Aprók nagyban - 2014.07.28.

Európába költözik az Elder Scrolls Online EU szervere, akció közben a Lord of the Fallen, és tudjuk, miről fog szólni a Battlefield Hardline...

Aprók nagyban - 2014.07.28.

Ez a PlayStation 4 tényleg a homoszexuálisoknak készült

Nem viccelünk, tényleg GayStation Edition néven fog eladni néhány PS4-et a Webhallen svéd webáruház. Egészen pontosan aukcióra bocsátja a néhány modellt a Stockholm Pride Festival alkalmával. #thisisforthegaymers

Végre Európába költözik a The Elder Scrolls Online európai szervere

Ugyan viszonylag magától értetődőnek tűnik, hogy egy európai játékosok számára készített szervert Európában üzemeltessen az illetékes cég, a ZeniMax rendszermérnökei azonban ezt nem tartották szükségesnek. Egészen addig, amíg élesben ki nem derült, hogy az európai játékosoknak azért annyira mégsem jó, ha az Egyesül Államokból szolgálják ki őket.

Ennek következtében július 30-án végre átköltöztetik Európába, egészen konkrétan Frankfurtba az EU megaszervert, így az nem lesz elérhető 14:00 órától egészen 23:00 óráig.

Lords of the Fallen - először igazi akcióban

A The Witcher 2 producere, és több egykori CD Projekt RED-alkalmazott által készített Lords of the Fallenről már sokszor írtunk - leginkább azt, hogy a készítők legnagyobb ihletforrása a Dark Souls volt. Alapvetően egy akció-RPG-ről van szó, amiben azért inkább az akció kap nagyobb szerepet, most pedig végre igazi játékmenetet láthatunk... ami alapján nagyon ígéretesnek tűnik! A megjelenésre október 31-én kell számítani.

Ezek lesznek az augusztusi ingyenes játékok Xbox Live-on

A Microsoft a terveknek megfelelően folytatja a Games with Gold programját, melynek keretein belül két ingyenes játékot ad az előfizetőknek mind Xbox 360-ra, mind pedig Xbox One-ra. Augusztusban a régi konzolra a Dishonored és a Motocross Madness jár majd, míg Xbox One-ra a Crimson Dragon és a Strike Suit Zero.

Tekken 7 - főszerepben a Mishima-klán

Katsuhiro Harada a San Diego Comic Conon erősítette meg, hogy a Tekken 7 központjában ismét a Mishima-klán áll majd, és hogy tulajdonképpen ezzel a résszel lezárul a történetük. Bemutatkozik egy új karakter, Kazumi Mishima, aki Heihaci felesége, és Kazuya édesanyja. Harada szerint a sztori végére megkapunk majd néhány olyan választ, amire régóta várunk, így reményeim szerint például a Devil Gene-ről is kiderülnek még dolgok.

Internetes dráma miatt száll ki a legnagyobb GTA-modder

Éppen pár nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy megjelent a GTA IV grafikáját jelentősen felturbózó ICEnhancer mod legújabb, 3.0-ás verziója. Ma pedig már arról számolhatunk be, hogy a mod mögött álló programozó, Hayssam Keilany abbahagyja az egészet, nem készít új verziót. Hogy miért? Nos, mert úgy tűnik, hogy a kiváló munkájáért cserébe rengeteg utálatot kapott az internetről.

Az úriembert szidalmazók közül sokan azzal álltak elő, hogy Keilany nem tüntette fel a mod készítői között azokat, akik amúgy nem is csináltak semmit. Ezen kívül azzal vádolják, hogy a népszerűségét annak köszönheti, hogy eladja magát a médiának, továbbá azt is mondják, hogy a 3.0-ás verzió nem olyan jó, mint a korábbiak, valamint - egészen hihetetlen módon - még az is előkerült, hogy a játék nem néz ki olyan jól, mint a Watch Dogs. Nem szabad elfelejteni, hogy egy 2008-as játék ingyenes, rajongói modjáról beszélünk ugyebár.

Keilany a Facebookon közölte, elege van. Köszöni a támogatást a rajongóknak, és mindenkinek, akinek tetszett a munkája, de nem köszöni azoknak "akik folyamatosan megpróbálták lehúzni".

Assassin’s Creed Unity - francia forradalom Rob Zombie-módra

Ha Rob Zombie történelemórát tartana, az valószínűleg úgy nézne ki, mint a lenti videó. Az úriember kissé sajátos módon, némi csavarral meséli el a francia forradalmat, jó sok vérrel átitatva, természetesen. Az illusztrációt a The Walking Dead társalkotója, Tony Moore készítette.

Még mindig készül a Tekken X Street Fighter

A Street Fighter X Tekken már annyi ideje megjelent, hogy szinte el is felejtettük, hogy az eredeti tervek szerint készülnie kéne egy fordított felállású játéknak is. Katsuhiro Harada, a Tekken atyja mindenesetre ma megerősítette, hogy az anyag még mindig készül, szó sincs arról, hogy lelőtték volna. A problémák inkább ott kezdődnek, hogy ő és csapatai egyszerre dolgoznak a Tekken 7-en, a Soulcalibur: Lost Swordsön és a Rise of Incarnates-en is, ami nem kevés munkát jelent.

Előzetest kapott az Atari: Game Over

A Microsoft által készített dokumentumfilm ősszel jelenik meg. Ebben láthatjuk és élhetjük át a képernyőn keresztül, ahogy beigazolódik egy városi legenda, és tényleg megtalálják a sivatagban elásott sok-sok E.T. cartridge-et.

Saját nevünket tisztázzuk majd a Battlefield Hardline-ban

Oké, nem szó szerint a sajátunkat, hanem főhősünkét, aki amúgy Nick. Ian Milham, a játék kreatív igazgatója elmondta, Nick és társai éppen egy droglabort buktatnak le, ami nem sül el éppen jól, és végül mindenféle csúnyaságot rákennek szegény főszereplőre. Ezt követően Nick kénytelen beépülni az alvilágba és bentről lebuktatni mindenkit, közben pedig tisztára mosni nevét. Nem a legeredetibb sztori, amit valaha hallottunk, de szódával elmegy.

A játékban amúgy olyan színészek kaptak szerepet, mint Eugene Byrd (Bones, 8 Mile), Kelly Hu (Scorpion King), Benito Martinez (Sons of Anarchy),és Mark Rolston (The Shield).

Celebrimbor kísért a Middle-earth: Shadow of Mordorban

Eddig csak a "bosszú szellemeként" hivatkoztak arra a, nos, szellemre, aki főhősünket, Taliont szállja meg a Shadow of Mordorban, és elindítja őt bosszúra éhes útján Mordorba. Most az is kiderült, ki ez a szellem. Nem más, mint **fanfárok, füst, veresegyházi asszonykórus** a híres tünde kovács, Celebrimbor, a hatalom gyűrűinek készítője. Nem célom most összefoglalni a teljes háttértörténetet, de az események nagyjából így zajlottak: Szauron egyfajta angyali alakban megkereste Celebrimbort, és a Valák küldöttének vallotta magát, majd rendelt tőle hét gyűrűt a törp királyoknak, és kilencet az embereknek. Celebrimbor azonban titokban készített három gyűrűt a tündéknek is, amiket aztán Szauron nem tudott uralni, mikor felfedte igazi kilétét. Szauron erre annyira ideges lett, hogy megtámadta Eregiont, elfogta Celebrimbort, majd halálra kínozta. Érthető tehát, hogy miért akarna visszajönni a szelleme bosszút állni, kérdés, hogy bölcs dolog volt-e a játék készítőinek részéről hozzányúlni egy ennyire ikonikus és fontos karakterhez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward