Aprók nagyban - 2014.08.01.

Destiny szintek, FIFA 15 csapatok, Deuce őrület, BF 4 csalás, Shadow Warriro és eSportok.

Aprók nagyban - 2014.08.01.

Destiny: 20. szintig és tovább

A Destinyben ugyan 20 lesz a maximális szint, de ennek elérése után is képesek leszünk tovább fejleszteni a karakterünket. A 20. szint elérése után XP helyett Mote of Lightokat fogunk kapni, melyekből különleges, magas szintű páncélt és fegyvert készíthetünk, tovább erősítve ezzel karakterünket. Az eddig bemutatott felszerelési tárgyak közül 29-es volt a legmagasabb, amire szükségünk is lesz, ha az olyan magas szintű tartalmakat is teljesíteni akarjuk, mint a raidek.

És ha már Destiny: az alábbi kedvcsinálót egy rajongó, Gen Kim készítette a hivatalos előzetesek és egyéb anyagok felhasználásával, és egészen jól sikerült neki.

Nem lesznek brazil csapatok a FIFA 15-ben

A FIFA 14-ben még voltak hivatalosan licencelt brazil csapatok, de a 15-ben már úgy tűnik sajnos nem lesznek. Az EA Sports weboldalán közöltek szerint ennek az az oka, hogy megváltoztak a játékosok szerződtetésével kapcsolatos szabályok, és nem tudtak megegyezésre jutni a jogtulajdonosokkal. Pato vagy Ronaldinho az új játékban valószínűleg már nem lehet a csapatunk tagja, de a szeptemberi megjelenésig persze még sokminden történhet. A brazil nemzeti csapat még mindenképpen szerepelni fog a játékban, és azok a brazil játékosok is, akik más ligákban játszanak.

Egyre népszerűbbek az eSportok az USA-ban

A 2014-es év végére az eSport bajnokságok száma várhatóan el fogja érni az 50 000-et. Az egyik legnagyobb eSport platform, a Battlefy statisztikái szerint a League of Legends, a Dota 2, a FIFA, a Stacraft 2 és a Pokemon voltak a legnépszerűbb játékok, amelyekből 2013-ban versenyt rendeztek. Sorrendben őket követte a Call of Duty széria, a Counter Strike, a Street Fighter széria, a Battlefield széria és a World of Tanks. Ha a listavezető League of Legends továbbra is népszerű marad, akkor 2014-ben már egymillió résztvevője lehet a belőle rendezett bajnokságnak.

ESportok megoszlása játékok szerint. Forrás: Battlefy.

Mit kapunk, ha keresztezzük a teniszt a Street Fighterrel?

Valószínűleg röhögőgörcsöt. A Rust és a Garry's mod fejlesztője mögött álló Facepunch Studios mindenesetre így jellemezte új játékát, amely olyan árkád stílusú tenisz, amelyben az egyedi karakterek és pályák állnak a középpontban. Az egyelőre prototípus formában létező játékban már négy működő manőver létezik: Ice (lefagyasztja az ellenfelet, ha az visszaüti a labdát), Tornado (véletlenszerű irányba röpíti a labdát), Teleport (röptében máshová teleportálja a labdát) és a klasszikus Fireball (tűzlabda). A darab munkacíme egyelőre Deuce. A korai karaktertervek között szerepel egy sombrerós mexikói bandita és egy shotgunos amcsi tahó is, ezeket a fejlesztők blogjára ellátogatva nézhetitek meg, ahol egy videót is találhattok, amely már működő formában mutatja a korai prototípust.

Újabb Battlefield 4 csalás

Létezik egy olyan hiba a Battlefield 4-ben, amelynek kihasználásával két kaszt kombinálható úgy, hogy mindkettő képességeit használni tudja az, aki így kíván előnyt szerezni magának. Ez az exploit Xbox One-on, és valószínűleg PC-n is létezik. A glitchet a Battlefield Central fedezte fel, és egyelőre még nincs hivatalos bejelentés arról, hogy dolgoznának a kijavításán, de reméljük a DICE minél hamarabb nekiáll.

Shadow Warrior konzolos megjelenés és előzetes

A Flying Wild Hog által készített shooter, amely a 3D Realms-féle eredeti Shadow Warrior újrafeldolgozása tavaly, jelent meg PC-re. Azért, hogy az új-generációs konzolok tulajdonosai se maradjanak ki a jóból a Namco Bandai szeptember 26-án jelenteti meg a darabot PlayStation 4-re és Xbox One-ra, feltupírozott grafikával és exkluzív tartalmakkal.

A játék története egy kard körül forog, amely egy másik birodalom ősi isteneihez köthető, akik a Föld elpusztítását tűzték ki célul, ezért főhősünknek, Lo Wangnak nem lesz könnyű dolga, miközben vissza akarja szerezni a legendás fegyvert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward