Aprók nagyban - 2015.01.15.

Dátumot kapott a Dead Rising-film, talán mégsem 60fps-sel fut majd az Uncharted 4, és a Simpson-család jön a Minecraftba...

Aprók nagyban - 2015.01.15.

Újabb előzetest kapott kedvenc játékunk

A Total War: Attilához egy filmes trailer érkezett Black Horse néven, ami tulajdonképpen továbbra is arra játszik rá, hogy mennyire félelmetes dolog ez az Attila-féle horda. És hogy miért annyira félelmetes ez a horda, azt utána rögtön meg is mutatja nekünk in-game, játékmenettel illusztrálva, ahogy azt kell!

Zenéket tesz elérhetővé a streamereknek a Twitch

Mióta a Twitch vaskézzel csap le a jogvédett tartalmakra, és így a streamerek által gyakran használt háttérzenékre is, azóta némileg csendesebbé váltak a közvetítések. Nem sokáig! A Twitch bejelentette, hogy több mint 500 zenét tesz elérhetővé a közvetítők számára, melyeket szabadon lehet használni a streamek alatt, és biztosan nem kell attól tartanunk, hogy bármilyen szerzői jogot is megsértünk velük.

Dátumot kapott a Dead Rising-film

A hét legjobb híre! A Dead Rising: Watchtower néven készült film március 27-től elérhető lesz a Crackle nevű szolgáltatáson belül, bármi is legyen az! Szerencsére előbb-utóbb olyan digitális piactereken is megjelenik majd, amiről már hallott is élő ember, sőt, lemezes kiadást is kap majd! Néhány helyen egyébként minisorozatként, néhol pedig teljes filmként, egybevágva jelenik majd meg.

Talán mégsem 60fps-sel fut majd az Uncharted 4

A Naughty Dog ugyan az eredeti bejelentéskor egyértelműen közölte, hogy az új Uncharted bizony 60fps-sel száguld majd, most már nem ennyire szilárd az álláspontjuk. A játék vezető tervezője, Bruce Straley elmondta, hogy a játék jelenleg 30 és 60fps között ingázik, így a PlayStation Experience-en bemutatott demót inkább lezárták 30fps-re.

Ami pedig a végleges játékot illeti, Straley egyértelművé tette, hogy a 60fps csak addig marad cél, ameddig be nem áldozniuk valami olyat, ami nagy hatással lenne a játékos által tapasztalt élményre. "Ha ilyen helyzetbe kerülünk, akkor akkor az élményt választjuk a 60fps helyett". (Mintha a 60 helyett 30fps nem befolyásolná negatívan az élményt - a szerk.)

Simpsonék jönnek a Minecraftba

Bart, Homér, megy rakás másik karakter a sorozatból (összesen több, mint húsz), akikről fogalmam sincs, hogy kicsodák (South Park-hívő lévén), hamarosan tiszteletüket teszik a Minecraftban. Egészen konkrétan egyelőre csak Xbox 360-on és Xbox One-on, 1,99 dollárért cserébe. Valamire csak jó volt a Mojang felvásárlása.

Bekerült a Halo 4 playlist a The Master Chief Collectionbe

Ahogy javulgat a Halo-gyűjtemény hálózati kódja, úgy kerülnek be újabb és újabb playlistek a játékba. Most éppen a Halo 4-hez került be egy, de elérhető most már a Team Hardcore is, egyelőre csak a klasszikus Halo 2-es pályákon.

És hogy ne maradjunk sokáig patch nélkül, ezen a hétvégén egy újabb javítás érkezik, mely még tovább csiszolja a felhasználói felületet, javítja a matchmakinget, és kigyomlál további bugokat. 2 hónap után itt tartunk, lassan akár ki is kerülhetne a játék a megjelenés utáni bétából.

Minden, amit a Battlefield Hardline bétáról tudni kell

Egy elvakult Battlefield-rajongó, Westie gyűjött össze minden infót, amit tudni kell a hamarosan induló Battlefield Hardline tesztről. Sőt, még olyan infókról is spekulál emberünk, amit a Visceral Games sosem jelentett be hivatalosan.

Ezeket hozza magával a Dark Souls 2 nagy javítása

A PC-s, PS3-as és Xbox 360-as változatot a hamarosan érkező Scholar of the First Sin-verzióval egy szintre hozó (legalábbis nagyjából) patch rengeteg változtatást tartalmaz, többek között egy teljesen új karaktert, egy rakás fejlesztést a felhasználói felületen, és sok hibát is kiírt. Ezen kívül bekerülnek új tárgyleírások, így aki mélyebbre akar merülni a Dark Souls történetében, az most megteheti.

Sajnos azokat a grafikai változtatásokat nem kapja meg a játék, melyek az Xbox One-os és PS4-es Scholar of the First Sinhez járnak majd.

2,6 millió sárkányt öltünk meg a Dragon Age: Inquisitionben

A játékban minden fontosabb területen találunk egy-egy sárkányt. Mindegyik elég nagy kihívást nyújt, de természetesen a játékosok fantáziáját különösen izgatja a tény, hogy meg lehet ütközni velük. Így meg is ütköznek velük, és elég sokszor sikeresen: a BioWare szerint már több, mint 2,6 millió sárkány esett áldozatul játékosoknak.

The Witcher 3: Wild Hunt - visszatekintés

Ezen a ponton a The Witcher 3 valószínűleg nagyjából mindenkit érdekel, aki szereti a hatalmas fantasy szerepjátékokat. Sokaknak azonban kimaradt az első két rész, vagy éppen nem tőlünk keletre élnek, ahol ezt a világot úgy ismerik, mint a tenyerüket. A CD Projekt RED is tisztában van ezzel, úgyhogy most egy visszatekintő videó keretein belül próbálja megismertetni velünk azt, amit a harmadik epizód elkezdése előtt feltétlenül tudnunk kell.

PlayBox 4One - avagy az Xbox One és a PS4 egy laptopon belül!

Eddie Zarick, az ember, aki készített már laptopot az Xbox One-ból és a PS4-ből külön-külön, most egyéni megrendelésre megcsinálta a kettőt egyben. Azt nem tudni, hogy később készül-e majd belőle több is, gondolom a megfelelő igényen múlik csak. A PlayBox 4One azon kívül, hogy meglehetősen ronda, funkcionálisan rendben van: csak egy tápcsatlakozóra van szüksége, és a hűtéssel sincs problémája. Egyszerre egyébként csak az egyik konzol lehet bekapcsolva, és hátul kell átváltanunk, hogy melyik kapja az áramot - a HDMI-kimenet átváltását egy intelligens modul megoldja.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward