Aprók nagyban - 2014.03.17.

Friss képeken a Batman: Arkham Knight, jelentősen megdobta az Xbox One eladásait a Titanfall, és holnap jön a Thiefhez a Mantle patch.

Aprók nagyban - 2014.03.17.

Fejlesztői naplón a Kinect Sports Rivals

A Rare nagyon büszke az új Kinect Sportsra, főleg a technológiára, ami mögötte húzódik. Ez teszi lehetővé, hogy nagyjából beszkenneljenek minket a játékba, de láthatjuk a különböző sporteseményeket, és a három rivális csapatot is a lenti fejlesztői videóban. Az április 8-án megjelenő játék lesz az első, ami talán meg tudja mutatni az Xbox One mellé csomagolt új Kinect képességeit.

Thief - dátumot kapott az AMD Mantle frissítés

A Thief lesz a második cím (a Battlefield 4 után) mely támogatni fogja az AMD Mantle leképzőjét, és ugyan arra számítottunk, hogy ez a megjelenéskor már elérhető lesz, sajnos a fejlesztési időbe nem fért bele.

Március 18-án, azaz holnap azonban megjelenik a frissítés, mely nem csak a Mantle jótékony hatásaival kecsegtet, hanem egyben teljes TrueAudio-támogatást is hoz (elsőként), ami különösen hasznos lehet egy olyan játékban, mint a Thief.

Újabb launch traileren a Final Fantasy 10/10-2 HD Remaster

Pénteken jelenik meg Európában a Final Fantasy 10/10-2 HD Remaster, így a Square Enix úgy gondolta, a mi tiszteletünkre is érdemes lenne kiadni egy launch trailert. A gondolatokat tett követte, és megszületett a lent látható előzetes. A játék PS3-ra és PS Vitára érkezik.

Ingyenes DLC-t kap a Plants Vs Zombies: Garden Warfare

A Garden Warfare ugyan olcsó, cserébe viszont nincs is benne sok tartalom. Érzi ezt valószínűleg a PopCap is, ugyanis már holnap érkezik a játék első DLC-je, amit ráadásul ingyenesen kapunk meg. A Garden Variety csomag tartalmaz egy új pályát (Chomp Town), mely az ígéretek szerint kisebb és szűkebb, mint a már meglévő térképek, ezzel pedig néhány másik népszerű többjátékos FPS pörgős, közelharcra kihegyezett helyszíneihez akar hasonlítani (az Electronic Arts nem mondta ki, melyikhez, de valószínűleg elég a címben kicserélni a "Garden" szót "Modern"-re, és megvan a megoldás).

Ezen kívül összesen 24 új képesség kerül be, melyek egy része a korábbi képességek felújított változatai. A legfontosabb azonban a Battlefield 4 Obliteration módjára hasonlító új Gnome Bomb játékmód, melynek lényege, hogy a csapatok egy kis gnóm hátára erősített bombáért harcolnak, hogy aztán bevigyék az ellenfél bázisára, és ott felrobbantsák.

A csomag holnaptól lesz letölthető Xbox Live-ról, mert a játék egyébként továbbra is csak a Microsoft platformjain érhető el.

8 percig mozog a Natural Doctrine

A Kadokawa Games nyolc percen keresztül mutatja meg akcióban az új fantasy szerepjátékát, mely még idén megjelenik PS3-ra, PS4-re és PS Vitára. Láthatjuk a karaktereket, a harcot és a képességeket, mindezt nagyrészt japánul, de azért ki lehet venni a lényeget.

Nincs platinum trófea Metal Gear Solid 5: Ground Zeroesban

Oké, de miért nincs? Mivel nem csak mi tettük fel ezt a kérdést, hanem rajtunk kívül még elég sokan, Hideo Kojima úgy gondolta, ideje lenne válaszolni rá. Nos, a megoldás rendkívül egyszerű: a Sony nem engedi, hogy platinum trófea legyen a nem teljesárú játékokban. Így marad nekünk a 13 bronz, egy ezüst és egy arany trófea, ha a legújabb Metal Gear Solid-epizódot akarjuk nyúzni.

Megjelenés előtti előzetesen az Angry Birds Epic

Napokon belül elméletileg mindenhol elérhető lesz a Rovio új játéka, mely tulajdonképpen egy körökre osztott fantasy szerepjáték, craftolási rendszerrel, és persze az elmaradhatatlan mikrotranzakciókkal. Az Angry Birds Epic egyelőre csak iOS-re jön ki, de hamarosan Androidra és Windows Phone 8-ra is elérhető lesz.

96%-kal dobta meg az Xbox One eladásait a Titanfall

Legalábbis az egyik legfontosabb játékpiaci régióban, az Egyesült Királyságban - derül ki a múlt hetet összefoglaló eladási listából. A Titanfall első, a Dark Souls 2 pedig a második helyen nyitott a szigetországban, az előbbi egyben a legjobb játékstart idén. Ezzel párhuzamosan az Xbox One hardvereladások is 96%-kal növekedtek az előző heti eredményhez képest, és nem meglepő módon nagyon népszerű a Titanfall bundle, ami az eladott csomagok 70%-át tette ki. A Dark Souls 2 egyébként az első héten 20%-kal teljesített jobban, mint elődje.

1. Titanfall

2. Dark Souls 2

3. South Park: The Stick of Truth

4. The LEGO Movie Videogame

5. Thief

6. FIFA 14

7. Plants Vs Zombies: Garden Warfare

8. Call of Duty: Ghosts

9. Minecraft: Xbox 360 Edition

10. Battlefield 4

Mobilokra érkezik a RollerCoaster Tycoon 4

Mindenki kedvenc vidámpark-építős stratégiája új részt kap, ám sajnos nem azokon a platformokon, ahol számítanánk rá. Az Atari kiadásában megjelenő játék ugyanis iOS-rendszerre érkezik heteken belül. Szomorúak vagyunk?

35-40 óra a Watch Dogs főküldetése

A játék kreatív igazgatója, Jonathan Morin árulta el Twitteren, hogy a Watch Dogs egy átlagos játékosnak 35-40 óráig tart majd, némi szabadon mászkálással. Ez azonban csak a főküldetésre vonatkozik, ha mindent meg akarunk szerezni, akkor közelebb kerülünk a 100 órához.

Friss képeken a Batman: Arkham Knight

Sokat nem tudok hozzátenni, azon kívül, hogy nyilvánvalóan utólag feljavított képekről van szó. Ettől függetlenül azért döbbenetesen jól néz ki a játék, Batman új páncélja pedig továbbra is büntet.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward