Aprók nagyban - 2014.07.21.

Szerintetek hogy nézett volna ki PS1-en a Last of Us? Van néhány képünk és 20 percnyi The Sims 4 videónk is! Ne hagyjátok ki a mai aprókat sem...

Aprók nagyban - 2014.07.21.

Valamit főz a Media Molecule

A LittleBigPlanet-játékokat készítő Media Molecule egy titkos projekten is dolgozik - amivel kapcsolatban nem lepődnénk meg, ha köze lenne a Project Morpheushoz, a Sony VR-szemüvegéhez. Akárhogy is, ezt egyelőre nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a lenti video ehhez kapcsolódik, és állítólag egy fejlesztés közbeni hibából született meg, de persze ezt úgysem hisszük el a stúdiónak.

20 percnyi The Sims 4

Lehet, hogy a Maxis kétségbe van esve kicsit, ugyanis váratlanul kiadott 20 percnyi játékmenet videót, mellyel megpróbál meggyőzni minket arról, hogy igenis szórakoztató lesz a Sims 4.

Így csinálj Need for Speedet a GTA-ból

Néhány fanatikus több, mint 4 éve fejleszti a Liberty City Nights modot a Grand Theft Auto 3-hoz, melynek segítségével gyakorlatilag neonnal átitatott utcai autóversennyé alakíthatjuk a játékot. A modot néhány srác készíti, és most lépett bétába.

Készen áll holnapi megjelenésére az Oddworld: New 'n Tasty

Egy igazi klasszikus támad fel az Oddworld: New 'n Tasty képében, így természetesen nagyon várjuk a holnapot! Addig is, itt a launch trailer.

Ryu ma lenne 50 éves

Több száz levelet kapunk naponta, melyben a következőt írják olvasóink:

"Kedves iPon!

Egész egyszerűen nem tudok elaludni anélkül, hogy ne tudnám, mikor lesz a Street Fighter egyik legfontosabb szereplőjének, Ryunak az 50. születésnapja. Tudtok segíteni?

Köszönettel:

XYZ"

Nos, a válasz: igen, tudunk! Ryu ugyanis éppen ma lenne 50 éves!

Így nézett volna ki a The Last of Us a PS1-en

A NeoGAF fórumozói tákoltak össze egy dobozképet és néhány screenshotot arról, milyen lett volna a Sony PS3-as sikerjátéka, ha az első PlayStationre jelenik meg. Ránézésre pont úgy, mint egy Silent Hill-epizód, ami nálam rendesen be is indította a nosztalgiát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward