Aprók nagyban - 2014.02.14.

Jön a Styx, amiben ki nem találnátok mivel játszhatunk, érdekes DLC-t kap a BF4, Captain Price játszható lesz a mostani CoD-ban, és még sok-sok érdekesség a mai aprókban!

Aprók nagyban - 2014.02.14.

Új fantasy RPG: Bound by Flame

Mielőtt túlzottan fellelkesülnétek, eláruljuk, hogy a francia Spiders áll a projekt mögött, akiknek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Mars: War Logs, Faery: Legends of Avalon vagy az Of Orcs and Men, amit a Cyanide-dal közösen műveltek. A Bound by Flame egy darkos hangulatú szerepjátéknak készül PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra. A megjelenésre április és június között számíthatunk.

Az alanti előzetes bemutatja a világot, a karaktereket, a felszereléseket és ad egy kis ízelítőt a harcből is. (Ha játszottatok a Mars: War Logs-szal, akkor észrevehetitek, hogy nagyon hajaz arra, csak fantasy köntösben.) Ebben a darabban egy zsoldost játszotok, akit megszállt egy lángdémon. Menet közben választanotok kell, hogy mennyit áldoztok majd az emberségetekből a démoni erőkért cserébe. A Spiders szerint a választásaitok befolyásolják a sztorit és összemelegedhettek társkaraktereitekkel is, de láttuk a már említett marsi kalandnál, hogy a csapatnál ez mit is jelent. Azért persze még reménykedhetünk, hogy talán a Bound by Flame más lesz...

Styx: Master of Shadows kedvcsináló érkezett

Ebben a játékban vannak emberek, elfek és orkok, mi pedig... egy goblint alakítunk! Végre nem hősies ember paladint, fenséges tünde varázslót vagy brutál durva orkot alakítunk, hanem egy nyomorult kis vakarékot, akinél senki nem tud jobban lopakodni! Egy goblin bérgyilkost ad nekünk a Cyandie, akiket már a fenti hírben is emlegettünk. A Styx még az idén kijön PC-re, vegyülnek benne a szerepjáték elemek amolyan Thiefes stílusú lopakodással. A lenti videóban a kétszáz éves gobbó az Akenash toronyba tör be...

BF4: Naval Strike DLC

Emlékeztek a Battlefield 2142 Titan módjára? A DICE most újragondolja azt a legújabb BF4 letölthető tartalomban, ezúttal Carrier Assault mód néven. A Titánban meg kellett védeni a saját titánotokat, miközben elpusztítjátok az ellenségét. Ezek hatalmas harci repülők voltak, energiapajzzsal ellátva, ezért speciális anti-titán rakétákkal kellett őket lőni. A harc ezen silók megtartásáért ment. Közben arra is volt lehetőségetek, hogy beszálljatok, és belülről próbáljátok elpusztítani a monstrumokat, erre ún. rohamkabinokkal volt mód.

A Naval Strike ezen kívül hoz még vízi csatákat és 4 új térképet a Dél-kínai-tengernél. A Nansha Strike lesz például az eddigi legnagyobb óceáni résszel bíró Battlefield térkép. Kapunk 5 új fegyvert és légpárnás hajót is, plusz 10 új feladattípust. A prémiumosok 2 héttel korábban kapják majd meg a DLC-t.

Cod: Ghosts - Játszható karakter lesz Captain Price

Bár a Ghosts és a Modern Warfare 2 külön COD univerzum, mindkettőt az Infinity Ward csinálja, így nem kell csodálkozni egy kis átnyúláson. Az új Captain Price: Legend Pack tartalma nem nagyon szorul magyarázatra, a Bill Murray hangján megszólaló karakter válik játszhatóvá multiban. Lesz neki saját Personalisation Pack-ja is. Ha szerettek mindent testre szabni, akkor érdemes körülnézni, mert fegyver camótol kezdve az új hátterekig mindenféle apróság kapható lesz. Sok kis tűszúrásnyi mikrotranzakció...

Mikrotranzakció kapitány

Ingyen DLC-ért küzdhettek a Rome 2-ben vagy a CoH 2-ben

A SEGA jópofa promóciót talált ki a Rome 2: Total Warhoz és a Company of Heroes 2-höz. Mindkét játékban a nyertes online csaták után gyűlnek a pontok. Amelyikben hétfőig többet gyűjtenek össze a játékosok, ahhoz a játékhoz kaptok ingyen DLC-t. Ha a Rome 2 nyer, akkor 5 napig ingyenes lesz a Beasts of War pakk, ha pedig a CoH 2, akkor két új multiplayer Commander válik ingyenessé, szintén 5 napra. Ez persze nem minden, a promóció idején mindkét játék féláron lesz kapható Steamen.

A Romanes nevűek a házba mennek?

Augusztus 29-én jön Európába az Evil Within

A túlélő horror 3 napot késik nálunk az amerikai megjelenéshez képest, így augusztus 29-én jön PC-re, PS4-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A játék a Resident Evil alkotójának, Shinji Mikaminak elborult fantáziáját dicséri. Egy detektívről szól, aki egy tömeggyilkosságot próbál kinyomozni... Aztán fejbevágják és amikor felébred, már nem az lesz a legnagyobb gondja, hogy megtudja ki áll a háttérben.

Ha már nem emlékeznétek a játékra itt megtaláljátok a tavalyi TGS előzetest.

Az első next-gen Transformers játék a Rise of the Dark Spark lesz

Az Amazon legfrissebb listája leleplezett egy még be nem jelentett Trasformers játékot. A Rise of the Dark Spark ha a nagyi mikrosütőjére nem is, PS4-re, PS3-ra, Xbone One-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra és 3DS-re kijön. Miután a játék a júniusban megjelenő új film kísérője, így kitalálhatjátok, hogy a kiadó természetesen az Activision.

"A Transformers játék franchise legújabb követe, a Transformers: Rise of the Dark Spark egy izgalmas akciójáték, mely tökéletes a veterán rajongóknak és az újoncoknak is."

A PS4 múlt hónapban duplázott az Xbox One-ra

A Sony eldicsekedett a PS4 Egyesült Államokbeli eladásaival, amik szerint 2:1 arányban lekörözte az MS-t. A cég szerint a készletek még mindig nem tudják kielégíteni a keresletet. Az NPD számadatai alapján az előny megmutatkozik szoftvereladások tekintetében is. A Tomb Raider: Definitive Editionből is kétszerannyi fogyott PS4-re.

Ettől függetlenül az Xbox One eladásai sem mondhatóak rossznak, 2,29x gyorsabban fogy a konzol, mint a 360 tette annak idején. A Microsoft azt is hozzátette, hogy az Xbox játékok fogytak a legjobban, de ez az egész brandre értendő, vagyis a 360 és One összesített eladásairól beszéltek.

PS4-re jobban fogyott a CoD: Ghosts és a Lego Marvel is, míg az MS-t a Minecraft és a GTA5 eladásai hozták fel Xbox 360-on.

Ingyen Castlevania Mirror of Fate HD jár...

... a Castlevania: Lords of Shadow 2 digitális verziójának előrendelése mellé PS3-on. A kedvezmény a PlayStation Store-on keresztül való vásárlás esetén él. A Mirror of Fate HD a két Lords of Shadow játék közötti rést tölti ki és olyan kulcskaraktereket vonultat fel, mint a Toymaker, aki a LoS2-ben is feltűnik. Az akció mostantól még 2 hétig érvényes, vagyis a Lords of Shadow 2 február 28-as megjelenéséig. Nincs hír ehhez hasonló akció létezéséről 360-on.

Jön PS4-re és Vitára a SteamWorld Dig

A fejlesztő Image&Form a sikerre való tekintettel kiadja az indie platformert Vitára és PS4-re is márciusban. A játék eredetileg 3DS-re jelent meg. Az alábbi előzetesben megnézhetitek milyen a HD verzió...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward