Aprók nagyban - 2014.12.09.

Paul McCartney klipje a Destinyhez nagyon rossz, januárban jön a H1Z1 early access, nem veszik el a bétás karakterünk az Elite: Dangerousben...

Aprók nagyban - 2014.12.09.

Paul McCartney klipje a Destinyhez

A Destinyben helyet kapott, Paul McCartney által készített Hope for the Future eleve nem egy túl erős szám, de most még videoklipet is kapott... és sajnos annyira kínos, hogy azt nehezen lehet szavakba önteni. Azt javasoljuk, hogy a lenti videót ne nézzétek meg!

Januárban jön a H1Z1...

...de csak korai hozzáférésben. A Sony Online Entertainment saját DayZ-szerű elképzelése január 15-től indul, de a stúdió vezetője, John Smedley figyelmeztet mindenkit, hogy ez a verzió még nem a gyengéknek való, így igazából nem is tudja ajánlani senkinek, hogy megvegye. Aki viszont úgy dönt, hogy mégis belevág, az természetesen részesévé válik a fejlesztési folyamatnak, és aktívan beleszólhat majd abba, milyen irányt vesz a játék.

Az early access verzióban 64 ezer négyzetkilométernyi terület kap helyet, ami már önmagában elég komoly, de ezt rövidesen tovább növeli majd a SOE, a végső cél pedig az, hogy elkészítsék a teljes Egyesült Államokat posztapokaliptikus verzióban - ami nem mellesleg 9,8 millió négyzetkilométer.

Kezdetben két csomaggal vásárolhatjuk majd be magunkat a H1Z1-be. Lesz egy 20 dolláros early access csomag, meg egy drágább, amivel olyan játékmódokhoz is hozzá lehet férni, amihez a mezei felhasználók nem nyúlhatnak kezdetben.

Gyönyörű concept artokon a Far Cry 4

Nem véletlenül néz ki olyan jól a Far Cry 4, hiszen láthatóan tehetséges művészek állnak mögötte. A képeket egyébként Donglu Yu készítette, aki számos Ubisoft-játékon dolgozik concept artistként, például az Assassin's Creed-sorozaton is.

Galéria megnyitása grid_on

Hamarosan új játékot jelent be a Dragon's Dogma direktora

Az előző generáció egyik legjobb, és egyben legméltatlanabbul elfeledett játéka volt a Dragon's Dogma. Most a Dengeki PlayStation magazinnak árulta el a játék direktora, Hideaki Itsuno, hogy jelenleg a csapat több különböző címen is dolgozik, melyek közül az egyik már a végső stádiumban tart, és hamarosan bejelentik. Itsuno ígerete szerint egyébként ez a cím még 2015-ben megjelenik. A hétvégén jegyezték be a Dragon's Dogma Online védjegyet is, amiről egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy milyen játékot takar. Lehet, hogy egy MMO-t, de lehet, hogy például a Dragon's Dogma folytatásának online multiplayer részét.

Frissült a Twitch az Xbox One-on

Major Nelson jelenti, hogy frissült a Twitch alkalmazása Xbox One-on. A frissítés egy rendkívül részletesen testreszabható szűrő és kereső funkciót hozott magával, így a felhasználók gyorsabban találhatják meg pontosan azt, amit szeretnének. Lehet szűrni például játékmódokra, pályákra, játékosok skilljére, és rengeteg más dologra is.

Játékkal nyerhetnek további nyereményeket a PS4-es játékosok

De sajnos nem Magyarországon, hanem egyelőre csak az Egyesült Királyságban, de annyira jópofa a kezdeményezés, hogy muszáj beszámolnunk róla. Szóval a Sony és Gamer Network azt eszelte ki, hogy mindenféle kihívást állítanak a játékosok elé (például valamennyi headshot egyhuzamban), és aki ezeket teljesíti, és a PS4 share gombjával megosztja, annak van esélye nyerni mindenféle ajándékot, például headsetet, tévét, soundbart és egyéb jóságokat. Nálunk is bevezethetnék!

Nincs vége a Battlefield 4-nek a Final Stand DLC-vel

A DICE elmondta, hogy ugyan megjelent az "utolsó" DLC-nek szánt Final Stand, ez még nem jelenti azt, hogy nem érkezik több tartalom a játékhoz. A stúdió szeretné, ha mindenki sokáig élvezné még a játékot (most, hogy már rendbe rakták - a szerk.), így nem hagyják abba a támogatását. Hogy ezek az új tartalmak milyen jellegűek lesznek (nagyobb, fizetős DLC-k, vagy kisebbek?), azt még nem tudjuk.

PS4-re is megjelenik a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Nem is nagyon várhatunk mást a Square Enixtől, mint hogy saját maga spoilerezze le a saját bejelentését. A kiadó online boltjában ugyanis pár percre feltűnt a PS4-es Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, amit aztán gyorsan le is vettek, de mint tudjuk, ami egyszer felkerült a netre, az örökre ott is marad.

Nem veszik el a bétás karakterünk az Elite: Dangerousben

Mindenki örülhet, aki részt vesz az Elite: Dangerous korai tesztelésében, ugyanis az előrehaladásunk nem veszik el, amikor megjelenik a teljes játék. Érdekes módon, ez nem aratott osztatlan sikert a játékosok köreiben, ugyanis többen arra panaszkodnak, hogy a korai játékosok a pre-alpha verzió hibáit kihasználva több millió kreditre tudtak szert tenni. A Frontier Developments azonban elmondta, hogy a csalókkal és exploitolókkal egyesével "számolnak el", és emiatt senkinek nem kell aggódnia.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward