Aprók nagyban - 2014.12.16.

Végre a Steamre költözött a Dark Souls, 2015 elején jönnek a rablások a GTA Online-ba, és újgenerációs kiadást kap a Devil May Cry 4 is...

Aprók nagyban - 2014.12.16.

Megjött a Shadow of Mordor: Lord of the Hunt

Új DLC-vel bővült egyik kedvenc játékunk (az utóbbi időben), a Shadow of Mordor. A Lord of the Hunt mától megvásárolható, illetve letölthető a szezonbérletesek számára.

A történet szerint Szauron kőkemény szörny- és vadállatszakértő hadvezéreket küld ki szerte Mordordan, hogy fogják be, vagy pusztítsák el a kietlen vidéken élő hatalmas monsztákat. Talion azonban ezt nem igazán szeretné, így inkább a törpe vadász Torvinnal közösen nekiállnak felkutatni ezeket a szörnyeket, és Talion különleges képességével maguk mellé állítják őket, így megleckéztetve Mordor erőit.

A készítők ígérete szerint a sztori érdekes lesz, és jobban megismerhetjük majd Torvint, miközben a Nemezis rendszer a teljesen új Beastmaster Warchiefekkel bővül - ők egyébként mindenféle szörnyeteg hátán lovagolnak majd, és kőkemény harcokat ígérnek. Természetesen lesz egy rakás új szörny, amit Talion is meglovagolhat, meg persze egy csomó új küldetés és kihívás, meg epic rúnák és karakter skinek.

Ghosts'n Goblins az Unreal Engine 4-gyel

Egy kifejezetten izgalmas iskolai feladat, amikor verselemzés helyett azt kapják a diákok, hogy készítsenek el klasszikus játékot az Unreal Engine 4 segítségével - persze nem az egészet, csak egy kis szeletet. ThierryArt és összesen nyolcfős csapata a Ghosts'n Goblinst csinálta meg, egészen lenyűgöző végeredménnyel, mindössze 7 hét alatt.

Galéria megnyitása grid_on

Az új konzolokra jön a Devil May Cry 4 is

Nem csak a Ninja Theory-féle DmC, de az azt meglőző Devil May Cry 4 is tiszteletét teszi Xbox One-on és PS4-en egy Special Edition formájában - PC-s verzióról egyelőre nem tudunk. A megjelenésre jövő nyáron lehet számítani.

TheHunter: Primal - indie játék a Just Cause egykori fejlesztőitől

A theHunter valószínűleg azon jóemberek álmát teljesíti, akik hozzám hasonlóan egy dinoszauruszokkal teli szigeten szeretnék tölteni napjaikat. A játék ugyanis pont erre ad lehetőséget egy 24 négyzetkilométeres területen, ahol minden egyes pillanatban a túlélésért kell majd küzdenünk.

Az anyagban helyet kap egy- és többjátékos mód is. A meccseket privátra is állíthatjuk, és legfeljebb 16-an szabadulhatunk be a szigetre, de aki nem szereti az öldöklést, az ki is kapcsolhatja a PvP módot.

Persze a legkomolyabb kihívást a dinók jelentik majd. Fel kell derítenünk a szigetet fegyverekért, ruháért és felszerelésért. De még alaposan felfegyverkezve sem lesz túl sok esélyünk egyedül a Tyrannoszaurusz Rex ellen.

A theHunter: Primal elindult a Steam Early Accessen, úgyhogy ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor erre tessék.

Galéria megnyitása grid_on

Holnap jön a DriveClub első nagy DLC-je

Redline néven érkezik a Sony és az Evolution Studios nem túl szép rajtot produkáló, de mára már egészen kiforrott autós játékának első nagy tartalmi csomagja. A Redline kereken 5 autót tartalmaz, 11 új Tour-eseménnyel, és 5 új trófeával.

Androidos tabletekre is megjelent a Heartstone

Hosszú hónapokkal az iPades verzió után végre az androidos táblák tulajdonosai is örülhetnek a Blizzard kártyás játékának. A port teljesen megegyezik a PC-s és iPades verzióval, és alapból a Goblins and Gnomes kiegészítővel együtt érkezik, ráadásul még egy ingyenes Classic Card Packot is kapunk ajándékba.

Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója megerősítette, hogy a telefonos változatokon továbbra is dolgoznak, hiszen az nagyobb átdolgozást igényel az eredetihez képest, mint a táblás, amit szinte egy az egyben sikerült átmenteni PC-ről.

Angolul is megjött a Final Fantasy XV előzetese

A Tokyo Game Shown-n bemutatott trailert megkaptuk végre angol szinkronnal is, és... lehet, hogy érdemes lesz megmaradni az eredeti verziónál, ha a szinkron a végleges játékra is ilyen marad.

Végre a Steamre költözött a Dark Souls

Hosszú idő után végre megszabadult a Dark Souls: Prepare to Die Edition a Games for Windows Live-tól. A költözéshez a Steam felpatch-eli a játékot, de a mentések és achievementek átmentéséhez egy külön eszközre lesz szükségünk, melyhez részletes útmutatást készítettek a fejlesztők. Ez az útumutató egyébként segít majd mindenkinek, akár lemezen vette meg a játékot, akár Steamen keresztül a GFWL-es változatot. Aki pedig ezután vásárolja meg a Dark Soulst, az már természetesen rögtön a teljesen Steamre szabott változatot kapja meg, felhős mentésekkel és teljes Steamworks integrációval.

Új plakátok érkeztek a Pixels filmhez

Oké, nem sok reményt fűzök a Pixelshez, hiszen Adam Sandler a főszereplője, de hátha... az új plakátok legalábbis elég jól néznek ki. A filmben Adam Sandler, Josh Gad és Peter Dinklage keményvonalas egykori játéktermi bajnokokat alakítanak, és úgy tűnik, hogy ők lesznek az emberiség egyetlen esélye az idegenek támadása ellen - az idegenek ugyanis hadüzenetként értelmezték a földi videojátékokat.

2015 elején jönnek a rablások a GTA Online-ba

A Rockstar sokat ígérgette, de végül csak megjön hamarosan! De mi? Nos, a heistek végre bekerülnek a GTA Online-ba! Ezek négyfős kooperatív küldetések lesznek, ahol egy-egy rablást alaposan meg kell terveznünk, és gondosan kell végrehajtanunk. A készítők ígérete szerint ugyanis egyik sem lesz túl könnyű.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward