Aprók nagyban - 2014.04.07.

Bővül a Goat Simulator, interaktív elemekkel jöhetnek az Xbox-tévésorozatok, és PS4-en szebb lesz a KUF 2 mint PC-n...

Aprók nagyban - 2014.04.07.

Bővül a Goat Simulator

A Coffee Stain Studios bejelentette, hogy májusban kicsit bővítgetik a játékot. Egészen konkrétan az 1.1-es frissítéssel bekerül egy osztottképernyős multiplayer mód, valamint egy új pálya, mely körülbelül az alapverzióval érkező pálya méreteivel vetekszik. Armin Ibrisagic a stúdió képviseletében elmondta, a közönség nagyon szeretne egy DLC-t a játékhoz, de ők rosszul érezték volna magukat, ha ezért pénzt kérnének - hiszen a Steam Workshopból ingyen lehet letölteni számtalan kiegészítőt már most. Éppen ezért egy ingyenes frissítéssel oldják meg a dolgot.

Szebb lesz PS4-en, mint PC-n a Kingdom Under Fire 2

A játék producere, Sang-Yoon Lee ugyan csak félve vallotta be: "Nehéz erről beszélni, mert a PC-s tábor biztos mérges lesz. A PS4-en sokkal szebb grafikája lesz a játéknak, mint a PC-s verziónak."

A PC-s verzió egyébként már áprilisban megjelenik, míg a PS4-es változatra még egy kicsit várni kell, de a következő hónapokban az is megérkezik.

A kép csak illusztráció

Holnaptól YouTube-ra is feltölthetünk Xbox One-ról

A Microsoft bejelentette, hogy holnap frissül az Xbox One-os YouTube alkalmazás, így a segítségével már feltölthetjük majd a GameDVR-ral rögzített klipjeinket - akár úgy is, hogy előtte szépen megvagdossuk az Upload Studio segítségével.

Ezen kívül végre a YouTube is működik majd snappelve, ezt a lehetőséget ugyanis a konzol megjelenése óta rendkívül sokan hiányolták - kiválóan alkalmazható nem csak zenehallgatásra, de akár menet közben végigjátszások, guide-ok megtekintésére is.

Ezzel párhuzamosan Xbox 360-ra megérkezik a GoPro alkalmazás, amiben szerkesztők által összeállított videókat tekinthetünk meg sport, kaland és egyéb kategóriákban. Lesznek exkluzív videók, kifejezetten Xboxra.

Nyugatra jöhet a mobilos Dragon Quest VIII

A Square Enix bejegyeztette az Egyesült Államokban a Journey of the Cursed King nevet, ami egyébként a PS2-re megjelent Dragon Quest VIII alcíme volt. A játékból később készült egy kizárólag mobilokra megjelent remake is, ez azonban Japánon kívül nem jutott el sehová. Ez talán azt jelentheti végre, hogy a Square Enix elhozza nyugatra a játékot? Mindenképpen megérdemelné, a Dragon Ball készítőjének, Akira Toriyamának a nevével fémjelzett sorozat nyolcadik része a PS2 egyik legjobb JRPG-je volt.

Jó dolog Tetrisezni egy felhőkarcoló oldalán

A Tetris valószínűleg így is a világ legismertebb videojátéka, de úgy tűnik, még mindig képes újabb magasságokba törni. Ezúttal szó szerint, ugyanis egy 29 emeletes felhőkarcoló oldalán játszottak vele.

Unreal Engine 4-es techdemó a Bravely Default készítőitől

A Silicon Studiónál éppen a Bravely Default sikerét élvezik, de láthatóan közben sem tétlenkednek. Most éppen egy Unreal Engine 4-re épülő, rendkívül látványos techdemót raktak össze, ami valószínűleg valamilyen módon kapcsolódik majd következő játékukhoz - amiről egyébként még nem tudunk semmit.

Interaktív elemekkel jöhetnek az Xboxra készülő tévésorozatok

A Bloomberg beszámolója szerint az Xbox Entertainment Studios által készített exkluzív sorozatok hosszú hallgatás után júniusban indulhatnak el. A lap szerint Nancy Tellem, a divízió vezetője a Netflixhez hasonló módon szeretne ezekkel eljárni, így példának a House of Cards és az Orange is the New Black lebeg a szeme előtt.

A Bloomberg úgy tudja, az Xbox-műsorok interaktív elemeket is tartalmaznak majd, ezzel különböztetné meg magát a Microsoft a konkurensektől. Az Every Street Unitedben a nézők extra jeleneteket szerezhetnek meg, és minijátékokban vehetnek majd részt, a Humans pedig az epizódok között követi majd a szereplők életét.

További műsorokról is beszél a lap. Ezek közül az egyik egy sketch show Michael Cera komikus társaságától, a másik pedig egy stop-motion sorozat Seth Green stúdiójától. Szó esett továbbá egy Fearless néven készülő sorozatról, melyben egy ausztrál tengerészeti tiszt, Paul de Gelder segít olyanoknak, akik cápatámadás következtében veszítették el végtagjaikat, de úgy tűnik, hogy az Xbox Entertainment Studios fogja közvetíteni a Bonnaroo zenei fesztivált is, ahol az előadók Skype-interjúkban vesznek majd részt a fellépések után.

Amikor a Simpsons és a Minecraft találkozik

A Simpsons új epizódjának elején egy kisebb poénként tették be a készítők ezt a fél percet, amikor is kedvenc szereplőink a Minecraft világában elevenednek meg.

Egy évet szünetel a Worms

A Worms: Clan Wars viszonylagos sikertelensége miatt egy évet szünetel a Team17 legendás sorozata. Igaz, ez nem vonatkozik a Worms: Battlegroundsra, ami már készül Xbox One-ra és PS4-re.

Nick Clarkson, a csapat üzletfejlesztési vezetője elmondta, annak ellenére teljesített rosszul a Clan Wars, hogy gyakorlatilag a legteljesebb Worms, ami csak PC-re elérhető. Jövőre azonban 20 éves lesz a sorozat, így a csapat már most azon gondolkozik, mivel állhatnának elő a nagy évfordulóra. Mindeközben persze a Team17 vadul dolgozik új játékán, az egyáltalán nem-Worms Flockers-en.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward