Aprók nagyban - 2014.05.28.

Tényleg készül az új Mortal Kombat, Steamen vehető meg a CryEngine, Breaking Badet parodizál a Borderlands, és van képünk az új Hitmanből is.

Aprók nagyban - 2014.05.28.

Most már biztosak lehetünk benne, hogy jön a következő Mortal Kombat

Ed Boon, a sorozat atyja ma ezzel a képpel lepte meg a nagyérdeműt, mindenféle egyéb kommentár nélkül. Mi, az iPon szerkesztői természetesen azért vagyunk itt, hogy még akkor is nyújtsunk valamiféle magyarázatot, extra információt és szerkesztőségi megjegyzést, ha egyébként a játék készítői semmit nem mondanak, úgyhogy ez itt következik: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

Mozik is közvetíteni fogják a Sony E3-as konferenciáját

Június 9-én a PlayStation-rajongók közösen nézhetik a Sony E3-as konferenciáját néhány moziban... persze nem Magyarországon. Sőt, kizárólag Észak-Amerikában. Aki a monitor helyett a mozi mellett dönt, az számíthat néhány hosszabb játékbemutatóra, exkluzív interjúkra, meg néhány ajándékra is. Mindez különösebben nem lenne érdekes számunkra, de azért talán mégis említésre méltó, hisz egy ilyen hírrel emelkednek a bemutatóhoz kapcsolódó várakozásaink is.

Dreamcastre készült volna az eredeti Halo

Érdekes kép került elő egy régi magazinból, melyben az első Halo-ról írnak. A játék ugyan eredetileg MacOS-re készült, mielőtt a Microsoft felvásárolta volna a Bungie-t, de ezek szerint szóba került az is, hogy Dreamcastre jelenik meg.

Steamen vásárolható meg a CryEngine

Az Unreal Engine 4-hez hasonlóan a Crytek is rendkívül olcsó havidíjak mellett teszi elérhetővé játékmotorját - ráadásul most már a Steamen is. Az Epic-kel ellentétben azonban a Crytek emellé a díj mellé semmilyen további járulékot nem kér a játék bevételeiből.

Az árak a következőképpen alakulnak: egy hónapos előfizetés mellett 9,90 euró/hónap, három hónapos előfizetés mellett 9 euró/hónap, hat hónapos előfizetéssel pedig 8,33 euró/hónap.

Ezért cserébe megkapjuk a teljes motort, a fejlesztői eszközöket és a dokumentációt. Azonban a motor forráskódjába már nem turkálhatunk bele, a mélyebb hozzáféréshez profi licencet kell vennünk a Crytektől.

Amikor a Borderlands a Breaking Badet parodizálja

A Breaking Bad az utóbbi évek legsikeresebb sorozata. Nem csoda hát, hogy sokan próbálnak "meríteni" belőle egy kicsit. Most éppen a Borderlands: The Pre-Sequel próbálja parodizálni a sorozat utolsó részének előzetesét, mondhatni teljes sikerrel. Nézzük az eredeti verziót, majd jöhet a paródia!

The Sims 4 - építkezzünk!

A The Sims eddigi részeit sokan eddig is csak arra használták, hogy elkészítsék benne álmaik házát, aztán valamilyen módon megöljék benne simjeiket... majd letöröljék a játékot. Akárhogy is, a negyedik részben láthatóan még inkább rágyúrnak a készítők az építkezésre, és meg kell hagyni, fantasztikusnak tűnnek az új lehetőségek. Egyébként azt tudtátok, hogy Oroszországban "18 éven felülieknek" minősítést kapott a játék a gyermekek védelme miatt? Mégpedig azért, mert lehet benne homoszexuális kapcsolatokat is létesíteni.

World of Speed - játék vagy valóság?

A Slightly Mad Studios, Project CARS motorjára épített autós MMO-ja, a World of Speed bizony jól fog kinézni. A készítőknek akkora bizodalma van a játék látványvilágában, hogy most ki is adtak egy összehasonlító videót, melyben egy McLaren 12C száguldozik végig Moszkvában a valóságban és a játékban, fej-fej mellett.

Kemény lesz a következő Metal Gear Solid 5 előzetese

A tavalyi E3-on bemutatott, majd később a GDC-re kibővített előzetes sem volt éppen gyenge, de a mester ismét készül valamivel. Kojima vélhetően a mostani E3-on is mutat valamit a játékból, és leírás alapján ez sem lesz könnyedebb anyag: "A tavalyihoz hasonlóan ez az előzetes sem tartalmaz robbanásokat, pusztítást, tűzharcot, autós üldözést. Sem pedig zombikat, idegeneket, vagy nagy űrhajókat. Csak embereket, ahogy elragadja őket az őrület. Sokan azt mondták, hogy a tavalyi GDC-s előzetest nem volt könnyű végignézni. Ezt még keményebb lesz".

Első kép az új Hitmanből

Sokan abban reménykedtek, hogy az IO Interactive az idei E3-on bemutatja az új Hitmant. Ez sajnos nem fog megtörténni, a fejlesztés ugyanis még nem áll olyan jól, a készítők még egy jó ideig takaró alatt tartják. Teljes gőzzel dolgoznak a játékon, és ez azt is jelenti, hogy nem akarnak külön erőforrásokat áldozni arra, hogy bemutatható állapotba hozzanak egy kis részt, mikor egyébként a teljes játék még közel sem áll kész a bemutatásra (abból csak Watch Dogs-szindróma lenne - a szerk.).

"A jó hír azonban, hogy jól haladunk a különleges és hatalmas helyszínek megépítésével. Hogy lássátok, nagyjából milyen méreteket célzunk meg, itt az első kép. A helyszín Közép-Európa, és a teljes épületet be lehet majd járni, kívülről-belülről. Ez nagyobb lesz, mint az Absolution bármelyik helyszíne".

Több, mint 100 ezerszer töltötték le torrentről a Wolfensteint

A Wolfenstein: The New Order jól indult a pénztáraknál: egy hete jelent meg, és rögtön a brit toplista élére tört. Ugyanakkor "jól" teljesít a torrentoldalakon is. A TorrentFreak beszámolója szerint eddig több, mint 100 ezer alkalommal töltötték le a játékot, ami nem semmi, főleg, hogy 43,65 GB-ot nyom. A TorrentFreak úgy tudja, a hely nagy részét tömörítetlen textúrák teszik ki, de állítólag a készítők egy rakás felesleges fájlt is beletettek, ezzel elijesztve a wareztől a limitáltabb internetkapcsolattal rendelkező felhasználókat.

A TorrentFreak néhány idézetet is kiragadott különböző oldalakról, melyekben a felhasználók a méretre hivatkozva nem töltik le a játékot - az egyikük például azt mondta, inkább megvárja, míg a játék ára leesik 29,99 fontra, és megveszi. Egy másikuk viszont arra panaszkodott, hogy 10 játékot kellene letörölnie a gépéről, hogy le tudja tölteni.

Soul Calibur: Lost Swords - Patroklos csatlakozik

Egy újabb közönségkedvenccel bővült a Soul Calibur: Lost Swords karakterfelhozatala. Ezúttal Patroklos száll be a küzdelmekbe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward