Aprók nagyban - 2014.08.05.

Legyél tapló a Wasteland 2-ben, játssz ingyen a Nosgoth-tal, és nézz még egy kis Evolve játékmenetet a mai Aprókban, mert az jó!

Aprók nagyban - 2014.08.05.

A PlayStation is készül a GamesComra

Az események követésére az alább látható 10 másodpercers kedvcsinálóval ösztönöznek minket. Megtörik a jég... Vajon mire utalhat ezzel a Sony?

Még egy kis Evolve

Tegnapra is kaptunk egy remek, élő multiplayer videót, de mivel a játék rendkívül szórakoztatónak tűnik, nem hagyjuk ki a mai adagot sem. Már csak azért sem, mert amúgy JackFrags, a legendás FPS-guru készítette.

Sállal jön a Hyrule Warriors európai gyűjtői kiadása

A Nintendo nem csak az Egyesült Államoknak (kosztüm DLC), és Japánnak (egy óra), de Európának is kedveskedik egy különleges kiadású Hyrule Warriors-szal. A japánok valószínűleg úgy gondolják, hogy a játék megjelenésének idején mi éppen eléggé fázni fogunk, így szükségünk lesz egy sálra.

Gondoltátok volna? Kano is benne lesz a Mortal Kombat X-ben!

Egy véletlenszerű német magazinból szivárogtak ki az alábbi képek, amik aztán gyorsan landoltak is Twitteren. Ezek megerősítik a váratlan tényt: Kano is benne lesz az új Mortal Kombatban! A NetherRealm valószínűleg további karakterek leleplezését tervezi a GamesComon.

Variációk egy Raidenre

Ahogy arról már írtunk, a Mortal Kombat X-ben minden karakternek három különböző variációja lesz, amik gyakorlatilag három eltérő harci stílust jelentenek. Hogy pontosan mire kell gondolni, azt Ed Boon és csapata a lenti videóval igyekszik szemléltetni. Itt szemügyre vehetjük Raiden három variációját, a Thunder Godot, a Displacert és a Storm Lordot.

Jövő héten látjuk majd meg a World of Warcraft: Warlords of Draenor intróját

Augusztus 14-én Los Angelesben mutatja be a Blizzard a World of Warcraft új kiegészítőjének renderelt intróját, és ekkor tudjuk majd meg a végleges megjelenési dátumot is. A különleges eseményen számos Blizzard-fejes is ott lesz, így például lehet majd kérdezni Mike Morhaime-tól és Chris Metzentől is. Ráadásul a Warlords of Draenoron kívül bemutatkozik egy új, animált minisorozat is, mely a Warcraft történetét hivatott bemutatni, és Lords of War néven fut.

Wasteland 2 - rendelsz egy italt?

A készítők nem győzik hangsúlyozni, hogy a játékosok döntései milyen sokrétűen tudják befolyásolni az egyes helyzetek kimenetelét. Például: rendelsz egy italt, otthagyod, kisétálsz a bárból, majd visszamész reklamálni, és máris olyan küldetések nyílnak meg a környéken, amik korábban nem voltak elérhetőek. Brian Fargo elmondta, ha akarsz, akkor hivatásos genyót is alakíthatsz, aki minden szembejövőt lelő, de akkor készülj fel arra, hogy rád is sokan fognak vadászni.

Melyik platformon ment el a legtöbb Metal Gear Solid 5?

Talált, a PS4-en. A márciusban megjelent Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes háromszor annyi példányban kelt el PS4-en, mint Xbox One-on, ami mondjuk a piacon lévő next-gen konzolok arányait, és a sorozat Playstationös múltját nézve nem túl nagy meglepetés. A Ground Zeroes egyébként a Konami most zárult negyedévét eléggé felhúzta: a PC-s és konzolos részleg bevételeinek 12%-át tette ki a játék PS4-es verziója, 4%-át az Xbox One-os. A negyedévet a kiadó 6,6%-os növekedéssel, 472 millió dollár bevétellel zárta, amiből 13,2 millió dollár profitot tudott realizálni.

Fel nem használt mozdulatok a Dark Souls II-ben

A Dark Soulsban nagyon nagy jelentősége van a különböző animációknak. A különböző fegyverekhez és fegyvertípusokhoz különböző animációk tartoznak, melyeknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai - mivel nem megszakíthatók. Így ha netán a From Software úgy dönt, hogy új animációkat vezet be a játékba, annak komoly hatásai lehetnek. Márpedig könnyen elképzelhető, hogy ez lesz a helyzet, lelkes rajongók ugyanis némi hackeléssel rátaláltak néhány, eddig nem látott animációra, amiből akár arra is lehet következtetni, hogy valamelyik jövőbeni DLC-re tartogatják ezeket a fejlesztők.

Nosgoth - ingyenes hétvége most, nyílt béta télen

A többjátékos módra kihegyezett Legacy of Kain-mellékág jelenleg zárt bétában leledzik (habár bevásárolhatjuk magunkat a Founder's Packkel), de mindenki kipróbálhatja holnap déltől, egészen hétfő reggel 8-ig, ingyen és bérmentve. Ráadásul télen indul a nyílt béta, ahol szintén ingyen ugorhat bele mindenki a játékba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward