Aprók nagyban - 2014.09.11.

Holnap jön a PC-s Fable Anniversary, 30 éves a Naughty Dog, új multis előzetesen a CoD: Advanced Warfare...

Aprók nagyban - 2014.09.11.

Alien: Isolation - ne lőj

Ahogy a kiadó megígérte, kilenc darab rövidke előzetest kapunk az új Alien-játékból, itt a második. Ebben egyébként egy viszonylag kellemetlen találkozást élhetünk az Idegennel.

Mod-támogatást kap a PC-s Fable Anniversary

Egészen konkrétan holnap jelenik meg a Fable Anniversary PC-s verziója, amihez majd modokat is lehet gyártani az Unreal Engine 3 szerkesztőjével, de nem rögtön a megjelenéskor. Ám nem csak ebben lesz jobb a PC-s változat: még feljebb lehet tornászni a grafikai minőséget, és bekerül egy új nehézségi fokozat is a legprofibbak számára, Heroic Mode néven.

Launch traileren a Forza Horizon 2

A játék ugyan csak október 3-án jelenik meg, de sosincs túl korán ahhoz, hogy megtekintsünk egy launch trailert.

Dátumot kapott a next-gen The Walking Dead és The Wolf Among Us

A Telltale mindkét sorozatát megjelenteti Xbox One-on és PS4-en, és most már azt is tudjuk, hogy mikor. Oké, nem pontosan, de nagyjából. A zombis sorozatra októberben, a közöttünk lévő farkasra pedig novemberben tehetjük majd rá a mancsunkat.

30 éves a Naughty Dog

A Sony egyik legnagyobb és legnevesebb belsős stúdiója 30 éve természetesen még függetlenként kezdte, és fantasztikus történelem áll mögötte. Ennek örömére egyébként Los Angelesben egy művészeti kiállítást is rendeznek a csapat tiszteletére, mely a “A Tribute to Naughty Dog: 30th Anniversary” néven fut majd, és október 4. és 12. között lesz látogatható.

Matekot tanít a Surgeon Simulator készítőinek új játéka

A Twelve a Dozen egyelőre csak iPad-re jelent meg, és egyébként egy puzzle-platformer cím, amiben menet közben mindenféle matematikai probléma vár megoldásra. Az anyagot az Amplify néven futó oktatási szervezettel közösen készítette el a stúdió, és a 11-14 éves korosztálynak ajánlják.

Megkapta első előzetesét a Resident Evil Revelations 2

Éppen tegnap írtunk arról, hogy epizodikus formában, majd lemezen is megjelenik az új Resident Evil, ma pedig már végre mozgás közben is láthatjuk a játékot. Ami talán segít eldönteni, hogy azonnal lecsapjunk-e minden epizódra, vagy elég lesz, ha megvárjuk a teljes, lemezes kiadást. Vagy egyik sem.

Új SimCity játék érkezik...

...Androidra és iOS-re, ami azt jelenti, hogy ha még nem lett volna elegetek a PC-s verzióból, akkor mobilokon és tableteken is borzolhatja a játék az idegrendszereteket. Az Electronic Arts ígérete szerint az anyag rendkívül könnyen kezelhető és látványos lesz, de egyelőre mást nem tudunk róla.

Ez Paul McCartney dala Destinyben

Annyit írtunk már arról, hogy a legendás Paul McCartney is hozzájárult a Destiny zenéjéhez Marty O'Donnel és Michael Salvatori mellett, hogy most már igazán ideje volt annak, hogy magát a dalt is meghallgassuk egyszer. Nem vagyok benne biztos, hogy tetszik, de ez dőljön el inkább a kommentek között!

Call of Duty: Advanced Warfare - három új exoskeleton-képesség

Nos, ez túlzottan sok magyarázatot nem igyénel. Ugyebár az Advanced Warfare fontos részét képezi az exoskeleton, amivel aztán mindenféle spéci képességre tehetünk szert. Most ebből mutat meg nekünk hármat a Sledgehammer Games.

Ilyen DLC-ket kapunk a DriveClubhoz

Az Evolution Studios megmutatta nekünk, milyen letölthető tartalmakra számíthatunk az október 7-én megjelenő DriveClubhoz. Ezek szerint minden hónapban lesznek ingyenes tartalmak is, meg persze fizetős csomagok, egészen jövő év júniusáig - legalább. Ingyenesen összesen 9 autó és 7 pálya ütheti majd a markunkat, mint ahogy egyébként magának a játéknak is lesz egy némileg megvágott verziója ingyenesen a PS Plus-előfizetők számára, ami 11 pályával (23 útvonallal) és 9 autóval érkezik.

Természetesen elérhető lesz egy szezonbérlet is 24,99 euróért, amivel az összes DLC-csomag árának nagyjából 60%-t spórolhatjuk meg - mert a csomagok összértéke amúgy 75 euróra jön ki.

Újabb Metal Gear Solid gyűjtemény érkezik

Kojima mester egyszerűen csak az alábbi képet posztolta Twitteren, mindenféle magyarázat nélkül. Ez alapján legalábbis viszonylag egyértelműnek tűnik, hogy egy újabb Metal Gear Solid gyűjtemény érkezik, már csak a platform a kérdéses - de logikus lenne a negyedik résszel együtt az összes többit kiadni PS4-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward