Aprók nagyban - 2015.01.13.

Kizárólag az Uncharted 4-en dolgozik a Naughty Dog, Emmy-díjat kapott az Xbox One, játéktermekbe költözik a Flappy Bird...

Aprók nagyban - 2015.01.13.

Kizárólag az Uncharted 4-en dolgozik a Naughty Dog

Ugyan sokan reménykednek a The Last of Us folytatásában, Neill Druckmann, a stúdió kreatív igazgatója egyelőre hidegre tette ezeket a reményeket: elmondása szerint ugyanis jelenleg a teljes Naughty Dog azon dolgozik, hogy időre és csúcsminőségben elkészüljön az Uncharted 4. Azt is hozzátette, hogy a The Last of Us folytatása egyáltalán nincs kőbe vésve (dehogynem - a szerk.), és a csapaton belül is sokan gondolják úgy, hogy egyáltalán nem kellene több epizódot készíteni hozzá, inkább valami teljesen újba kellene belevágniuk.

Teljesen beteg a The Order: 1886 új kedvcsináló videója

Mielőtt azonban erre rátérünk, érdemes megemlíteni, hogy a Ready at Dawn vezetője, Ru Weerasuriya szerint számíthatunk folytatásokra, ha a játék sikeres lesz. A The Order: 1886 ugyanis csak egyetlen sztori a világon belül, a világot, a hátteret, és a kapcsolódó mitológiát pedig előre kidolgozták, sokkal részletesebben, mint ahogy azt egy játék önmagában megkövetelné.

És akkor most jöjjön a kedvcsináló, amihez alapvetően nem is kell túl sok kommentár, csak annyi, hogy ha valakit érdekelne, akkor a következő vers hangzik el benne:

[italic]Little Bobby Paige was bold

Even when just nine years old

Staying out too late one night

He came home with a bloody bite

As daytime waned and darkness dropped

All noises in the household stopped

Bobby awoke, no longer him

And tore his parents limb from limb

[/italic]

Január 15-én karbantartódik a PlayStation Network

A Sony bejelentette, hogy most csütörtökön délután 6 órától leállnak majd a PlayStation Network szerverei egy tervezett karbantartás erejéig. Nem fog működni sem a Store, sem a felhasználói fiókkal kapcsolatos dolgok, meg persze az online multiplayer játékok és egyéb szolgáltatások sem.

Emmy-díjat kapott az Xbox One

Tudtátok, hogy létezik egy külön technológiai Emmy-díj? És azt, hogy ennek van egy olyan kategóriája, hogy: Television Enhancement Devices? Na, most érezzétek magatokat felvilágosítva. És akkor most tudjátok meg azt is, hogy a 66. Technology & Engineering Emmy-díj kiosztásán az előbb említett díjat az Xbox One kapta meg. Korábban egyébként ebben a kategóriában nyert már a Sony, az Apple, a Roku és a TiVo is.

Előzetes regényt kap a Dying Light

Ha érdekel, hogy milyen események vezettek el odáig, hogy a Dying Lightban zombik elől kell futkosnod, akkor kénytelen leszel olvasni. Mégpedig sokat, ugyanis egy regény formájában érkezik az előzmény, melyet Raymond Benson ír. Az úriember nem kezdő, több mint 30 könyv van már mögötte, többek között az Ian Fleming Estate által hivatalosan jóváhagyott James Bond-folytatások is. A főszerepben a 18 éves Mel Wyatt, amerikai sportoló áll, és az ő testvére, amint éppen próbálnak túlélni a kitörő zombi-apokalipszis közepette.

Új játékmóddal bővült az Alien: Isolation

Safe Heaven néven jelent meg az Alien-játék új DLC-je, mely egy teljesen új játékmódot hozott magával. Ez a Salvage Mode, melynek keretén belül tíz kihívást kell teljesítenünk anélkül, hogy meghalnánk. A főszerepben Hughes, a Sevastopol állomás kommunikációs menedzsere!

Holnap jön az aktuális Nintendo Direct

A Nintendo youtube-os közvetítése holnap (01.14) 15:00-kor esedékes. A rajongók régóta várják már az új Nintendo Directet, hiszen egy ideje nem tartott már ilyet a cég, így bizonytalan volt, mire is számíthatnak a 3DS és Wii U tulajdonosok a közeli jövőben. Nos, a Nintendo holnap pont erről fog beszélni, így elvileg kiderül, milyen játékok jelennek meg a két platformra a következő fél évben.

Játéktermekbe költözik a Flappy Bird

A tavalyi év legidegesítőbb, kizárólag mazochistáknak ajánlható játéka, a Flappy Bird akkora siker volt, hogy idén a játéktermekbe költözik. A gép maga nem túl bonyolult: egy kijelzőt, és kereken egy darab gombot tartalmaz, és vélhetően túl sok hardvert sem kellett alá pakolni.

Változások a Telltale-nél, újra saját cím készül

A napokban lemondott a Telltalte ügyvezető igazgatója, Dan Connors, helyét pedig a stúdió társalapítója, a korábbi technológiai igazgató, Kevin Brunner vette át. A Telltale az utóbbi időben sikert sikerre halmoz az olyan licencelt címekkel, mint a The Walking Dead, a Game of Thrones és a Borderlands. Az új projektek nyomán a cég már 240 fősre duzzadt, hogy párhuzamosan tudjon futni ennyi fejlesztés. Persze nem szabad elfelejteni, hogy mielőtt a Telltale belevágott a licencelésbe a Jurassic Parkkal és a Back to the Future-rel, készített saját játékokat is, melyek közül leginkább a Telltale Texas Hold'Em vált sikeressé. Most azonban Kevin Brunner megerősítette, hogy újra egy teljesen saját, és egyben teljesen új címen dolgoznak, így végre kiderülhet, mire képes a csapat, ha nem kell senkihez alkalmazkodniuk.

Megjelent a Call of Duty: Advanced Warfare új DLC-je, John Malkovich a fedélzeten!

A Havoc néven futó csomag egy új fegyvert és négy új pályát ad hozzá az eddigiekhez. Ennél azonban némileg fontosabb a teljesen új kooperatív zombis mód, az Exo Zombies, mely az Atlas Corporation négy munkatársán keresztül meséli el a történetet. Ezeket a karaktereket egyébként négy neves színészről modellezeték, és ők adják a hangjukat is: John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan és Jon Bernthal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward