Aprók nagyban - 2014.10.06.

Csúszik a The Crew megjelenése, dátumot kapott a PC-s MGS 5: Ground Zeroes, Revanra fókuszál az SWTOR új kiegészítője...

Aprók nagyban - 2014.10.06.

Decemberben jön a Star Wars: The Old Republic új kiegészítője

A rendkívül izgalmasan hangzó Shadow of Revan névre keresztelt expanzió természetesen Revan körül forog majd. A Jedi Polgárháború egyik legfontosabb karaktere az utóbbi időben saját seregének felépítésén dolgozott, és valószínűleg nem túl barátságos szándékkal bukkan fel. A kiegészítő 19,99 dolláros áron jelenik meg, 60-asra növeli a szintlimitet, és új flashpointokat, operationöket és egy rakás más friss tartalmat hoz.

DriveClub - örök hűség

Újabb, egészen vicces tévéreklámmal jelentkezik a Sony a két napon belül megjelenő DriveClubhoz. Most éppen a klub tagjai fogadnak esküt a klubnak. Számítottunk arra, hogy elhangzik a legendás mondat is: "Senkinek egy k**va szót se a klubról", de legnagyobb szomorúságunkra ez nem történt meg.

Csúszik a The Crew megjelenése

Eredetileg novemberben jelent volna meg a Ubisoft nyitott világú autós játéka, pontosan ugyanazon a napon, mint az Assassin's Creed Rogue és az Assassin's Creed Unity. Lehet, hogy ezt akarta elkerülni a kiadó, de a hivatalos magyarázat szerint több időre van szükségük ahhoz, hogy beépítsék a bétateszterektől érkező tapasztalatokat, és tovább csiszolják a játékot.

Az új megjelenési dátum december 2, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Megjelent az Alien: Isolation

Ebben a hónapban két nagyon várt horrorjáték is megérkezik: az egyik a The Evil Within, a másik pedig az Alien: Isolation. A kettő közül az utóbbi startol előbb, sőt, titokban egy nappal a hivatalos megjelenés előtt, már mától elérhetővé vált Steamen. Lássuk a kötelező launch trailert:

The Evil Within - harcolj az életedért

És ha már szóba került ez a játék is, akkor említsük meg, hogy Shinji Mikami és brigádja is előállt egy új trailerrel, könnyen lehet, hogy nem véletlenül az Alien megjelenésére időzítve. A The Evil Within október 14-én jelenik meg, és mint az látható, nem csak a futás garantálja a túlélésünket, de azért lesz némi esélyünk küzdeni is.

Dátumot kapott a PC-s Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

Hideo Kojima ígéretének megfelelően nem csak a "teljes" The Phantom Pain, de annak előzménye, a Ground Zeroes is megjelenik PC-re. Korábban ugyan többen arra tippeltek, hogy a két játék majd együtt érkezik meg Steamre, most kiderült, hogy mégsem ez a helyzet, a Ground Zeroes ugyanis december 18-án lesz elérhető! A Konami megerősítette, hogy az anyag támogatni fogja a 4K felbontást, és megnövelték az egy képernyőn látható fényforrások és karaktermodellek számát is.

Előtölthető a DriveClub

Sajnos a PS Plus-előfizetés mellé járó ingyenes verzió nem, de az előrendelői változat már tölthető a PSN rendszeréből, így amikor október 8-án hivatalosan is megjelenik a játék, már csak pár másodperc kell majd az elindításához.

Valójában Locke ügynök lesz a Halo 5 főszereplője?

Mióta a 343 Industries lerántotta a leplet James Locke-ról, és elárulta, hogy ő fog vadászni az ötödik részben Master Chiefre, a rajongók úgy vélik, hogy a kampány a két fő karakter köré fog épülni, és majd váltogatunk a kettő között. De mivan, ha mégsem ez a helyzet? A Locke ügynök hangját adó színész, Mike Colter ugyanis a következőt írta Redditen: "A Halo 5 megjelenése után gyakorlatilag az én karakteremmel fogtok játszani elsősorban. Lesz néhány nagyon menő fegyverem és képességem, ugyanis ekkorra már Spartan IV-es leszek".

"Azt továbbra sem tudjuk, hogy barát vagyok vagy ellenség. Mindenesetre Locke és Master Chief kapcsolata nagyon érdekes lesz. Mert mi lehet egy embervadászat végkimenetele? Meghal vagy életben marad? Persze még azt sem tudhatjuk, hogy Locke egyáltalán miért vadászik Master Chiefre. Milyen állapotban lesz, amikor megtalálja? Mentálisan hogy bírja majd? Számíthatunk néhány fordulatra."

Ezt látva a rajongók felmerülő kérdéseire azonnal reagált is a Microsoft. A cég egyik képviselője elmondta, Master Chief továbbra is az egyik legfontosabb karakter lesz a Halo 5-ben, és játszható karakter marad.

Destiny - az őszinte előzetes

Szinte biztos volt, hogy a Honest Trailers előbb-utóbb lecsap a Destinyre. A tőlük megszokott cinikus, de humoros módon mutatják be a játékot.

Call of Duty-módon kellene marketingelni az amerikai hadsereget

Dave Anthony, aki a Call of Duty: Black Ops mindkét részét írta és rendezte, egy különös dolgot mondott az Atlantic Counsel konferencián. Ez leginkább az amerikai nép és a hadsereg viszonyáról szól, meg az ezzel kapcsolatos problémákról, illetve az Amerikára váró fenyegetésről. Ezzel kapcsolatban például többször felmerült már, hogy egy-egy katonát tennének az iskolákba, akik civil ruhában őriznék a létesítményt és az ott tanulókat, dolgozókat.

Anthony szerint azonban erre egyértelmű lenne a nép reakciója: nem tetszene nekik, hiszen azt gondolnák, hogy egy rendőrállam lett kedvenc országukból. Az úriember szerint erre a marketing a megoldás, és az amerikai hadsereg sokat tanulhatna a Call of Dutytól - pusztán úgy kell kezelni a dolgot, mint egy terméket. "Ha van egy új terméked, aminek néhány pontjában nem vagy biztos, hogy tetszeni fog az embereknek, akkor a legjobb, ha marketingeled, mégpedig nagyon durván. Akár tetszik az embereknek, akár nem, mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyakorlatilag kimossuk az agyukat ezzel kapcsolatban, és megkedveltessük velük, mielőtt még megjelenne".

Anthony úgy gondolja, a hadsereg, illetve az amerikai kormány és a Call of Duty helyzete hasonló: "Mindketten a legjobbak vagyunk abban, amit csinálunk. Mindkettőnknek vannak ellenségei, akik csak a lehetőségre várnak. A különbség az, hogy mi tudjuk, hogyan kell erre reagálni".

Assassin’s Creed Unity - megjött Napóleon

Igen, maga a legendás hadvezér is feltűnik vendégszerepben a Unity új előzetesében. A játék november 13-án jelenik meg, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy a grafika minőségéből jelentősen visszavettek az első bemutató óta. Watch Dogs-szindróma újra?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward