Aprók nagyban - 2014.09.02.

Első képeken a RollerCoaster Tycoon World, előzetest kapott az Obsidian tankos játéka, és tovább növekszik a Destiny hype...

Aprók nagyban - 2014.09.02.

Első képeken a RollerCoaster Tycoon World

Az Androidra megjelent RollerCoaster Tycoon után végre hallunk valamit a rendes, PC-re készülő alkotásról is. A játékban akár négyen egyszerre is építhetnek vidámparkot, kooperatívan együttműködve, bár azt meg kell jegyezni, hogy mindenki csak a park egy részéhez kap hozzáférést - nem trollkodhatunk tehát egymással. Magukat a hullámvasutakat egy teljesen új, dinamikus rendszer segítségével építhetjük meg, elfelejthetjük tehát az előre legyártott és meghatározott elemeket. A felépített látványosságokat aztán ki is próbálhatjuk FPS vagy TPS nézetből. A készítők bevezetnek egy Park Pulse névre hallgató mechanizmust is, melynek segítségével folyamatosan nyomon követhetjük, hogy a látogatók mit gondolnak a vidámparkunkról.

Galéria megnyitása grid_on

Hatalmas tömegre számítanak a League of Legends döntőn

A League of Legends 2014 World Championship döntőjét ezúttal Dél-Koreában tartják, ami nem csak a játék egyik legnagyobb bázisa, de valószínűleg az eSporté is, úgy kompletten. Akárhogy is, a RIOT Games eSport-felelőse, Dustin Beck elmondta, hatalmas tömeget várnak: a Sangam stadion befogadóképessége 65 ezer fő, ami a színpadokkal és egyéb díszletekkel lecsökken 45 ezer főre, de ezt a 45 ezret el is szeretnék érni. Csak összehasonlításképpen, a tavalyi döntőt Los Angelesben tartották a Staples Centerben, és 12 ezer jegyet adtak el rá. Az idei döntőre már elkelt minden jegy.

Még véresebb a Brutal Doom

A Doomot véresítő Brutal Doom mindenki legnagyobb örömére új kiadást kapott, amiben még jobb a vérfröccsenés hangja, és még több helyre tud felplaccsanni a vörös matéria.

Megjelent a The Sims 4...

...legalábbis Amerikában, mert mi még két napot várhatunk rá. Ami talán annyira nem is nagy baj, ugyanis az első játékosok máris komolyabb hibákat tapasztaltak: a játék hajlamos volt például teljesen összeomlani a Create A Sim és a Build módokban, illetve a simek vicces módon randevúra akartak menni a Kaszással. Ilyen, és ehhez hasonló dolgokat orvosolt a Maxis a ma megjelenő javítócsomagban.

Növeljük még egy kicsit Destiny hype-ot

A Sony a biztonság kedvéért még Japánban is ezerrel nyomja a Destinyt, például a TGS előtti rendezvényen is mutogatta a játékot. Akárhogy is ez azt jelenti, hogy két új előzetessel gazdagodtunk a keddi megjelenés előtt.

És, ha már Destiny, érdemes megemlékezni arról is, hogy egy nagyon ügyes ötlettel állt elő a Bungie. A Google technológiáját használva elkészített egy olyan weboldalt, mellyel felfedezhetők a Destiny bolygói, legalábbis azok egy része, miközben hasznos sztorikat és tippeket is olvashatunk. Ennek az előzetesét itt látjátok lentebb, az oldal pedig erre érhető el, és egyébként ez az első alkalom, hogy valaki egy játék világát szkennelje be a Google technológiájával.

Akármin is dolgozik Yoshinori Ono, segít neki a Dimps

A Dimps stúdió már a Street Fighter 4 fejlesztésébe is besegített, most pedig a sorozat atyja, Yoshinori Ono azt ejtette el egy tweet keretein belül, hogy új embereket keresnek, hogy együtt dolgozhassanak egy új verekedős játékon - ezt "FG", vagyis fighting game néven emlegeti Ono, tehát egyelőre nem tudjuk miről van szó, de valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha a Street Fighter 5-re tippelünk.

Bekerült a Need for Speed: Rivals az EA Vaultba

A jelenleg csak Xbox One-on futó EA Access egyik remek része az EA Vault, ami az előfizetésért cserébe elérhetővé tesz különböző játékokat. Jelenleg a Battlefield 4, a FIFA 14, a Peggle és a Madden NFL 25 jár ingyenesen az előfizetőknek, amihez csatlakozik most a Need for Speed: Rivals.

Előzetest kapott a Sonic Boom - Shattered Crystal

Novemberben jelenik meg Wii U-ra és 3DS-re is egy Sonic-játék, most az utóbbiból kaptunk egy előzetest - ez a Sonic Boom - Shattered Crystal.

Megint a japánok jártak jól...

Ha Japánban élsz, és rendelkezel egy PS Vitával, valamint PS Plus-előfizetéssel, akkor jó hírünk van: a Sony most ingyenesen hozzád vág 250 darab PSP-s játékot. Az akció szeptember 17-én kezdődik, és az év végéig tart. A PS Vita Store-jából egyébként összesen 374 játék érhető el, tehát jelentős részük válik így ingyenessé.

Emlékeztek még, hogy tankos játékot készít az Obsidian?

Ha nem, akkor most szólunk, mert az eredeti bejelentés után mi is elfelejtettük, hogy a szerepjátékokra szakosodott stúdió látszólag teljesen letér a bejáratott ösvényről. Akárhogy is, az Armored Warfare szépen készülget, annyira, hogy a PAX Prime-on már játszható is volt. A beszámolók szerint egyébként attól függetlenül, hogy tankokkal lőjük szét egymást, azért megtalálható számos, az Obsidianra jellemző szerepjátékos vonás - kapcsolatokat kell kialakítanunk a szállítókkal, szinteket lépünk, fejlődünk, új képességeket kapunk és hasonlók.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward