Aprók nagyban - 2015.01.07.

Eligazolt a Borderlands 2 kreatív fejese, jövő héten érkezik az Assassin’s Creed Unity ajándék DLC-je, és akcióban a "2D-s Dark Souls"...

Aprók nagyban - 2015.01.07.

Eligazolt az Orcs Must Die fejlesztőihez a Borderlands 2 kreatív fejese

Paul Hellquist, a Borderlands 2 kreatív igazgatója elhagyta a Gearbox Software-t, és a Robot Entertainmenthez igazolt. Utóbbit egyébként az Ensemble Studios (Age of Empires) egykori munkatársai alapították, és mostanában leginkább az Orcs Must Die-jal foglalatoskodnak. Hellquist az Orcs Must Die Unchained vezető designere lesz a csapatnál.

FIFA 15 - így kéne védekezni

A drága EA Sports a segítségünkre siet, és megtanít minket játszani, ha még nem tudnánk. Most éppen azt magyarázzák el nekünk a jóemberek, hogy a FIFA 15-ben mégis hogyan kellene hatékonyan védekezni. Aki már kicsit gyakorlottabb fifás, nyugodtan átugorhatja.

Ha kevés lenne a vinyó a PS4-be...

Akkor a Nyko a segítségedre siet, és egyúttal egy kiváló lehetőséget ad arra, hogy egy rendkívül csúnya torzszülöttet faragj a konzolból. Habár a PS4 merevlemeze alapból cserélhető a felhasználók által, alapból csak 2,5"-os HDD-ket fogad a konzol. Ezen változtat a Nyko dokkolója, ami a konzol tetejét cseréle le, ami így képes 3,5"-os vinyókat is fogadni, és azokat összekapcsolni a masinával. Ez azt jelenti, hogy aki igazán szükségét érzi, az hatalmas tárhelyet, jóval gyorsabb merevlemezeket vethet be, vagy simán csak olcsóbban jöhet ki, mint a 2,5"-os HDD-kkel.

Egyedi Nintendo 3DS a nagyköveteknek

Mármint nem az országok nagyköveteinek, hanem a Nintendo Ambassador-program résztvevőinek, vagyis tulajdonképpen a vállalat leghűségesebb rajongóinak. Na, ezek a nagykövetek január 12-ig lecsaphatnak egy egyedi New Nintendo 3DS-re - bár az egyediség tulajdonképpen kimerül az elő- és hátlapban, mert ezek mellett már csak a mezei töltő, a 4GB-os memóriakártya és a stylus jár hozzá. Az első nagykövetek már le is csaptak a lehetőségre, és az új konzoljukat megemelt áron értékesítik eBay-en.

Hosszú játékmenet videón a "2D-s Dark Souls"

Salt and Sanctuary a neve ennek a PS4-re és PSVitára érkező játéknak, amit a készítők úgy hívnak, hogy "2D Souls-like". Nem titkoltan azt szeretnék megvalósítani oldalnézetből, amit a Dark Souls olyan sikeresen hajtott végre 3D-ben. Nehéz, odafigyelést igénylő harcra és sötét hangulatra számíthatunk tehát.

Jövő héten érkezik az Assassin’s Creed Unity – Dead Kings DLC

Ami ugyebár ingyenes lesz mindenkinek, aki megvette az alapjátékot, hiszen ez is része volt a Ubisoft bocsánatkérésének. A DLC története az alapjáték után veszi kezdetét, mikor Arno ellátogat Saint Denis-be. Itt egy elég sötét hangulatú, sokszor horrorisztikus élményben lesz részünk, ahogy mindenféle katakombákban derítjük fel a halott királyok titkát. Új fegyvernek pedig érkezik a Guillotine Gun, ami már önmagában mókásan hangzik. Ezen kívül persze kapunk egy rakás új open-world tevékenységet, és kooperatív küldetést is.

Új képeken a Killing Floor 2

További kommentár nélkül: az új screenshotokon van minden amit csak akarhatunk, de leginkább vér.

Galéria megnyitása grid_on

Dobozosan is megjelenik a Broken Age

A Double Fine bejelentette, hogy a Nordic Games személyében megtalálta az ideális kiadót arra, hogy megjelentesse a Broken Age-et dobozosan is. A játék PC-s, Maces és Linuxos változatai valamikor idén tavasszal fognak eljutni a boltokba - miután megjelenik a játék második fele is, ami a következő hetekben várható.

Lehet jelentkezni a Smite Xbox One-os bétatesztjére

A konzolok közül egyelőre kizárólag Xbox One-ra jön a PC-n már egy ideje hatalmas sikerrel hódító MOBA, a Smite. A bétatesztre itt lehet jelentkezni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward