Aprók nagyban - 2014.07.31.

Háromszor annyi PS fogy, mint Xbox, újra Nepálban a Far Cry 4 fejlesztői, még jobb labdakontroll a FIFA 15-ben és van új Sims 4 videónk!

Aprók nagyban - 2014.07.31.

14 napig ingyenes a PC-s Final Fantasy 14: A Realm Reborn

Mától kezdve két hétig ingyenes tolhatják a Square Enix MMORPG-jét a PC-s játékosok. Az ingyenes próbaverzióban elmehetünk a 20. szintig, ám néhány játékbeli tevékenység sajnos le lesz korlátozva.

Dobozos kiadást kap a Killer Instinct

Jelenleg a Killer Instinct az egyik legjobb verekedős játék a piacon, nem csoda, hogy kiemelten kezelte az idei EVO 2014 bajnokság is. A játék rendkívül népszerű, ám elképzelhető, hogy többeket elijeszt a tény, hogy az ingyenes alapjátékhoz gyakorlatilag egyesével, vagy csomagokban, de mindenképpen digitális úton kell megvenni a különböző karaktereket. Éppen ezért a Microsoft úgy döntött, dobozosan is kiadja az első évadot Killer Instinct: Combo Breaker Pack néven.

A Killer Instinct így 19,99 dollárba kerül majd, szeptember 23-án jelenik meg, és a következő karaktereket tartalmazza: Jago, Sabrewulf, Glacius, Thunder, Sadira, Orchid, Spinal és Fulgore, valamint jár még hozzá egy letöltőkód a második évadban érkező TJ Combóhoz.

The Sims 4 - rabul ejtő érzések

A Maxis eltökélt szándéka, hogy a The Sims 4-ben kicsi emberkéink még realisztikusabban viselkedjenek. Ebbe persze az is beletartozik, hogy a korábbinál jelentősen több érzelmet tudnak kimutatni. Nos, tulajdonképpen erről szól a lenti előzetes.

Folytatódnak a Far Cry 4 fejlesztőinek kalandjai Nepálban

Az előző részben kecskét áldoztak, a mostani epizódban pedig egy nagyon veszélyes hegyi úton kelnek át a Far Cry 4 készítői, hogy minél jobban megismerjék az országot. Az út egyébként fontos szerepet töltött be az 1996 és 2006 között tartó nepáli polgárháborúban, ahol leginkább a gerillaharcosok használták.

FIFA 15 - irányítsd a labdát

Újabb mágikus kulcsszavakat ismerhetünk meg a FIFA 15-ből! Ezúttal a Correct Contacts elnevezésű rendszer áll a középpontban, mely a labda új fizikájával együtt biztosítja a bőrbogyó még valósághűbb viselkedését - például annak megfelelő lendületét, és pörgését. Ezen kívül az EA Sports komolyabbra veszi a játékosok közti test-test elleni harcot, amik az ígéretek szerint még keményebbek lesznek, mint korábban. Mindehhez persze asszisztál, hogy a ruházatnak is teljesen új fizikát írtak, így az megfelelően reagál a húzogatásra, rángatásra.

Kojima sokat beszél majd a GamesComon...

... és szerencsére a Metal Gear Solid 5-ről. Egészen konkrétan egy órán keresztül beszélgetnek majd a mesterrel a készülő játékról, és az egészet közvetítik is Twitch-en keresztül. Mikor? Nos, augusztus 13-ám, este 8-kor. A beszélgetést követően kérdezz-felelek szekció is lesz, az ígéretek szerint néhány meglepetéssel.

Európában dobozosan is megjelenik az inFamous: First Light

Az inFamous: Second Son önálló DLC-je, mely először hoz női főszereplőt a sorozatba, augusztus 27-én jelenik meg. Ám míg az Egyesült Államokban csak digitálisan lesz megvásárolható, addig Európában dobozosan is! Az anyag az alapjátékból megismert Seattle-ben, valamint Curdun Cay-ben játszódik.

Háromszor annyi PlayStation fogy, mind Xbox

A Sony az utolsó negyedéves pénzügyi beszámolójában bejelentette, az elmúlt három hónapban 3,5 millió PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolt szállított le az üzletekbe. Mivel a Microsoft pár napja közölte az utolsó negyedéves számait, így tudjuk, hogy Xbox 360-ból és Xbox One-ból összesen 1,1 milliót szállított le a redmondi vállalat ugyanebben az időszakban. Ami pedig azt jelenti, hogy háromszor annyi PS-konzol ment ki a nagyvilágba, mint Xbox.

A Sony és a PS4 teljesítménye meggyőző, de azért érdemes lesz odafigyelni a következő negyedéves jelentésre is, a mostaniból ugyanis még pont kimaradt az olcsóbb, Kinect nélküli Xbox One (igaz a Titanfallnak köszönhető növekmény viszont már benne van), és persze szeptemberben további 23 régióban rajtol el az Xbox One.

Új városba visz minket a Watch Dogs DLC-je?

A Ubisoft egy titokzatos twitteres üzenetben közölte a néppel, hogy 2012-ben Camdenben, Philadelphiában volt a legmagasabb a bűnözés aránya az Egyesült Államokban, és ezért már egy a hét minden napján figyelő kamerarendszert is telepítettek a városba... Később megerősítést nyert, hogy valójában egy DLC-ről van szó, ami ősszel érkezik. Ezek szerint elhagyjuk benne Chicago városát, ami nem baj, mert az alapjátékban már úgyis meguntuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward