Aprók nagyban - 2014.07.29.

Nézd meg a The Last of Us élő showműsort, új előzetesen a CoD: Advanced Warfare sztorija, és vannak képeink az új Hitman-filmből..

Aprók nagyban - 2014.07.29.

Érkezett néhány kép a Hitman: Agent 47 filmből

Piros nyakkendő, dupla pisztoly - talán tényleg a rajongóknak készül az új Hitman-film? Lehet, már csak arról kellene meggyőzni minket, hogy a Homelandből ismerős brit színész, Rupert Friend megfelelő választás volt a szerepre.

Call of Duty: Advanced Warfare - tényleg jó lesz a sztori

Legalábbis a Sledgehammer ezt akarja tudatosítani bennünk azzal, hogy több előzetest ad ki a kampányról, mint amennyit a korábbi Call of Duty-részek esetében összesen láttunk. Az alapokat már ismeritek: egy globális terrortámadás bedönti az országokat, akik kénytelenek az Atlashoz fordulni, hogy Kevin Spacey húzza ki őket a csávából.

Assassin’s Creed Unity - a lefejezés nem jó

Egy új, igen látványos renderelt előzetest kapott az Assassin’s Creed Unity, melyben főhősünk, Arno azon igyekszik, hogy megmentse a lefejezéstől Elise-t, akinek később fontos szerepe lesz a történetben. A hivatalos verzió szerint Elise egy fiatal értelmiségi lány, akinek eltökélt terve, hogy bekerül a templomosok közé.

A Ubisoft ezen kívül megerősítette, hogy készül a játék alapján egy könyv is, amit szokás szerint Oliver Bowden ír.

Megtudtuk még azt is, hogy a játékban lefejezések és durva csonkítások csak az átvezetőkben lesznek, a játékmenetben nem. Ezt maga Dan Jeannotte, a főszereplőt alakító színész erősítette meg, aki egyébként "éles eszű és szarkasztikus" karakterként írta le Arnót.

Megérkezett a PS4 új rendszerfrissítése

Az új firmware verziója 1.75, amiről azért ejtünk szót, mert a Sony szokásától eltérően ezúttal más újdonságokat is rakott bele a "rendszer stabilitásának javításán" kívül. Az egyik újdonság a 3D Blu-ray támogatása, a hangminőség javítása a másfélszeres sebességen játszott Blu-ray- és DVD-filmeknél, valamint érdekes módon az eddig a jobb felső sarokban megjelenő üzenetek átkerültek a bal felső sarokba.

The Last of Us - volt egy titkos befejezés

Tegnap este a terveknek megfelelően lezajlott a The Last of Us: One Night Live élő műsor, melyet egyébként teljes egészében meg lehet tekinteni lentebb.

Amit azonban nem lehet megtekinteni, az egy titkos befejezés. Ezt Neill Druckmann, a játék kreatív igazgatója szedte szavakba a helyszínen lévőknek, és arra kért mindenkit, hogy ne rögzítsék azt, így csak írásban tudjuk visszaadni.

Spoiler következik. Druckmann úgy írta a jelenetet, mint egyfajta búcsút Joeltől és Ellie-től. A jelent négy évvel a játék vége után kezdődik, Tommy gátjánál, egy szobában. Joel belép Ellie szobájába, ahol a lány éppen zenét hallgat egyedül. Joel elkezd Tommy tervéről beszélni, mely szerint jó lenne, ha Joel elvenne egy Esther névre hallgató lányt. Ellie-t nem nagyon érdekli a dolog. Ezután Joel meglepi Ellie-t egy ajándékkal: egy gitárral, és megígéri neki, hogy megtanítja majd játszani rajta, ezt követően pedig játszik is neki, és elénekel egy dalt. Ezt követően Joel mond egy viccet, együtt nevetnek, felszabadultan. Joel elhagyja a szobát, Ellie pedig megpróbál egyedül játszani a gitáron. Spoiler vége.

Ezen kívül van egy The Last of Us Remastered launch trailerünk is:

Halo - egy új élmény

A Microsoft az utóbbi években hatalmas franchise-zá növesztette a Halo-t. A játékokon kívül képregények, könyvek, filmek és persze (készülő) sorozatok formájában is találkozhatunk Master Chieffel, ez azonban nem elég. A 343 Industries producere, Kiki Wolfkill egyértelművé tette, hogy az Xbox One-nal olyan lehetőségek nyílnak meg előttük, melyekre korábban nem is gondolhattak. "Az emberek végre egy helyen, mindenféle nehézség nélkül tapasztalhatják meg ennek az egyedi történetnek minden oldalát - tévé, játék, még a képregények is helyet kaphatnak ugyanott".

Wolfkill szerint a következő lépés, hogy ezt az egészet összekapcsolják egyfajta új, interaktív módon. Konkrétumokat ugyan nem említett, csak annyit mondott: "Át akarom alakítani azt, ahogy a vásárlóink megtapasztalják a Halo-élményt a nappalijukban, vagy a PC-jük előtt". Ezzel kapcsolatban azonban hozzátette, semmit nem fognak csak azért csinálni, hogy "ott legyenek egy újabb médiumon" - tehát például nem fogják csak azért eladni a filmes jogokat, hogy készüljön egy film. Ha készül egy film, annak előrébb kell vinnie az egész univerzumot, és illeszkednie kell a 343 nagyszabású terveibe.

Dragon Age: Inquisition - mindent a harcról

Taktikus és sokrétű harcrendszert ígér a BioWare, de nem várja el, hogy ezt bemondásra elhiggyük. Inkább a lenti, fejlesztői narrációval ellátott előzetessel igyekszik bemutatni néhány lehetőséget a november 21-én megjelenő szerepjátékból.

Tudni akarod a Warcraft teljes sztoriját?

Egy ideig kiválóan tudtam követni a Warcraft történetének vonalát, de bevallom, néhány éve már feladtam a dolgot, ezért komoly gondba kerülnék, ha holnap egy állásinterjún valaki azt kérné tőlem, foglaljam össze, mi történt eddig. Szerencsére egy lelkes rajongó, Nobbel87 a segítségemre lehetne, ha egy ilyen eset valójában megtörténne, ő ugyanis egy laza 41 perces videóban összefoglalta nekünk a lényeget.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward