Aprók nagyban - 2014.06.27.

Ingyenes DLC-t kap az Octodad, hivatalosan is bejelentették a The Last of Us Remastered PS4 csomagot, egy hónap alatt több mint 2 millió fogyott a Mario Kart 8-ból...

Aprók nagyban - 2014.06.27.

Ingyenes DLC-t kap az Octodad

Octodad Shorts címen érkeznek új pályák az alapjátékhoz PS4-re és a PC/Mac/Linux trióra. Közel 40 új tárgyra, 20 törékeny tányérra, új polip hangokra és valószínűleg egy pizzára is számíthatunk a pár héten belül érkező kiegészítőben. A játék jelenleg 66%-kal olcsóbban, 14€ helyett 4,75€-ért szerezhető be a Steam Summer Sale-en, ha meg akarjátok venni, siessetek, mert órákon belül véget ér az akció. A DLC pakk mellé egy "élőszereplős" trailert is kaptunk, amit kommentár nélkül szeretnénk átnyújtani nektek.

Egy hónap alatt több mint 2 millió fogyott a Mario Kart 8-ból

Május 30-án startolt el a Wii U-s játék, amiben Luigi csúnyán néz. Kevesebb, mint egy hónap alatt 2 millió példányt sikerült értékesíteni belőle, jelentette be a Nintendo. Ez nagyjából a Wii U felhasználók harmada, ami nem kis teljesítmény. A Mario Kart 8 már megjelenésekor rendkívül népszerű volt a játékosok körében, az első héten 1,2 millió példány talált gazdára, ezzel meg is szerezte magának a leggyorsabban fogyó Wii U-s játék címet.

Új Super Mario Bros. speedrun rekord született

Marionál maradva: új világrekord született a Super Mario Bros. végigjátszását illetően. Az eddigi csúcstartó 4:58.09 alatt rohant végig a pályákon, az új rekord 4:57.69. Az alábbi videóban megcsodálható a teljes speedrun, amit nehéz lesz túlszárnyalni, mivel minden ugrás pontosan sikerül benne, ráadásul Blubber egy hibának köszönhetően tudta túlszárnyalni korábbi rekordját.

Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us Remastered PS4 csomagot

A Sony hivatalosan is bejelentette a korábban csak pletykaként terjedő The Last of Us Remastered PlayStation 4 pakkot. A csomagban egy PS4, a The Last of Us Remastered és egy DualShock 4 kontroller kap helyet, az ára előreláthatólag €429.99 (~133 ezer Ft) lesz Európában. Összehasonlításképp: az Egyesült Királyság területén ez £374.99 (~145 ezer Ft). A Sony tervbe vett egy akciót azoknak a játékosoknak, akiknek a PS3-as változat már megvan, de szeretnének benevezni az új verzióra is, erről azonban még nincs további információ.

Új traileren a Space Hulk: Deathwing

A Space Hulk FPS-ről legutóbb májusban hallhattunk, amikor a kiadó Focus Home Interactive néhány screenshotot osztott meg a nagyérdeművel. A játék ismét hallat magáról, ezúttal videó formájában, melyben az Unreal Engine 4 hajtotta látványvilágot vehetjük szemügyre. A megjelenésről eddig nem sokat tudtunk, de a Sony bejelentette, hogy a Deathwing 2015-ben érkezik PS4-re. Várjuk!

Csokorra való Bayonetta 2 screenshotok

Tegnap megtudtuk, miért Wii U-ra érkezik a Bayonetta 2, ma pedig 27 friss kép alapján bizonyosodhatunk meg róla, hogy a látvánnyal így sem lesz gond. Megjelenés októberben.

Galéria megnyitása grid_on

Így készült a No Man's Sky

Hiánypótló videó érkezett az idei E3 egyik legsikeresebb játékának készítőiről, a Hello Gamesről, akik természeti katasztrófákkal dacolva is folytatták a fejlesztést. A megjelenésről egyelőre nincs információ, de reméljük, hogy minél hamarabb felfedezhetjük a számtalan bolygót és azok élővilágát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward