Aprók nagyban - 2014.10.14.

Far Cry előzetes, fehér PS4, FF15 PSOne-on, különállló Kinect, a Halo Waypoint átalakult oldala, új Dragon Age: Inquisition videó.

Aprók nagyban - 2014.10.14.

Far Cry kooperatív játék

Jövő hónapban jelenik meg a Far Cry, így egyre szaporodnak a vele kapcsolatos hírek és előzetesek is. A legújabban a kooperatív játékba tekinthetünk be, láthatjuk hogy néz ki az állatok elleni harc, a bázisok elfoglalása és a fegyverek átalakítása.

Jön a fehér PS4

Október 17-től lesz kapható a fehér PlayStation 4 - igaz egyelőre csak a briteknél. A hófehér, pontosabban "gleccserfehér" konzol többi területre való megjelenését még nem jelentette be a Sony. Az Amazon oldalán 350 fontért kínálják ezt a szép fehér csodát.

Hogyan nézne ki a Final Fantasy XV PSOne-on?

A Final Fantasy XV a széria grafikailag legfejlettebb része lesz, Mark Jenkins pihentagyú animátornak mégis az az ötlete támadt, hogy elkészíti, hogyan nézne ki a játék, ha PSOne-ra fejlesztenék. Jenkins elkészítette a borítót, a karaktereket és egy kisebb helyszínt is lerenderelt, mindezt a blogján nézhetitek meg. A lerenderelt részlettel ezen az oldalon kicsit még el is lehet játszadozni.

Már kapható a különálló Kinect

A Microsoft megígérte, hogy az Xbox One-os Kinect szenzort külön is árulni fogja, és most be is tartja ígéretét. A pakkba a Kinect mellé még egy Dance Central Spotlight digitális kódot is csomagoltak. Mindenki kedvenc szenzora csekély 150 dolláros összegért kapható az Amazonon és a Microsoft boltjában.

A Halo: Waypoint weboldala már készül a Master Chief Collection megjelenésére

A 343 Industries átalakította a Halo: Waypoint oldalát, így készülnek a Halo: The Master Chief Collection novemberi 11-i megjelenésére. Az új dizájn, melyet ma jelentettek be a blogon egyszerűbb, mint a régi volt. A profilok, játékok, az univerzum és a közösség részek megmaradtak, és van egy új fül is a Halo Channel számára. A Waypointot a megjelenéskor fogják átnevezni Halo Channelre. Új appok megjelenése is várható mobilokra és Xboxra.

Új Dragon Age: Inquisition videó

A BioWare új Dragon Age: Inquisition bemutatót tartott Twitchen, ezúttal az PRG PC-s verziója volt a téma. Az egyórás műsorban bemutatták a PC-s kezelőfelületet és az egeres-billentyűzetes irányítást is. A játék novemberben fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward