhetnek az átlagosan legnagyobb, 28,1Mbps sebességű letöltéssel. És egyébként a Steam globális forgalmának 0,4%-át tesszük ki.

Új játékmódot jelentettek be a Battlefield Hardline-hoz

És az új játékmód neve nem más, mint Crosshair. Egyébként erősen kompetitív 5v5-ös mód lesz, melynek keretén belül maximum 3 perc alatt kell kimenekítenünk egy VIP-t a helyszínről. A szokásos Battlefield-szakértő, Westie jelentkezik egy videóval az egész mókáról:

Vajon hol van a Destiny utolsó városa?

A Destiny univerzumában szereplő Földön egyetlen város maradt már csak épségben, ahol a Tower is található. De ez a fantáziadúsan a Föld Utolsó Városának nevezett város vajon hol helyezkedik el a Földön? Igen, létezik olyan ember az interneten, aki annyira unatkozik, hogy megpróbálja kideríteni. A dwntwn_dine_ent_dist néven futó felhasználó azzal kezdte a kutatómunkát, hogy megállapította: a Towerben mindig látszódnak az árnyékok. Ezután megnézte, hogy mikor kel fel és megy le a nap, majd azt is észrevette, hogy a vertikális objektumok által a talajra vetett árnyékok az óramutató járásával ellentétesen mozognak. Mindebből, meg még néhány másik dologból az jön ki, hogy a város a déli féltekén helyezkedik el, vagy Dél-Amerikában, vagy Dél-Afrikában, vagy Ausztráliában, de mivel a város hátterében látszódnak a hegyek, valószínűleg Chile lesz a helyes megfejtés.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward