Aprók nagyban - 2014.06.06.

Eladó a világ legnagyobb játékgyűjteménye, megvan a FIFA 15 gépigénye, kedvcsinálót kapott a The Division...

Aprók nagyban - 2014.06.06.

Megvehető a világ legnagyobb játékgyűjteménye

Michael Thommason többször is megnyerte már a Guinness-rekordot játékgyűjteményével, mely összesen több mint 11 ezer címet tartalmaz. Néhány régebbi konzol összes játéka megtalálható benne, míg néhány más konzol kollekciója majdnem teljes. Az úriember a '90-es években független játékboltokat működtetett, majd később játékbolt-hálózatoknak dolgozott, így ki tudta választani magának a legszebb, legkülönlegesebb példányokat. Most azonban elmondása szerint neki és a családnak szüksége van a pénzre, így inkább szabadulna az egésztől - 50 ezer dollárét.

Sunset Overdrive - újgenerációs játszótér

Újabb fejlesztői naplót kapot az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive, melyben az Insomniac Games bemutatta, hogyan tervezte meg a játék városát, Sunset City-t. A város lényege, hogy minél látványosabban és könnyebben lehessen benne közlekedni csúszásokkal, ugrásokkal és egyéb merész mozdulatokkal. Érdekességnek, mutattak egy korai prototípust is, melyből látszik, hogy eleinte mennyire kezdetleges és "lapos" volt a város, míg végül teljesen át nem alakították.

Mobilos platformokra jön a Hitman: Sniper

A Square Enix Montréal fejlesztésében érkezik a Hitman: Sniper, kifejezetten mobilos platformokra. A játékban természetesen különböző megbízatásokat vállalhatunk el, amiket igyekeznünk kell minél jobban és hatékonyabban megoldani. Az eredményeink felkerülnek egy leaderboardra, ami a fejlesztők reményei szerint komoly versengést alakít majd ki a játékosok között - ennek elősegítése érdekében egyébként free-to-play lesz az anyag, hogy minél többen belevessék magukat. Bővebben az E3-on láthatjuk majd a Hitman: Snipert, így reméljük az is ki fog derülni, milyen fizetési modellt alkalamz - egy ilyen játékot a pay2win ugyanis teljesen tönkretehet.

Kedvcsinálót kapott a The Division is

A Ubisoft minden létező fronton próbálja arra hangolni a népet, hogy nézzék az E3-as sajtókonferenciájukat. Nem véletlenül kapott most egy pár másodperces kedvcsinálót a The Division is (amiben az ég világon semmi nem történik) - a kiadó nyilván hosszasan szeretne áradozni a játékról a konferencián. Csak azt reméljük, hogy nem esik majd át hasonló butításokon, mint a Watch Dogs.

Nem lesz ott a Nintendo elnöke az E3-on

Az 54 éves Satoru Iwatának azt tanácsolták orvosai, hogy lehetőség szerint ne utazzon repülővel a következő időszakban - ez pedig azt jelenti, hogy a jövő héten induló E3-on sem tud ott lenni a Nintendo elnöke. Komoly problémák valószínűleg nem lehetnek, Iwata ugyanis ettől függetlenül folytatja a napi munkát a cégnél.

Sniper Elite 3 - fókuszban a multiplayer

A Rebellion kompetitív és kooperatív játékmódokkal is készül az új Sniper Elite-ben - az előbbi maximum 12, az utóbbi pedig 2 játékost támogat. A készítők szerint a lopakodás, a csapatmunka és a megfelelő pozíció megtalálása kulcsfontosságú lesz, ami mondjuk annyira nem meglepő egy olyan játéktól, amiben mesterlövészek a főszereplők. A többjátékos harcok során medálokat és kitüntetéseket szerezhetünk, XP-t gyűjthetünk és testreszabhatjuk karaktereinket.

FIFA 15 - előzetes és gépigény

Oké, előzetesnek azért túlzás nevezni azt a pár másodpercet, amit itt lehet megtekinteni (beágyazni sajnos nem sikerült), de azért ez is valami. Az EA Sports bővebben természetesen a jövő heti E3-on mutatja majd be a játékot. Az mindenesetre kiderült, hogy idén már a PC-s verzió is átvált az újgenerációs konzolokon alkalmazott Ignite Engine-re, így talán már nem fognak annyira eltérni egymástól a különböző verziók.

Befutottak a gépigények is:

Minimum:

OS: Windows 7/8/8.1 - 64-bit

CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz

RAM: 4GB

Szabad hely: 15,0 GB

Videokártya: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650

DirectX: 11.0

Ajánlott:

OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit

CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz

RAM: 8GB

Szabad hely: 15.0 GB

Videokártya: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460

DirectX: 11.0

Interaktív Rabbids-tévéműsor készül

A Ubisoft Motion Pictures által készített Rabbids Invasion mese annyira sikeres volt (eddig 280 milliószor nézték meg), hogy a cég úgy gondolta, itt az ideje a következő lépésnek. Ez a következő lépés nem más lesz, mint egy interaktív "tévéműsor" Rabbids Invasion: The Interactive TV Show néven. A sorozat-játék kombinációhoz szükség van Kinectre Xbox 360-on és Xbox One-on, illetve PlayStation kamerára a PS4-en.

Az egyes epizódok közben a gyerekek amellett, hogy nézik a mesét, kapcsolatba is léphetnek a szereplőkkel, és játszhatnak néhány minijátékot is - például teljes testmozgást igénylő feladatokat oldhatnak meg, mondjuk a kis rabbidok néhány mókás testtartásának leutánzásával. A két új konzolon egyszerre négyen, Xbox 360-on pedig ketten lehet játszani, és minden epizód végén a legtöbb pontot összegyűjtő lesz a bajnok - ezzel pedig új epizódokat és tartalmakat nyithat meg.

Galéria megnyitása grid_on

Bajnokok a MotoGP 14-ben

A rajongók visszajelzéseire hallgatva a MotoGP Champions már a megjelenéskor része lesz a Milestone új szimulátorának. Ezen kívül bekerül egy játékmód is, mely a Champions Challenge névre hallgat, és legendás MotoGP-versenyeket élhetünk át benne a múltból, átvéve az irányítást az akkor kőkemény harcot vívó bajnokok felett.

Sem a Final Fantasy XV, sem a Kingdom Hearts III nem lesz ott az E3-on

Shinji Hashimoto, a Square Enix producere elmondta, keményen dolgoznak a Kingdom Hearts III-on, de egyelőre nem készek megosztani róla új információkat, és az E3-on sem akarják bemutatni. Nagyjából ugyanezt tudja elmondani a Final Fantasy XV-ről is: "Le szeretném szögezni, hogy a fejlesztés jól halad, de egyelőre még beszélgetünk róla, mikor lenne alkalams többet mutatni belőle. Végül úgy döntöttünk, hogy az idei E3 nem a legmegfelelőbb időpont számunkra".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward