Aprók nagyban - 2014.05.25.

Megérkezett a Valiant Hearts: The Great War, hamarosan jön az olcsó Saint's Row 4, és van egy videónk az Nvidia-féle szőrről...

Aprók nagyban - 2014.05.25.

Megérkezett a Valiant Hearts: The Great War

A héten már minden piacon kapható lesz a Ubisoft különleges hangulatú játéka, az első világháború tragikus eseményeit feldolgozó Valiant Hearts: The Great War. Nézzük a megjelenés mellé kiadott előzetest!

Sacred 3 - a kompetitív multiplayer

Új CGI előzetest kapott a Sacred 3, mely elsősorban a kompetitív többjátékos módhoz szeretne kedvet csinálni nekünk. A játék augusztus 5-én jelenik meg, szóval már nem kell sokat várni rá.

Hogyan lett Wii U-exkluzív a The Devil's Third

Nos, Tomonobu Itagaki mester leginkább annak tulajdonítja a dolgot, hogy sokat tanult a Nintendotól. Ami persze a valóságban azt jelenti, hogy a Nintendo volt hajlandó finanszírozni ezt a látszólag elmebeteg játékot, de ettől most tekintsünk el. Itagaki szerint a Nintendo olyan bejáratott játéktervezési alapelvekkel rendelkezik, ami szinte teljesen ellenkezett azzal, amit az úriember korábban vallott a játéktervezésről. "Sokat harcoltunk, de végül sokat tanultam arról, hogy ők hogyan készítenek játékokat".

Itagaki szerint olyan alap dolgokban is volt mit tanulni a Nintendo szakembereitől, mint hogy "mi történik akkor, amikor megnyomja az A-gombot". A Nintendo designerei végig támogatták őt, és próbálták nem megváltoztatni a döntéseit, de számos fontos dologban nagyon értékes tanácsokat adtak.

"Szerintem sokan meg lesznek lepődve, hogy egy ilyen véres játék megjelenhet a Nintendo neve alatt. De úgy gondolom, hogy hosszabb távon mindez csak érdekesebbé teheti a Nintendo platformját".

Olcsón vegyetek majd Saint's Row 4-et

Az eredeti Saint's Row 4 ugyebár 60 dollárba került. Ehhez aztán érkezett 29 különböző letölthető tartalmi csomag. Szóval, ha az egész Saint's Row 4-élményt akartad magadénak tudni, körülbelül 120 dollárt kellett volna fizetned. Erre azonban hamarosan nem lesz szükség, érkezik ugyanis a Saint's Row 4 - The National Treasure Edition, ami mindössze 30 dollárért tartalmazza majd a teljes játékot és az összes DLC-t. A megjelenést valamikor idén nyárra datálja a kiadó Deep Silver.

Úgyis megvesszük majd a Kinectet

Legalábbis az Xbox-főnök Phil Spencer szerint így lesz, hiába került már forgalomba a Kinect nélküli Xbox One. "Milliók használják a Kinectet napról napra. Több, mint egy milliárd hangutasítást adtak le a felhasználóink. Ezeken a területeken továbbra is remek befektetés lesz a Kinect, és ez magával hozza azt is, hogy érdemes lesz játékokat fejleszteni a platformra".

Spencer szerint a vásárlók szeretik az eszközt, és szeretik az élményt, amit ad. "Úgyis meg fogják venni. Vagy rögtön, vagy később, miután megvették az olcsóbb, 399 dollárba kerülő konzolt. Mi pedig biztosítani fogjuk, hogy a Kinectes élmény kiemelkedő legyen".

Szőr, Nvidia-módra

Korábban már írtunk róla, hogy a The Witcher 3 fogja először kihasználni az Nvidia-féle szőr-technológiát, a HairWorks-t. Ennek eredményeként egy farkason akár 200 ezer különálló szőr is megjelenhet majd. A művészek ráadásul befolyásolhatják, hogy milyen sűrűségű és minőségű szőr jelenjen meg a karaktereken.

Hyrule Warriors - Zelda hercegnő akcióban

Ahogy egy hercegnőtől várjuk, lassabb, megfontoltabb, úrinőhöz méltó mozdulatokkal indul csatába a hölgy. Nézzük a Hyrule Warriors új karakter-trailerét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward