Aprók nagyban - 2014.04.23.

Kilenc perc multiplayer a Watch Dogsban, novemberben jelenik meg a Project CARS, akcióban a Destiny karakterei...

Aprók nagyban - 2014.04.23.

WoW: Warlords of Draenor - a fejlesztők mindenféléről

A bossharcokért felelős dizájner, Ion Hazzikostas, a karakterosztályokért felelős dizájner Kris Zierhut, és Brian Holinka beszél a lent látható videóban mindenféle dologról a Warlords of Draenor kiegészítővel kapcsolatban. Szóba kerülnek (természetesen) a karakterosztályok, a PvP és az új területek is.

Kilenc perc multiplayer a Watch Dogsban

Túl sok mindent nem is kell hozzátenni: a Watch Dogs eddig keveset mutogatott többjátékos részét tekinthetjük meg elég hosszasan a gyakorlatban. Ami persze azt is jelenti, hogy ismét friss játékmenetet látunk a hamarosan megjelenő játékból, és el kell ismerni: grafikai butítás ide vagy oda, azért nem néz ez ki rosszul.

Novemberben jelenik meg a Project CARS

Az ünnepi szezon legnagyobb hajrájában jelenik majd meg a Project CARS Windowsra, SteamOS-re, PS4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra. A Slightly Mad Studios autós fenegyereke minden létező modern grafikai beállítást, 4K felbontást és Oculus Riftet is támogat majd, mindezek örömére pedig egy friss előzetessel is szolgálhatunk.

Hamarosan Androidra is megjelenik az XCOM: Enemy Unknown

Az Apple mobilos eszközeire már tavaly elérhető volt az XCOM: Enemy Unknown, így éppen itt az ideje, hogy Androidon is tolhassuk. Szerencsére a hivatalos álláspont az, hogy hamarosan majd tolhatjuk is, bár pontos dátum egyelőre nincs.

Egy rakás friss képen a Nosgoth

A The Legacy of Kain-franchise-ból eredő, aszimmetrikus online multiplayerre koncentráló Nosgoth bizony egész jól néz ki. Sőt, egyre jobban, ha a friss screenshotokra hagyatkozunk.

Galéria megnyitása grid_on

Wildstar - így építsünk dolgokat a Warplotban

A készítők a játék "legkeményebb játékmódjának" írják le a PvP-re kihegyezett Warplotot, ahol mindenféle dolgot építhetünk, vagy tehetünk le annak érdekében, hogy jól kibabráljunk az ellenséggel. Na, most erről láthatunk egy videót élesben, a Carbine Studiostól megszokott humoros tálalásban.

Lords of the Fallen - Xbox One-on nehezebben lesz meg az 1080p

Tomasz Gop, a Deck13 stúdió producere elmondta, a Lords of the Fallen nagyon jól néz ki. Éppen ezért inkább a 30fps-t lövik be célnak 1080p-s felbontás mellett, hogy ezt a kiváló grafikát megfelelő képminőséggel tárhassák a nagyérdemű elé. Azt ugyanakkora rögtön hozzátette, hogy a sziklaszilárdan stabil 30fps-ből nem fognak engedni.

Hogy állnak ezen célok elérésével? Nos, Gop szerint a PlayStation 4-en simán mennek a dolgok, ott már most 1080p-ben fut a játék, és tudja teljesíteni a 30fps-t. Xbox One-on egyelőre kicsit nehezebben megy a dolog, a producer szerint több munkát igényel, de minden reményük megvan arra, hogy sikerülni fog.

Eközben egyébként a Trials Fusion programozói megjegyezték: az Xbox One-on nem a hardver miatt nehéz elérni az 1080p-s felbontást, hanem a továbbra is kiforratlan fejlesztői eszközök, illetve a jelentős optimalizálásra váró API és operációs rendszer következtében.

Destiny - akcióban a karakterosztályok

Ma már egy nagyobb hír keretein belül beszámoltunk a Destiny új honlapjának elindulásáról, ahonnan kapásból tengernyi új információt tudtunk meg. A Bungie azonban nem sokat várakoztatott minket, és egy új előzetest is kidobott, melyben a játék karakterosztályai, a Hunter, a Titan és a Warlock láthatóak akció közben.

Xbox One-ra is jön az indie-horror Grave

A készítők megerősítették, hogy a 30 ezer dolláros Kickstarter-cél átlépésével a Grave megjelenik Xbox One-ra is Windows, Linux és Mac mellett. Mivel jelenleg az adakozás 23 ezer dollárnál jár úgy, hogy még négy nap van hátra, minden esély megvan arra, hogy ez megtörténik. A Grave egyébként egy nyitott világgal rendelkező, szürreális élmény lesz, procedurálisan generált pályákkal, és a fényt kihasználó harcrendszerrel. A játék világa minden egyes eltelt éjszaka után erősen megváltozik majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward