Aprók nagyban - 2014.12.19.

The Order: 1886 előzetes, fogy a PS4, új Evolve szörny, új Final Fantasy 15 szereplő, Halo 5 béta dokumentumfilm, Destiny raid szólóban.

Aprók nagyban - 2014.12.19.

The Order: 1886 élőszereplős előzetes

A The Order: 1886 legújabb, élőszereplős előzetesében, amely a játék ázsiai reklámkampányának része a BCO News munkatársai egy érdekes felfedezésről tudósítanak. Ha nem lennének ott az előzetes végén a játékból való felvételek, vírusvideóként hódíthatna, valószínűleg sokan akadnának, akik elhinnék, hogy amit látnak, az valóban megtörtént.

Fogyóban a PS4 készletek Európában

Olyan nagy a kereslet a PlayStation 4 konzolokra, hogy Európában megcsappantak a Sony készletei. A Sony Computer Entertainment főnöke, Andrew House a Reutersnek úgy nyilatkozott, hogy nem lesz lehetetlen PS4-et találni, de könnyű sem. House nem mondott konkrét számokat, de megnyugtatott mindenkit, hogy igyekeznek, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy megfelelő mennyiséget tudjanak szállítani. Az amerikai piacon a decemberi kereslet megfelelt annak, amire a Sony számított, így ott nem kell készlethiányra számítani.

Újabb Evolve szörnyet mutattak be, íme a Wraith

A Turtle Rock az Evolve egy újabb szörnyét mutatta be, a Wraith-et, amely képes az árnyak közül gyorsan előbukkanni, majd ugyanolyan gyorsan eltűnni. Hogyan vadászol egy ilyen szörnyre? Sehogy, ő vadászik rád.

Galéria megnyitása grid_on

Új női karakter a Final Fantasy 15-ben

A japán Shõnen Jump magazin legújabb számában szerepel az alábbi kép, amelyen a Final Fantasy 15 új női szereplője látható. A hölgyeményről egyelőre csak azt lehet tudni, hogy valamiféle szerelő, akinek munka közben nagyon melege lett, ezért kigombolkozott.

Dokumentumfilm a Halo 5 bétáról

A The Sprint című dokumentumfilm sorozat a Halo 5 béta színfalai mögé enged betekintést. A hatrészes szériát, amely a multiplayer béta fejlesztéséről szól a Halo Channelen lehet megtekinteni. Az első rész címe Balance, azaz egyensúly. A Halo 5 béta december 29-én veszi kezdetét, és mindenki játszhat vele, akinek birtokában van a Halo: The Master Chief Collection.

Destiny: hatfős raid szólóban

Egy Destiny játékosnak sikerült a legkeményebb raidet egyedül végigvinnie. A Crota's End a The Dark Below DLC-vel érkezett a játékba, és hatfősre tervezték, de az "sc Slayerage" nevű játékos 33 perc alatt egyedül végigvitte.

Az ügyes játékos a Hunter kaszt és fegyverei képességeit maximálisan kihasználva teljesítette a kihívást: a kaszt láthatatlanná válásának segítségével sok ellenfelet ki tudott hagyni és menet közben, az adott feladatnak megfelelően többször is cserélgette fegyvereit és alkasztjait. Arzenáljában ott volt a Fatebringer handcannon, háromféle mesterlövészpuska (Patience, Time, Ice Breaker) és a Gjallarhorn rakétavető, amely a legnagyobb burst sebzéssel rendelkező fegyver a játékban.

És akkor a végére az egyik legjobb hír így karácsony előtt!

Tegnap kimaradt az aprókból, de elkezdődött az év végi virtuális istentisztelet. Adakozásért erre tessék.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward