Aprók nagyban - 2014.10.09.

Október végén indul az Evolve alfája, elkészült a Sunset Overdrive, 2 milliós eladás alatt nem folytatja játékait a Capcom...

Aprók nagyban - 2014.10.09.

Nomura mester lerajzolta Catwomant is

A DC Comics Variant-sorozaton belül Tetsuya Nomura, a Final Fantasy és a Kingdom Hearts játékok designere egyszer már lerajzolta a maga saját Batman-verzióját, most pedig elkészítette nekünk Catwomant is.

Jön a dobozos The Wolf Among Us

PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelenik dobozosan a The Wolf Among Us, mégpedig november 7-én. Mindegyik verzió tartalmazza a teljes első évadot, amivel párhuzamosan a két új konzolon digitálisan is elérhetővé válik a játék.

2 milliós eladás alatt nem folytatja játékait a Capcom

Az egyre fogalmatlanabb Capcom úgy tűnik, hogy ismét egy "remek" döntést hozott. A Street Fighter legendás producere, Yoshinori Ono ugyanis elárulta, hogy az anyacég nem készít folytatásokat azon játékaihoz, melyek nem keltek el legalább 2 millió példányban.

Ono ezt azzal kapcsolatban említette meg, hogy számos rajongó panaszolja neki, hogy ehhez vagy ahhoz a Capcom-játékhoz szeretnének folytatást. Ono elmondta, megérti a panaszokat, és ő is szomorú, hogy néhány cím emiatt nem kap második részt, de a pénzügyekkel foglalkozó részleg sajnos nem ilyen megértő. Úgy tűnik, búcsút mondhatunk a Dragon's Dogma folytatásának.

Aranylemezre került a Sunset Overdrive

Hogy máshogy jelentené be az Insomniac azt, hogy elkészült a Sunset Overdrive, mint egy tőlük megszoktt, némileg beteg videóval. A játék október 28-án jelenik meg Xbox One-ra.

Mindjárt itt a Sleeping Dogs: Definite Edition

Október 14-én jelenik meg a felújított Sleeping Dogs PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Miben lesz jobb, mint a már ismert alapverzió? Nos, magasabb felbontásúak a textúrák, jobb a bevilágítás, több a részecskeeffektus, bekerült a volumetrikus köd, több az autó és a gyalogos a pályán, több a széttörhető objektum, a hangrendszert pedig teljesen újraírták.

Xbox One-on már előtölthető a Call of Duty: Advanced Warfare

Habár a játék csak november 3-án jelenik meg, a mai naptól kezdve már előtölthető a játék Xbox One-on. A teljes anyag 45GB-ot foglal majd, szóval ha addig megtelítődne a merevlemez az októberi játékfelhozatallal, akkor érdemes takarítani egy kicsit.

Dátumot kapott az Evolve alfatesztje

Először Xbox One-on indít október 30-án a rendkívül szórakoztatónak tűnő Evolve alfatesztje, melyet kerek egy nappal később követ a PC-s és PS4-es verzió. A konzolokon a tesztben való részvételhez prémium előfizetés szükséges. A móka november 2-ig tart, és még akkor is csak limitált mennyiségű embert engednek be rá.

Hamarosan új infókat kapunk az Uncharted 4-ről

Gyakorlatilag azóta nem tudunk semmit a Naughty Dog készülő játékáról, mióta az E3-on bemutatták azt az előzetest, amitől mindenkinek leesett az álla. És ami után még azt is elmondták, hogy mindez 1080p-ben 60fps-sel fut majd.

Akárhogy is, a stúdió vezetője azt nyilatkozta, hogy az E3 óta természetesen kőkeményen dolgoznak, és nagyon jól haladnak a fejlesztéssel, így hamarosan új információkkal szolgálnak majd nekünk.

PS4-es GTA V csomagot kaphat Európa

Hivatalosan ugyan semmi ilyesmit nem jelentett be a Rockstar, azonban az Amazon több külföldi oldalán is felbukkant a Grand Theft Auto V-tel egybecsomagolt PS4. Miután annak idején a PS3 mellé is csomagolták a játékot, így egyáltalán nincs kizárva, hogy ez most is megtörténhet.

Most már két emberrel nyomták le a Destiny raidjét

Az eredetileg 6 fős kőkemény kihívásnak számító Vault of Glass raidet már annyira kiismerték és túlgearelték a játékosok, hogy három után most már két fővel is lenyomták. Ehhez persze brutális skillre és tökéletes végrehajtásra van szükség, ráadásul egy ponton ideiglenesen egy harmadik tagnak is be kellett csatlakoznia, mert a labirintusos rész nem működik rendesen egyébként.

Nevermind - életben a biometrikus visszajelzésre építő horrorjáték

Történetünk ott kezdődik, hogy egy Erin Reynolds néven futó hölgy olyan horrorjátékot szeretett volna csinálni, mely a játékmenet során figyeli a játékos biológiai reakcióit. Ezzel az ötletével Nevermind néven ment Kickstarterre idén márciusban, de nem tudta begyűjteni a szükséges pénzmennyiséget.

Reynolds azonban nem adta fel: támogatást szerzett az Inteltől, amivel bővíteni tudta a fejlesztőcsapatot, és el tudott készíteni két teljesen új pályát a PC-s játékhoz, mely az Intel RealSense kameráját használja a Garmin szívritmus-figyelő karperece mellett. Ezt követően most ismét a Kickstartert választotta, hogy összekalapozza a pénzt, ezúttal már több platformot is megcélzott, így a játék érkezik Mac-re, Xbox One-ra és Oculus Riftre is. Ezen kívül minél többféle biometrikus szenzort akarnak támogatni annak érdekében, hogy a felhasználóknak lehetőleg ne kelljen külön eszközt venniük a játékhoz, így többek között az Apple Watch, az Intel BioSport Headphones, az Intel Basis Peak Smartwatch, a Dash, és a Mio LINK is támogatott lesz, Xbox One-on pedig a Kinect eleve tudja észlelni a pulzusunkat, és persze látni is az arckifejezésünket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward