Aprók nagyban - 2015.01.16.

Launch traileren a Saints Row: Gat out of Hell, a legtöbben férfi karaktert indítanak az új Dragon Age-ben, és van még Battlefield Hardline videónk is...

Aprók nagyban - 2015.01.16.

Launch traileren a Saints Row: Gat out of Hell

Johnny Gat és Kenzie kétfős koopeatív akció keretein belül menti ki az Egyesült Államok elnökét (a negyedik rész főhősét) a pokolból, olyan fegyvereket használva, melyek a bibliai csapásokat lövik ki magukból. A játék január 20-án jelenik meg, és ennél már nem is várhatnánk jobban.

Hamarosan zárt bétába lép a SNOW

A sielős játék már egy ideje elérhető a Steam Early Access keretein belül, azonban március 10-én elindul a zárt bétateszt, majd március 28-án a nyitott tesztelés is, amire itt lehet jelentkezni. A végleges verzió egyébként free-to-play lesz, mindenféle utólag megvehető cuccokkal, melyekből amúgy a rajtkor 700 áll majd a rendelkezésünkre.

Élőszereplős előzetest kapott a Payday 2 következő heistje

...és ennél többet jelenleg nem is tudok elmondani róla, a készítők ugyanis semmilyen információval nem szolgáltak. Oké, annyival igen, hogy lesz egy új kapcsolat, meg egy új csapattag. De többet tényleg nem.

30 percnyi játékmenet a Majora's Mask 3D-ből

A The Legend of Zelda-sorozat egyik legjobb epizódja éppen most jelenik meg 3DS-re (némi felújítást követően), így örömmel jelentjük, hogy egy órányi játékmenet már meg is tekinthető belőle, ráadásul 60fps-sel!

Itt egy másik japán pálya a DriveClubból

A pálya neve Lake Shoji, és egészen fantasztikusan fest, főleg az új időjárási effektusokkal. Ezúttal egy Enzo Ferrari volánja mögött száguldanak végig a fejlesztők az aszfaltcsíkon, és elmondásuk szerint hamarosan a DLC megjelenési dátumát is megkapjuk.

Igen, jön PS4-re a Journey

A PS3 egyik egyik leggyönyörűbb és legkülönlegesebb játékát még tavaly ígérte be a fejlesztő That Game Company a PS4-re, de már hónapok óta nem hallunk felőle semmit. Most is csak annyit árultak el a készítők, hogy a játék továbbra is jön, de nem nagyon fognak semmit mondani róla, amíg el nem készült.

Ekkora a Dying Light pályája az elejétől a végéig

Igen, elég nagy területet járhatunk be a parkour-zombis játékban, a készítők pedig büszkék is rá. Nem csoda, hogy most egy videó keretein belül tekinthetjük meg, a terep néhány részét, az elejétől a végéig.

Így változott a Battlefield Hardline

A Visceral Games nagyon figyelt a rajongók visszajelzéseire, és jelentősen megváltoztatta a játékot a tavalyi bétatesztekben tapasztaltakhoz képest. Ami mondjuk nem is csoda, tekintve, hogy akkor a Hardline közelített a borzalmashoz. A tegnapi bétás összefoglalónkat is szállító Battlefield-fanatikus Westie ezúttal azt taglalta, mennyiben lesz más a végleges játék, mint a béta.

Dragon Age: Inquisition - férfi vagy nő?

Érdekes kérdés a szerepjátékok esetében, hogy a játékos férfi vagy női karakterrel vág-e neki a kalandoknak. A BioWare jóvoltából az új Dragon Age esetében erre viszonylag konkrét válaszunk is van: összességében 68% választ férfi, 32% pedig női karaktert, de a megoszlás platformonként változik. A két újgenerációs konzolon túlnyomó többséget képviselnek a férfi karakterek, míg az előző generáción és PC-n némileg kiegyenlítettebb az arány, de azért a fele-fele megoszlástól még messze vagyunk ott is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward