Aprók nagyban - 2014.09.26.

Új Far Cry 4 előzetes, bezár a PS Home, Destiny kincsesbánya, AC: Unity specializációk, PC-s Ryse, 7 millió PoE játékos.

Aprók nagyban - 2014.09.26.

Far Cry 4 - új rövid előzetes

A Far Cry 4 legújabb előzetesében Pagan Min, a rózsaszín öltönyt viselő excentrikus rosszfiú elmagyarázza, hogy miért nem szereti, ha az általa elrabolt és fogva tartott áldozatai sms-ben kérnek segítséget. A segítségért kiáltással egyáltalán nincs baja, azt úgysem, hallja senki.

A Far Cry 4 november 18-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra.

A Sony bezárja a PlayStation Home-ot

2015. március 31-én végleg bezár a PlayStation Home. Novembertől már nem érkeznek hozzá frissítések sem. "Az európai játékosok 2014. december 3-ig még tölthetnek le tartalmakat" - közölte a Sony. A FAQ-ban viszont azt írták, hogy "A PS Home rajongók 2014. november 26-ig tölthetnek le tartalmakat." Nem értjük, hogy is van ez, az viszont világos, hogy a semmiféle pénzt nem fognak visszaadni, amit a rajongók költöttek virtuális játszóterükre. A Sony azt is bejelentette, hogy PS4-re nem terveznek hasonló szolgáltatást egyelőre.

Új kincsesbánya a Destiny-ben

A szemfüles játékosok sok olyan helyre bukkantak már a Destiny-ben, ahol könnyen és gyorsan megszedhetik magukat. A Bungie nemrég nerfelt egy sor ilyen területet, de a játékosok máris újabb alternatív farmolóhelyre bukkantak a Földön, Old Russia Rocketyard területén, ahol ugyanolyan gyorsan spawnolnak a szörnyek, mint ahogy korábban a mára már lenerfelt Skywatch területén. Valószínűleg ezt is hamar lenerfelik majd, de addig is legyen itt érdekességképpen a PS4Trophies által felfedezett kincsesbánya.

Assassin's Creed: Unity - specializációs opciók

A Ubisoft új előzetest tett közzé az AC: Unity-ról, amelyben bemutatják, hogyan spécizhetjük fel a játék főhősét, Arno Doriant. A talentfák segítségével 4 főbb kategóriában erősíthetjük karakterünket: közelharc, lopakodás, életerő és távolsági fegyverek.

Néhány upgrade opció már ismerős lehet, pl. a füstbombák és a pénzbombák, de akadnak újak is, pl. a rejtekhely készítése, amelynek segítségével egy utánpótlással teli ládát tudunk készíteni maguknak és társainknak.

Felszerelési tárgyaink, amelyekből több száz fajta van nemcsak képességeinket, de külsőnket is megváltoztatják. Ha nagyobb, kevésbé feltűnő csuklyát viselünk, tovább maradhatunk észrevétlenek, a nehéz páncélzat jobb védelmet ad, de lassabban mozgunk benne.

Léteznek olyan passzív szakértelmek is, melyeket multipayerben használhatunk, pl. elrejthetjük, gyógyíthatjuk csapatunkat, és még az Eagle Vision képességünket is kölcsönadhatjuk társainknak.

Igazságosabbak lesznek a mikrotranzakciók a PC-s Ryse-ban

A PC-s kiadáshoz számos vizuális upgrade-et készítettek, ezen kívül 4K támogatást is kapott. Ebben a kiadásban már alapban benne lesznek az Xbox One-os változathoz megjelent DLC-k is: több mint egy tucat mutiplayer pálya, az új Survival mód és az extra gladiátor skinek.

Az Xbox One-os változatban a mikrotranzakciós boltban rengeteg dolgot lehetett vásárolni, a PC-s verzióban igyekeznek elkerülni, hogy a játék pay-to-winné váljon. "A Mikrotranzakciók csak kényelmi célt szolgálnak. Teljesen opcionális a használatuk, és semmilyen formában nem szükségesek a játékhoz. Minden tartalom elérhető a bolt használata nélkül is." - nyilatkozta Justin Robey, a Microsoft producere.

Path of Exile - 7 millió játékos

Egyre népszerűbb a Grinding Gear Games ingyenesen játszható RPG-je, a Path of Exile, a játékosok száma már elérte a 7 milliót. A fejlesztők elmondták, hogy a játék tajvani megjelenése augusztusban nagyot dobott a számokon, ugyanis kevesebb mint egy hónap alatt újabb 1 millióan regisztráltak. A játék második kiegészítője, a Forsaken Masters megjelenése is hozzájárult népességének növekedéséhez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward