Aprók nagyban - 2014.08.18.

Warlords of Draenor gyűjtői kiadás, egyórás The Evil Within gameplay, Assassin's Creed MMO - csak néhány a mai érdekességek közül.

Aprók nagyban - 2014.08.18.

A World of Warcraft: Warlords of Draenor gyűjtői kiadás tartalma

A játék hivatalos megjelenési dátuma után a Blizzard a Collector's Edition tartalmáról is lerántotta a leplet: a játékon kívül helyet kap benne egy Így készült összeállítás (DVD és Blu-ray lemezeken), a zenei album CD-n, egy 160 oldalas művészeti kiadás The Art of Warlords of Draenor címmel, egy Blackhand egérpad, valamint több in-game extra is. A bejelentés mellé érkezett képet alább vehetitek szemügyre, a játékot pedig tőlünk is előrendelhetitek. Megjelenésre november 13-a körül kell számítani.

Robin Williams kimaradhat a The Legend of Zelda-ból

Robin Williams múlt heti halálát követően számos rajongó online aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy Williams bekerülhessen a World of Warcraftba, mint NPC, a Blizzard pedig bele is ment a dologba. Hasonló aláírásgyűjtés folyik most a The Legend of Zelda-val kapcsolatban is, a Nintendo viszont (még) nem adta be a derekát:

[justify ]"Ezekben a gondterhes időkben nem fogunk arról beszélni, mi lehetséges jövőbeni játékokban, de Robin emlékeinkben továbbra is élni fog. Együtt érzünk teljes családjával, legfőképp Zelda Williams-szel, akivel többször is dolgoztunk már."[/justify]

Notch és a jeges víz

Bill Gates után Markus “Notch” Persson, a Minecraft atyja is beszállt az Ice Bucket Challenge nevű jótékonysági kezdeményezésbe, melynek lényege, hogy adományozz az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) gyógymódjának megtalálására, aztán öntsd magad nyakon egy vödör jeges vízzel, majd hívj ki másokat hasonló mutatványra. Notch Bobby Kotickot (Activision), Phil Spencert (Microsoft/Xbox) és Cliff Bleszinskit (Gears of War) hívta ki.

Íme:

Négy- ötezer évig tartana a No Man’s Sky

Legalábbis a készítők szerint ennyi időre lenne szükségünk, hogy felfedezzük a játék összes bolygóját. A fejlesztő Hello Games társalapítója, Sean Murray a Gamescomon mondta meg a tutit: a fejlesztési folyamat elején a csapat 32-bites rendszert használt a bolygók generálásához, így Murray szavaival élve "négy, vagy ötezer évig tartana felkutatni az összes bolygót, még úgy is, hogy csak egy másodpercet töltesz mindegyiken." Azóta pedig 64-bitre váltottak, ami a VG24/7 szerint öt milliárd évre jön ki - matematikai vitákba most nem bonyolódnánk, inkább hiszünk nekik, valamint kíváncsian várjuk Murray közelgő "nagy No Man's Sky bejelentését".

Egyórás The Evil Within gameplay

A játékmenetet PS4-en vették fel, a kilencedik fejezetből, aminek The Cruelest Intentions a címe. Többet nem is fűzünk hozzá, "kellemes" szórakozást!

Assassin’s Creed MMO?!

Vincent Pontibrand, az Assassin’s Creed Unity vezető producere az Arabic Games-nek arról mesélt, hogy régi vágya egy Assassin’s Creed MMO megalkotása:

"Az álmom az lenne, hogy egy olyan MMO-t építsenek, amiben az összes sztorivonalat újra meg lehet látogatni ugyanabban az avatárban, szerintem ez király lenne." - szerintünk meg nem, úgyhogy reméljük ez csak lázálom marad.

"Kiszivárgott" Alien Isolation achievementek

Mivel spoileres anyagról van szó, ezért egy link mögé rejtjük, amire csak az kattintson, aki jól meggondolta a dolgot. Megjelenés október 7-én, az már nem olyan sok, tessék kibírni!

Shadow of Mordor Season Pass infók

A Warner Bros. bejelentette és részletezte a Shadow of Mordor letölthető tartalom-gyűjteményét. A csomag az alábbiakat tartalmazza:

- Exkluzív "Guardians of the Flaming Eye" küldetés: Szauron legjobbjaival, a Védelmezőkkel (Defenders) kell megküzdenünk a Fekete Kapu előtt.

- Korai hozzáférés a "Trials of War" kihívás sorozathoz: képességeinket tesztelhetjük különböző challenge módokban, miközben az online ranglistán villoghatunk legjobb eredményeinkkel.

- Két új sztori küldetés, több órányi plusz játékmenettel: a Lord of the Hunt-ban Mordor szörnyetegei között kell rendet csapnunk, a The Bright Lord-ban pedig Celebrimborként küzdhetünk Szauron ellen.

- Hozzáférés jövőbeni tartalmakhoz

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward